Ειδικέ άρχισε να ψάχνεις...τα 200Hz, 24p, full HD, internet και όλα τα σηματάκια της αγοράς (με π.χ. 700 Ευρώ), γιατί εν τω μεταξύ έπεσαν οι τιμές και ήρθαν νέα μοντελάκια στην αγορά.
Ετοιμάστε τώρα: 1) Απόδειξη αγοράς και 2) SN που είναι γραμμένο επάνω στην ΤV να τα παραδώσετε στον τεχνικό σας....όταν σας πω εγώ.
Το Σαββατοκύριακο φτιάχνω την λίστα με τα πραγματικά μας ονόματα και την κοινοποιώ με e-mail και fax στην Υπεύθυνη (για να στείλει εκείνη ειδοποίηση στους τεχνικούς σας, οι οποίοι θα της αποστείλουν αίτηση αντικατάστασης ελλατωματικού προιόντος) και στην συνέχεια τα ξαναλέμε...εδώ θα είμαστε!!!οπότε για ανακεφαλαίωση. Περιμένουμε εσένα για την επόμενη κίνησή μας. Σωστά?
Θέλω όταν θα σε ρωτήσω για την νέα μου TV να μου πεις την γνώμη σου..(37/άρα), σιγά μην πάρω πάρω παραμάσχαλα τις αντιπροσωπείες με το Blue Ray (Μου θυμίζει λίγο την ιστορία του Βλάχου...) για την TV της γυναίκας μου....Ενοιτε αν λεμε για 200Hz, 24p και ταμπελάκια κολημένα στην TV που ισχύουν σκας κανα 2000+ ευρω και καλο θα ειναι οποιος τα σκαση να τη δοκιμαση πρωτα,οπως οταν αγοραζει παπουτσια.
Εγώ και όταν αγόρασα το τζιπ μου πάλι δεν το έκανα test drive (τι έπρεπε να κάνω για να βεβαιωθώ ότι ανταποκρίνεται σ' αυτό που με πουλούσανε, να το πάω στα βουνά και μετά να το αγοράσω???)!!Να προτείνω αλλαγή τακτικής στις νέες αγορές σας? - Η Ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να αγοράσουμε όλα αυτά τα καλούδια κοψοχρονιά δημιούργησε τα δύο πιο δημοφιλή νήματα στο Forum.
Όπως έδειξε η εμπειρία αν δε σκάσεις Ευρώπουλα τα 200Hz, 24p κλπ ειναι απλά ταμπελάκια κολημένα στην TV (τουλάχιστον στις μέρες μας - σε κανα χρόνο μάλλον θα κοστίζουν όσα λες).
Α και καλού κακού δείτε και με τα ματάκια σας πριν αγοράσετε - μη βασίζεστε μονο σε γνώμες - εστω και των πιο ειδικών. Παλεύετε τοσο καιρό γιατί εχετε απαιτήσεις από την τηλεόρασή σας. Αν ήσασταν απαιτητικοί οδηγοί δε θα κάνατε ένα test drive οι ίδιοι το υποψήφιο αυτοκίνητο?
Πάλι με πο...ές έμπλεξες????1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000
Καλώς τον!!!!!
Άντε επιτέλους ......Χριστός Ανέστη!!! Επιτέλους ξαναδιαβάζω πάλι το ίδιο όνομα.....
Επειδη γραφω απο ενα netbook 7'' και εχω στραβωθει .....ας αναλαβει καποιος στην αρχικη λιστα να βαλει διπλα απο καθε ονομα ενα ΟΚ για να δουμε ποιοι δεν εμφανιστηκαν ακομη......εγω δεν μπορω να το κανω με αυτη την πορδητεχνικως ειναι αδυνατο.
Αυτό είναι η γνωστή - άγνωστη συχνότητα 104 στα FM και όχι νέο F(ir)M!!Κινηθείτε γρήγορα γιατί ετοίμασαν και firm 4.00!!!!
