Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ξέρεις πόσοι από εμάς ακούνε με παλιά μηχανήματα;Ο δικός μου ενισχυτής είναι 20ετίας και βάλε.Ναι αλλά αν είναι μεταχειρισμένο από μέσα οι κολλήσεις να είναι ψυχρές ήδη και τα κυκλώματα για πέταμα.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ξέρεις πόσοι από εμάς ακούνε με παλιά μηχανήματα;Ο δικός μου ενισχυτής είναι 20ετίας και βάλε.Ναι αλλά αν είναι μεταχειρισμένο από μέσα οι κολλήσεις να είναι ψυχρές ήδη και τα κυκλώματα για πέταμα.
Τότε θα χρειαστεί να επωμιστείς το πρόσθετο κόστος ενός κασετοφώνου. Είτε ακριβού από τα ελάχιστα που παράγονται σήμερα (και αυτά βγαίνουν για τους επαγγελματίες που παίζουν ή ψηφιοποιούν παλιές κασέτες). Είτε ενός οικονομικότερου φορητού, όπως το Fiio CP13 που αναφέραμε πιο πάνω.Γιατί έχω κασέτες που δεν υπάρχουν σε CD MP3 και γιατί μου αρέσει το παλιό στυλ κασετόφωνο. Δεν θέλω ηχόμπαρα. Το στερεοφωνικό δεν θα μπει σε σαλόνι. Θα μπει σε γραφείο και δίπλα με aux το PC.
Γιατί έχω κασέτες που δεν υπάρχουν σε CD MP3 και γιατί μου αρέσει το παλιό στυλ κασετόφωνο. Δεν θέλω ηχόμπαρα. Το στερεοφωνικό δεν θα μπει σε σαλόνι. Θα μπει σε γραφείο και δίπλα με aux το PC.
Ο υπολογιστής windows XP έχει με απλό AUXΤότε θα χρειαστεί να επωμιστείς το πρόσθετο κόστος ενός κασετοφώνου. Είτε ακριβού από τα ελάχιστα που παράγονται σήμερα (και αυτά βγαίνουν για τους επαγγελματίες που παίζουν ή ψηφιοποιούν παλιές κασέτες). Είτε ενός οικονομικότερου φορητού, όπως το Fiio CP13 που αναφέραμε πιο πάνω.
Συστήματα -όλα σε ένα που να περιλαμβάνουν CD Player, κασετόφωνο και ραδιόφωνο μαζί, όπως πριν από 15-20 χρόνια δεν παράγονται πια.
Σχετικά με το PC. Αν καταλήξεις σε mini σύστημα, όπως το Denon που αναφέρθηκε πιο πάνω, θα χρησιμοποιήσεις για τη σύνδεση την πολύ ανώτερη ποιοτικά ψηφιακή οπτική σύνδεση και όχι την AUX.
Και το δικό μου χάλασε. Έτσι μπορεί να χαλάσει το μεταχειρισμένοΠρώτη φορά το ακούω αυτό. Ξέρεις πόσοι από εμάς ακούνε με παλιά μηχανήματα;Ο δικός μου ενισχυτής είναι 20ετίας και βάλε.
Γιατί, το καινούριο δε μπορεί να χαλάσει νομίζεις; Ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες τιμής.Και το δικό μου χάλασε. Έτσι μπορεί να χαλάσει το μεταχειρισμένο
Φίλε μας,Αυτά;
Soundmaster MCD5600 Ηχοσύστημα Hi-Fi
Aiwa Micro HI-FI SYSTEM BT5.0 RMS 50W
AKAI ATT-15SE ΠΙΚΑΠ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ & BLUETOOTH 3 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ USB/SD
Roadstar HIF-8892 EBT - Hi-Fi σύστημα με πικάπ, CD και κασέτα, 64 W / 230 V + τηλεχειριστήριο
Υπάρχουν ακόμα υπολογιστές με Windows XP σε λειτουργία;Ο υπολογιστής windows XP έχει με απλό AUX
Συμφωνώ με τον @mdvq και με αυτά που σου έγραψε πιο πάνω.Αυτά;
Soundmaster MCD5600 Ηχοσύστημα Hi-Fi
Aiwa Micro HI-FI SYSTEM BT5.0 RMS 50W
AKAI ATT-15SE ΠΙΚΑΠ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ & BLUETOOTH 3 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ USB/SD
Roadstar HIF-8892 EBT - Hi-Fi σύστημα με πικάπ, CD και κασέτα, 64 W / 230 V + τηλεχειριστήριο
Δεν έχει ίντερνετ όχι. Ποιότητα κατασκευής περισσότερο θέλω και στο περίπου την ποιότητα που είχε το παλιό στερεοφωνικό. Το πικάπ δεν το είχα και από πριν οπότε μπορώ και χωρίς.Υπάρχουν ακόμα υπολογιστές με Windows XP σε λειτουργία;![]()
![]()
Μη μου πεις τώρα πως είναι συνδεμένος και με το Internet!![]()
Συμφωνώ με τον @mdvq και με αυτά που σου έγραψε πιο πάνω.
