dikemon να παρω την TV απ το σερβις ή να την αφησω εκει για παντα;;;;;
Μία ΠΟΛΥ σημαντική ερώτηση:
Αν τελικά καταλήξουμε σε πιστωτικό, φανταζομαι οτι θα ειναι το ιδιο ΑΚΡΙΒΕΣ ποσον που υπαρχει πανω στην αποδειξη αγορας οταν αγορασαμε την TV, και ΟΧΙ η τρέχουσα τιμή της στην αγορά τώρα.... Έτσι δεν είναι ???:grandpa:
Επειδη γραφω απο ενα netbook 7'' και εχω στραβωθει .....ας αναλαβει καποιος στην αρχικη λιστα να βαλει διπλα απο καθε ονομα ενα ΟΚ για να δουμε ποιοι δεν εμφανιστηκαν ακομη......εγω δεν μπορω να το κανω με αυτη την πορδητεχνικως ειναι αδυνατο.
Αυτό ελπίζω να μην ήταν σπόντα για μένα ε;;;;; Πάντως επειδή έχω κάποια έμμεση σχέση με τους φταίχτες, έστω κι αν δεν φταίω εγώ, προσπάθησα να εξιλεωθώ φτιάχνοντας τη λίστα.
Συμπλήρωσα την αρχική λίστα (για να μη βγάλει τα ματάκια του στο 7άρι ο Ζαφείρης) και έβαλα με πράσινο αυτούς που δεν μας έχουν ενημερώσει τι έγινε. Ελπίζω να μην έκανα κάποιο λάθος. Μετρώντας τα πράσινα βλέπω ότι 5 από τους 21 δεν έχουν ενημερώσει. Dikemon, αν έχεις τα στοιχεία τους απο pm, πάρτους ένα τηλέφωνο για να μάθουμε αν κάνανε αναβάθμιση ή όχι.
XAXAXAXAXA......oxι βρε Βαγγο δεν ηταν για σενα η σποντα και ας εχεις εμμεση σχεση με τους φταιχτες......χεχεχε.
Παντως αυτο που περιμενα εγινε......χεχεχε
ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ:grandpa:
Ευγε νεε μου![]()
Δηλαδή την πάτησα;;;;:bawling::bawling::bawling::bawling::frusty::frusty::frusty::frusty:
1) Δανιηλίδης Βαγγέλης αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
2) Τραϊανός Βαγγέλης αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα. ΟΚ
3) Σινάκος Γιάννης: Ραντεβού 16/5 στις 11:00 για αναβάθμιση.
4) sakisaa : αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
5) stefanoszis :αναβαθμιση σε 3.24 χωρις αποτελεσμα ΟΚ
6) VIRTUS :θα έρθουν αύριο το απόγευμα για αναβάθμιση- Εχω 3.26 αλλά δεν έχω TV επειδή την ''ΕΣΚΙΣΑΝ''....
7) Tromb1 : αναβάθμιση σε 3.24 ΧΩΡΙΣ αποτελεσμα. Μπηκε και το 3.26 και πάλι τα ίδια ΟΚ
8) dikemon : αναβάθμιση αρχικά σε firm 3.24 και στην συνέχεια σε 3.26
χωρίς αποτέλεσμα. ΟΚ
9) petros_m : αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
10) sagonas : αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
11) Σιούλας Βασίλης : αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα. ΟΚ
12) Λαμπρου Νικος(Τhe^L0sT2)Την πηραν επιστροφη-αναμενω πιστωτικό OK
13) GEORGEDEPPY: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
Παιδιά οι υπόλοιποι από τους 21 που είναι; Δεν παρακολουθούν το forum, δεν κάλεσαν ακόμα την LG, ή δεν πήγε ακόμα το service;
Εκανα κι εγω δελτιο βλαβης. περιμενω τεχνικο για update.
Εκανα κι εγω δελτιο βλαβης. περιμενω τεχνικο για update.
Ο vragias τι εγινε ????αγνοειται η τυχη του?????καιρο εχει να εμφανιστει!!
Ακριβώς το ίδιο κι εγώ.
Μόνο εσύ ή και ο Γιώργος; Σου είπαν πότε θα έρθουν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.