Ποιο ξενοδοχειο στο Παρισι;

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
30,175
Παλλήνη
Σκεφτομαι σοβαρα να την κανω για Παρισι τα Χριστουγεννα.
Επειδη ομως δεν εχω ξαναπαει, θα ηθελα τα φωτα οσων γνωριζουν για κανενα καλο ξενοδοχειο.
Το πρακτορειο που ρωτησα δουλευει με τα ακολουθα:

paris1ro3.jpg

paris2np5.jpg

Εχει μεινει κανεις σε καποιο απο αυτα; Αν οχι, κανενα προτεινομενο;
Ευχαριστω!

Θα σου λεγα 3-4 αλλά δεν θυμάμαι ούτε τι έφαγα χτες... ένα καλό ήταν δίπλα στο κανάλι με νερό (δεν θυμάμαι όνομα) κοντά σ' ένα σταθμό μετρό (δεν θυμάμαι όνομα)...

Πάντως κοίτα να είναι κοντά σε μετρό για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση.

Μπάααααααααααμπηηηηηηηηηη

Αξιοπρεπές ξενοδοχείο στο οποίο είχα μείνει πρίν τρία χρόνια ήταν το Concorde Saint-Lazare. Είναι σε ιδιαίτερα καλό σημείο, κοντά στην όπερα, το Λούβρο και δίπλα στο μετρό. Περισσότερα μπορείς να δείς εδώ.

Επειδή έχω μάθει ακόμα και τους ρεσεψιονίστες στην Disneyland , το ομώνυμο ξενοδοχείο το παραμυθένιο είναι πανάκριβο. από 500 ευρώ η βραδιά.....και βλέπουμε. Δεν λέει, πολύ πεταμένα λεφτά. Και η πλάκα είναι ότι δεν βρίσκεις και εύκολα διαθέσιμο δωμάτιο...
Δεν λέει. 5 λεπτά με τα πόδια είναι ένα πάρα πολύ καλό με θέα στην λίμνη (ούτε σ' αυτό θυμάμαι όνομα κι ας έχω πάει πριν 3 μήνες).

Disneyland δεν αξίζει ρε παιδιά. Ιδίως πάνω στις γιορτές. Ταλαιπωρία. Κάνει και πολύ κρύο εκεί. Τουλάχιστον 3-4 βαθμούς κάτω από ότι έχει στο Παρίσι.

Πάντως είναι πολύ ωραία πόλη. Ότι πρέπει για αγάπες και έρωτες :HTEHEH56::jester:

Θα σου λεγα 3-4 αλλά δεν θυμάμαι ούτε τι έφαγα χτες... ένα καλό ήταν δίπλα στο κανάλι με νερό (δεν θυμάμαι όνομα) κοντά σ' ένα σταθμό μετρό (δεν θυμάμαι όνομα)...

Πάντως κοίτα να είναι κοντά σε μετρό για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση.

Μπάααααααααααμπηηηηηηηηηη

Tώρα τόν φώτησες Τάσο... :flipout:
Ώστε είχε και νερό το κανάλι έ; :flipout:

Τάκη έγώ έμεινα στο Βrebant το οποίο είχε στάση metro ακριβώς μπροστά στην είσοδο αλλά δεν το συνιστώ...
Εύχομαι να σου κάνει καλό καιρό, να μην βρέχει γιατί είναι κρίμα.. Πηγαίνεις στην ομορφότερη πόλη του κόσμου... κρίμα να μην τη δείς όπως πρέπει.

Μαγκες, στην Disneyland θα παω οταν κανω παιδια.
Τωρα λεω να επικεντρωθω στην Πολη του Φωτος...
Αλλες προτασεις εκτος απο του Μιχαλη (thanx Mike!) ?

Tώρα τόν φώτησες Τάσο... :flipout:
Ώστε είχε και νερό το κανάλι έ; :flipout:

Τάκη έγώ έμεινα στο Βrebant το οποίο είχε στάση metro ακριβώς μπροστά στην είσοδο αλλά δεν το συνιστώ...
Εύχομαι να σου κάνει καλό καιρό, να μην βρέχει γιατί είναι κρίμα.. Πηγαίνεις στην ομορφότερη πόλη του κόσμου... κρίμα να μην τη δείς όπως πρέπει.

:flipout::flipout::flipout:

Ευχαριστω ρε Μπαμπη! Παλι δακρυσα απο τα γελια!!:flipout:

Είχα πάει τέλος Οκτωβρίου μια άλλη φορά στην Disneyland και ξυπνήσαμε στις 8 το πρωί και δεν έβλεπες μπροστά σου από την ομίχλη και την καταχνιά. Μου θύμισε ταινίες Jack o αντεροβγάλτης κλπ. Και μιλάμε για μια τυπική μέρα. Ουτε βροχές ούτε χιόνια.
Πώς να μην είναι "κρύοι" αυτοί οι λαοί....

