Re: Απάντηση: Ποιο ξενοδοχειο στο Παρισι;
Πάντως πρέπει ήδη να είναι στολισμένη Χριστουγεννιάτικα. Να πας και στον Λούβρο στην γυάλινη πυραμίδα που από κάτω βρίσκονται τα μυστικά του Ντα Βίτζι
Ναι ο τάφος της Μαρίας της Μαγδαληνής...α ρε Τάσο με τον κώδικα!
Λοιπόν ναι το Παρίσι για κάποιο ακατανόητο δικό του λόγο είναι η πόλη του φωτός, σε όποιο δρόμο και να περπατήσεις σε κατακλύζει μία αίσθηση σα να ακούς το La vie en rose να σιγοψυθιρίζεται στο αυτί σου...
Να πίνεις καυτή σοκολάτα στο Λούβρο μετά από τουλάχιστον 5 ώρες περπάτημα και να μην έχεις δει ούτε το μισό, να αντριχιάσεις βλέπωντας την Grand Gallery, να δακρύσεις στο μουσείο Ορσέ...
Να διαλέξεις μία γέφυρα από τις τόσες του Σηκουάνα και να την κάνεις δικιά σου, να σιγοπίνεις τον καφέ σου και να κοιτάς τα ήρεμα νερά
Να δεις έστω και πρωί την όπερα του Παρισιού και να φανταστείς ότι κάπου στα υπόγεια κρύβεται το Φάντασμα με την Κριστίν.....
Να πιείς πολλά Kir Royal, να πας τουλάχιστον σε ένα καμπαρέ (προτείνω το Crazy Horse - αυτό είναι που σημαίνει αγαλματένια κορμιά - και ήμουν και γυναίκα και πήγα και μόνη μου!!) (ακόμα και αν πας με το έτερον ήμισυ εκεί ΠΡΕΠΕΙ να πάτε)
Να σουλατσάρεις στην υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη αγορά απέναντι από το Λούβρο, να περπατήσεις τουλάχιστον μία φορά τη στολισμένη Champs Élysées.
Ναι είμαι πολύ ερωτευμένη με το Παρίσι, ίσως γιατί πήγα και για την world premiere του Two Towers.....αχ τι μου θύμησες άτιμε Τάκη.
Να μείνεις το George V δεν παίζει ε?