Αν έχω τα πλήρη στοιχεία σου θα τους μιλήσω την Δευτέρα για σένα (τους μ......ες!!!) μπας και ξεμπλέξεις μια ώρα νωρίτερα....Εγώ έμπλεξα μάλλον. Μίλησα με LG και θα πρέπει να περιμένω να μου αλλάξουν την πλακέτα και μετά να διαπιστώσουμε την αδυναμία της TV. Αρ#$@ καπαμά........
Εγώ και όταν αγόρασα το τζιπ μου πάλι δεν το έκανα test drive (τι έπρεπε να κάνω για να βεβαιωθώ ότι ανταποκρίνεται σ' αυτό που με πουλούσανε, να το πάω στα βουνά και μετά να το αγοράσω???)!!
Όταν ξεμπερδέψουμε οριστικά, πες και συ την γνώμη σου (900 ευρώ η 37/5000 LG!!! Πάλι τα ταμπελάκια με θαμπώνουν...Αλήθεια την δοκίμασε κανείς μας???). Τώρα θα μου πεις: "Το δις εξαμαρτείν ουκ αντρός σοφού". Έτσι είναι????
Για τους εκτός των τοιχών (Αθήνα) είναι δύσκολο να βρούμε αυτό που θέλουμε να αγοράσουμε και έτσι η ζωή μας δυσκολεύεται ακόμη περισσότερο!! Το τί τράβηξα για να δω για πρώτη φορά μια Kuro να παίζει (όχι καν να την δοκιμάσω) δεν θα σου το περιγράψω... Ακόμη δεν υπάρχει στην πόλη μου.... Τι να σου πω για το πότε θα έλθουν εδώ τα νέα μοντελάκια.... Του Αγίου .... και τότε λες... διαβάζω κανένα περιοδικό.. ακούω εσάς τους ειδικούς και ελπίζω και στον Θεό....Αν χρειαζόσουν τζιπ για να ανεβαίνεις στα βουνά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα το δοκιμαζες στα βουνά πριν αγοράσεις. Έτσι κι αν θέλεις τηλεόραση για να βλέπεις υλικό HD στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα τη δοκιμάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά δηλαδη, αλλιώς αν θέλεις μια 37αρα για τη γυναίκα σου όπως λες και δεν αξίζει τον κόπο να το ψάξεις καν, εγώ αμφιβάλω αν αξίζει να αγοράσεις ακόμα και HD αφού σε περισσότερα απο 2-2.5 μετρα αποστασης δε θα ειναι αντιληπττή η διαφορά μεταξύ HD και HD Ready. EΕιλικρινά με μπερδέυετε πάντως εδώ. Έχετε τόσο καιρό που παλεύεται διεκδικόντας την αντικατάσταση της TV που δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της και την ίδια στιγμή δεν είστε διατεθιμένος ούτε μια δοκιμή να κάνετε ιδίοις όμασι. Πείτε με και Βλάχο , αλλά εγώ αν πραγματικά με καίγαν τα HD, 24p, 100 Hz θα έβαζα blue ray στο ταγαρι μου και θα το ψαχνα το θεμα.
Αυτή είναι λίστα Ευρωεκλογών!!! Περίμενα να σε θέσω επικεφαλή.....1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000
2)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : αγορά 3-3-09
3)GEORGEDEPPY 37LG7000
4)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000
5)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
6)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000
7)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000.
8)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000
9)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000
10) sakisaa 42 lg7000
11)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000
12)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000
13) stefanoszis 37lg7000
14) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47") Αγορα 23/12/2008 (nickname: konchrist)
15) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37") Αγορα 11/2008
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000
18)VIRTUS ....47 LG7000
19)msym....
20)Tomb1 47lg7000
21)Σινάκος Γιάννης 42LG6000
Αυτη ειναι η αρχικη λιστα με τα 21 ατομα
1) Δανιηλίδης Βαγγέλης αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
2) Τραϊανός Βαγγέλης αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα. ΟΚ
3) Σινάκος Γιάννης: Ραντεβού 16/5 στις 11:00 για αναβάθμιση.
4) sakisaa : αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
5) stefanoszis :αναβαθμιση σε 3.24 χωρις αποτελεσμα ΟΚ
6) VIRTUS :θα έρθουν αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση- Εχω 3.26 αλλά δεν έχω TV επειδή την ''ΕΣΚΙΣΑΝ''....