Πάντως πρέπει ήδη να είναι στολισμένη Χριστουγεννιάτικα. Να πας και στον Λούβρο στην γυάλινη πυραμίδα που από κάτω βρίσκονται τα μυστικά του Ντα Βίτζι

Α, και στην μεγάλη πόρτα αυτό το Π που είναι οι ουρανοξύστες και καλά η σύγχρονη πόλη.
Εχει πολλά μέρη γενικώς.
Και βαρκάδα στο ποτάμι με δείπνο ρομαντικό μέσα στο καραβάκι , βόλτα γύρω από την Παναγία (κάντο δύο φορές. Την μία για το δείπνο, και την δεύτερη για να καταγράψεις λεπτομέρειες να το συγκρίνουμε με το Van Helsing).

Το να είναι κοντά σε σταθμό του μετρό το ξενοδοχείο Τάκη πρέπει να είναι απο τα βασικά κριτήρια της επιλογής σου. Την νύχτα στο Παρίσι πιο εύκολα βρίσκεις τον Σαρκοζί παρά ταξί.

Re: Απάντηση: Ποιο ξενοδοχειο στο Παρισι;

Πάντως πρέπει ήδη να είναι στολισμένη Χριστουγεννιάτικα. Να πας και στον Λούβρο στην γυάλινη πυραμίδα που από κάτω βρίσκονται τα μυστικά του Ντα Βίτζι

Ναι ο τάφος της Μαρίας της Μαγδαληνής...α ρε Τάσο με τον κώδικα! :P

Λοιπόν ναι το Παρίσι για κάποιο ακατανόητο δικό του λόγο είναι η πόλη του φωτός, σε όποιο δρόμο και να περπατήσεις σε κατακλύζει μία αίσθηση σα να ακούς το La vie en rose να σιγοψυθιρίζεται στο αυτί σου...

Να πίνεις καυτή σοκολάτα στο Λούβρο μετά από τουλάχιστον 5 ώρες περπάτημα και να μην έχεις δει ούτε το μισό, να αντριχιάσεις βλέπωντας την Grand Gallery, να δακρύσεις στο μουσείο Ορσέ...

Να διαλέξεις μία γέφυρα από τις τόσες του Σηκουάνα και να την κάνεις δικιά σου, να σιγοπίνεις τον καφέ σου και να κοιτάς τα ήρεμα νερά

Να δεις έστω και πρωί την όπερα του Παρισιού και να φανταστείς ότι κάπου στα υπόγεια κρύβεται το Φάντασμα με την Κριστίν.....

Να πιείς πολλά Kir Royal, να πας τουλάχιστον σε ένα καμπαρέ (προτείνω το Crazy Horse - αυτό είναι που σημαίνει αγαλματένια κορμιά - και ήμουν και γυναίκα και πήγα και μόνη μου!!) (ακόμα και αν πας με το έτερον ήμισυ εκεί ΠΡΕΠΕΙ να πάτε)

Να σουλατσάρεις στην υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη αγορά απέναντι από το Λούβρο, να περπατήσεις τουλάχιστον μία φορά τη στολισμένη Champs Élysées.

Ναι είμαι πολύ ερωτευμένη με το Παρίσι, ίσως γιατί πήγα και για την world premiere του Two Towers.....αχ τι μου θύμησες άτιμε Τάκη.

Να μείνεις το George V δεν παίζει ε?:P

Α, και στην μεγάλη πόρτα αυτό το Π που είναι οι ουρανοξύστες και καλά η σύγχρονη πόλη.
Εχει πολλά μέρη γενικώς.
Και βαρκάδα στο ποτάμι με δείπνο ρομαντικό μέσα στο καραβάκι , βόλτα γύρω από την Παναγία (κάντο δύο φορές. Την μία για το δείπνο, και την δεύτερη για να καταγράψεις λεπτομέρειες να το συγκρίνουμε με το Van Helsing).
:flipout::flipout::flipout::flipout::worshippy:

Εγώ έμεινα πριν 2 χρόνια στο

http://burgundyhotel.com/uk/

Πολύ βολική θέση δίπλα στην Όπερα και την Μαντλέν. Λίγο παλαιομοδίτικο (τρίζουν τα πατώματα!) αλλά όμορφο, "κόζικο", ό,τι πρέπει για ζευγάρι, πολύ κοντά σε μετρό για να φτάσεις με μπαγκάζια και με πολύ ωραίο πρωινό.

Αν θες και για το που να πας, ρώτα.