Όμως φαίνεται πως έχεις κιόλας προαποφασίσει και μάλλον δεν δίνεις και πολλή σημασία στην ποιότητα.
Οπότε προχώρα κατά πως σκέφτεσαι.
Πάντως από αυτά που έχεις στη λίστα σου διάλεξε τουλάχιστον κάποιο χωρίς πικάπ. (Όσο περισσότερα πράγματα στριμώχνονται σ' ένα μηχάνημα, τόσο πέφτει η συνολική ποιότητα).
Και αν πας στο AIWA πήγαινε τουλάχιστον στο πιο μεγάλο της μοντέλο. Εδώ.
Εννοείται πως οι προτάσεις που σου έχουν κάνει παραπάνω τα μέλη του φόρουμ για επώνυμα μηχανήματα είναι ποιοτικά πιο σωστές. Όμως έκαστος διαθέτει τα χρήματα του, όπως εκείνος νομίζει καλύτερα. Σε αυτό δε χωράει αντίρρηση!
Και κάτι ακόμα.
Αν μη τι άλλο, πριν ψωνίσεις πήγαινε από το κατάστημα να τα δεις και να τ' ακούσεις από κοντά. Τουλάχιστον να είσαι σίγουρος ότι σου κάνουν.
Όταν λες της πλάκας τι εννοείς. Από ποια άποψη; Εγώ θέλω να κρατήσει όπως κράτησε το παλιό 30 χρόνια.Φίλε μας,
Όλα αυτά είναι της πλάκας.
Μπορείς βέβαια,αν δεν έχεις απαιτήσεις,να κάνεις απλά την δουλειά σου.
Αν θες το κάτι παραπάνω,πρέπει να πας σε κάτι επώνυμο της κλάσης Denon, Panasonic, pioneer, Yamaha και μερικά της lg.
Σε αυτη την κατηγορία,όσο πιο ακριβό,τόσο πιο καλό.
Ναι αλλά το καινούριο έχει εγγύηση και ανταλλακτικά. Το παλιό όχι. Και αν κοστίζει το δικό μου το παλιό 200€ αξίζει να τα δώσω και να χαλάσει την επόμενη μέρα;Γιατί, το καινούριο δε μπορεί να χαλάσει νομίζεις; Ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες τιμής.
Να κρατήσουν 30 χρόνια όλα αυτά που παρέθεσες πιο πάνω, είναι πιο δύσκολο ακόμα και από το να πάει κάποιος με ποδήλατο στο διάστημα.Όταν λες της πλάκας τι εννοείς. Από ποια άποψη; Εγώ θέλω να κρατήσει όπως κράτησε το παλιό 30 χρόνια.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει τόσο...Όταν λες της πλάκας τι εννοείς. Από ποια άποψη; Εγώ θέλω να κρατήσει όπως κράτησε το παλιό 30 χρόνια.
Οπότε;Εγγύηση 1-2 χρόνια και ανταλλακτικά για πόσο?
5 χρόνια?
10 χρόνια?
Αφού σήμερα τα κάνουν μιας χρήσης τα περισσότερα, η επισκευή μπορεί να κοστίζει περισσότερο από την αγορά νέου.
Ωραία λοιπόν. Ποιο σύστημα είναι αντάξιο αυτού που είχα;Να κρατήσουν 30 χρόνια όλα αυτά που παρέθεσες πιο πάνω, είναι πιο δύσκολο ακόμα και από το να πάει κάποιος με ποδήλατο στο διάστημα.
Κάτω του μετρίου κινέζικες κατασκευές ,δεν έχουν καμία σχέση με το Technics που είχες στη κατοχή σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.