7) Tromb1 : αναβάθμιση σε 3.24 ΧΩΡΙΣ αποτελεσμα. Μπηκε και το 3.26 και πάλι τα ίδια ΟΚ
8) dikemon : αναβάθμιση αρχικά σε firm 3.24 και στην συνέχεια σε 3.26
χωρίς αποτέλεσμα. ΟΚ
9) petros_m : αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
10) sagonas : αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
11) Σιούλας Βασίλης : αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα. ΟΚ
12) Λαμπρου Νικος(Τhe^L0sT2)Την πηραν επιστροφη-αναμενω πιστωτικό OK
13) GEORGEDEPPY: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
Αυτη ειναι η λιστα με τα ατομα που κανανε fw update.
Επειδη γραφω απο ενα netbook 7'' και εχω στραβωθει .....ας αναλαβει καποιος στην αρχικη λιστα να βαλει διπλα απο καθε ονομα ενα ΟΚ για να δουμε ποιοι δεν εμφανιστηκαν ακομη......εγω δεν μπορω να το κανω με αυτη την πορδητεχνικως ειναι αδυνατο.
Κατά βάθος συμφωνώ με όσα λες, και για να τα λες όπως τα λες δεν είσαι σε καμια περίπτωση βλάχος (άσε που ο χαρακτηρισμός μου ήταν γενικός και αφορούσε εμένα). Το test drive είναι δύσκολο για μένα!! Κάντε το και περιμένετε να σας ρωτήσω....Δεν μπορεί να τα λες λάθος...όταν ο ίδιος τα βλέπεις κιόλας.....Αν χρειαζόσουν τζιπ για να ανεβαίνεις στα βουνά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα το δοκιμαζες στα βουνά πριν αγοράσεις. Έτσι κι αν θέλεις τηλεόραση για να βλέπεις υλικό HD στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα τη δοκιμάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά δηλαδη, αλλιώς αν θέλεις μια 37αρα για τη γυναίκα σου όπως λες και δεν αξίζει τον κόπο να το ψάξεις καν, εγώ αμφιβάλω αν αξίζει να αγοράσεις ακόμα και HD αφού σε περισσότερα απο 2-2.5 μετρα αποστασης δε θα ειναι αντιληπττή η διαφορά μεταξύ HD και HD Ready. EΕιλικρινά με μπερδέυετε πάντως εδώ. Έχετε τόσο καιρό που παλεύεται διεκδικόντας την αντικατάσταση της TV που δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της και την ίδια στιγμή δεν είστε διατεθιμένος ούτε μια δοκιμή να κάνετε ιδίοις όμασι. Πείτε με και Βλάχο , αλλά εγώ αν πραγματικά με καίγαν τα HD, 24p, 100 Hz θα έβαζα blue ray στο ταγαρι μου και θα το ψαχνα το θεμα.
Αυτή είναι λίστα Ευρωεκλογών!!! Περίμενα να σε θέσω επικεφαλή.....
Αντε κάποιος να την ολοκληρώσει....
Καλώς τον!!!!!
Άντε επιτέλους ......Χριστός Ανέστη!!! Επιτέλους ξαναδιαβάζω πάλι το ίδιο όνομα.....
Πάλι με πο...ές έμπλεξες????
Καμιά HD βιντεοκάμερα SONY (τώρα που βαφτίζω την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα) από Σιγκαμπούρη ή ήταν ονειρικό ταξίδι και το αντελήφθην λάθος???Τωρα που το ταξιδι αστραπη στην Σιγκαπουρηεφτασε αισιως στο τελος του........εδω ειμαι και παλι:ernaehrung004::ernaehrung004:
Κατά βάθος συμφωνώ με όσα λες, και για να τα λες όπως τα λες δεν είσαι σε καμια περίπτωση βλάχος (άσε που ο χαρακτηρισμός μου ήταν γενικός και αφορούσε εμένα). Το test drive είναι δύσκολο για μένα!! Κάντε το και περιμένετε να σας ρωτήσω....Δεν μπορεί να τα λες λάθος...όταν ο ίδιος τα βλέπεις κιόλας.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.