Ποιό Upscale DVD προτείνετε ;

anivasgr

New member
24 July 2007
20
Καλημέρα σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά ενός DVD με δυνατότητα upscale μέχρι περίπου 200Ε.
Σκέφτομαι μεταξύ των παρακάτω :

Sony DVP-NS78
Pioneer DV600
Philips DVP5980

Εχει δοκιμάσει κανείς κάποιο απο αυτά; Εχει κάποιο πρόβλημα με ελληνικούς υπότιτλους σε Divx ;

Eυχαριστώ

To Pioneer 696 με περίπου 130-140 EUR. Τα κάνει όλα και συμφέρει
και από εικόνα είναι super. Διάβασε εδώ πολλές πληροφορίες. :7SFGSFG:

Αν βρείς το 696 (όχι ομως πάνω από 110 Ευρώ) παρτο, αλλιώς Pioneer DV-600 δαγκωτό, στα 150 περιπου ευρώ από την στοά...

Ελληνικοί υπότιτλοι στα Divx με firmware upgrade..

Εχετε δοκιμάσει κανένα απο αυτά με απλά DVD, έχετε δεί διαφορά ;

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Εχετε δοκιμάσει κανένα απο αυτά με απλά DVD, έχετε δεί διαφορά ;

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Προφανώς μα για αυτό τα παίρνουμε ...

Αν θελεις ομως γράψε πιο αναλυτικά τι ακριβώς εννοείς γιατί μπορει να μην κατάλαβα καλά...

Εννοώ DVD απο το Video Club, ή αντεγραμένα, δε ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον όρο standard definition και εδώ.

Εννοώ DVD απο το Video Club, ή αντεγραμένα, δε ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον όρο standard definition και εδώ.

μα τετοια παιζει ολη την ωρα και η εικονα που δινει ειναι εξαιρετικη

Σόρρυ για τη διαφενόμενη άγνοια μου παιδιά αλλά τώρα αρχίζω και μπλέκω με αυτές τις τεχνολογίες. Απλά έχω μια συλλογή απο περίπου 400 τίτλους και φοβόμουν μιας και δεν ήξερα, αν θα παίζουν καλά στην καινούργια LCD που πήρα.

Σόρρυ για τη διαφενόμενη άγνοια μου παιδιά αλλά τώρα αρχίζω και μπλέκω με αυτές τις τεχνολογίες. Απλά έχω μια συλλογή απο περίπου 400 τίτλους και φοβόμουν μιας και δεν ήξερα, αν θα παίζουν καλά στην καινούργια LCD που πήρα.

Τα αντιγραμμένα, η LCD (λόγω συμπίεσης του αρχείου) τα περισσότερα
θα τα ξεμπροστιάσει. Τα original θα τα παίξει SUPER.

Το Oppo το κοιτούσα και εγώ αλλά είναι μεγάλη η διαφορά στα λεφτά
και δεν νομίζω ότι αξίζει στην παρούσα φάση (BR / HD-DVD).

Τα αντιγραμμένα, η LCD (λόγω συμπίεσης του αρχείου) τα περισσότερα
θα τα ξεμπροστιάσει. Τα original θα τα παίξει SUPER.

Το Oppo το κοιτούσα και εγώ αλλά είναι μεγάλη η διαφορά στα λεφτά
και δεν νομίζω ότι αξίζει στην παρούσα φάση (BR / HD-DVD).

Συμφωνώ απολύτως ... Και εγώ πάνω από 140-150 Ευρώ για upscale dvd δεν θα εδινα τώρα σε καμμια περίπτωση

Θα σου πρότεινα το Philips. Πολύ καλή ποιότητα εικόνας, παίζει και περιοχή 1 χωρίς κόπο και είναι και το πιο φτηνό. Δεν το έχω δοκιμάσει με divx/ελλ. υπότιτλους αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

θα σου προτεινα

να παρεις/ (η να περιμενεις να παρεις)

ps3!!!

Το παλικάρι μίλησε για 200 EUR maximum. Πες μας που πουλάνε το PS3
200 EUR να πάμε να κάτσουμε στην ουρά. Ούτε το 2009 δεν θα έχει τόσο.

Θα σου πρότεινα το Philips. Πολύ καλή ποιότητα εικόνας, παίζει και περιοχή 1 χωρίς κόπο και είναι και το πιο φτηνό. Δεν το έχω δοκιμάσει με divx/ελλ. υπότιτλους αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

δεν νομιζω οτι συγκρινεται το 600 με το 5980 ουτε σαν συκευη ουτε σαν εικονα,βεβαια παιζει σε αλλη τιμη και κατηγορια