Ποιο hiFi στερεοφωνικό να αγοράσω;

Ναι αλλά αν είναι μεταχειρισμένο από μέσα οι κολλήσεις να είναι ψυχρές ήδη και τα κυκλώματα για πέταμα.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ξέρεις πόσοι από εμάς ακούνε με παλιά μηχανήματα;Ο δικός μου ενισχυτής είναι 20ετίας και βάλε.

• Like
Reactions: Ge0rge and vlad66
Γιατί έχω κασέτες που δεν υπάρχουν σε CD MP3 και γιατί μου αρέσει το παλιό στυλ κασετόφωνο. Δεν θέλω ηχόμπαρα. Το στερεοφωνικό δεν θα μπει σε σαλόνι. Θα μπει σε γραφείο και δίπλα με aux το PC.
Τότε θα χρειαστεί να επωμιστείς το πρόσθετο κόστος ενός κασετοφώνου. Είτε ακριβού από τα ελάχιστα που παράγονται σήμερα (και αυτά βγαίνουν για τους επαγγελματίες που παίζουν ή ψηφιοποιούν παλιές κασέτες). Είτε ενός οικονομικότερου φορητού, όπως το Fiio CP13 που αναφέραμε πιο πάνω.

Συστήματα -όλα σε ένα που να περιλαμβάνουν CD Player, κασετόφωνο και ραδιόφωνο μαζί, όπως πριν από 15-20 χρόνια δεν παράγονται πια.

Σχετικά με το PC. Αν καταλήξεις σε mini σύστημα, όπως το Denon που αναφέρθηκε πιο πάνω, θα χρησιμοποιήσεις για τη σύνδεση την πολύ ανώτερη ποιοτικά ψηφιακή οπτική σύνδεση και όχι την AUX.

Γιατί έχω κασέτες που δεν υπάρχουν σε CD MP3 και γιατί μου αρέσει το παλιό στυλ κασετόφωνο. Δεν θέλω ηχόμπαρα. Το στερεοφωνικό δεν θα μπει σε σαλόνι. Θα μπει σε γραφείο και δίπλα με aux το PC.

Τότε κοίτα τα Panasonic που σου προτείναμε, είναι εξαιρετικά συστήματα και με πολύ καλό ήχο.

Για κασσετοφωνο δεν έχω άποψη προσωπικά έχω καταργήσει ακόμα και τα CD, εδώ κ μια δεκαετία περιπου