ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Καλησπέρα και απο εμενα!!
Σημερα μιλησα με LG και σημερα σε 2 ωρες παω απο το σερβις το τοπικο..
το αργοτερο στις 21:00 θα σας πω τι εγινε..

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

1) Vragia το σέρβις στην πόλη σου δεν απαντούσε.. Το απόγευμα είστε ανοιχτά εκεί ????

Σήμερα Τρίτη ανοίξαμε και σας περιμένουμε -bye-
Παράξενο πάντως να μην απαντούσε κανείς. Συνήθως είναι μέσα 2-3 άτομα. Τσέκαρε κωδικό πόλης: 24610

Εμένα δεν με ενημέρωσαν απο το σερβις τι θα γίνει. Θα μου έφερναν πλακέτα σε 3 εργάσιμες (σήμερα δηλαδή αλλά τίποτα)...

Δημήτρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αύριο θα στείλεις τη λίστα στην LG; Για τη συγκεκριμένη λίστα, εκτός από τα στοιχεία που ήδη σου έχουμε στείλει, θα χρειαστείς τίποτα άλλο (π.χ.: αριθμός απόδειξης, τιμή αγοράς, κατάστημα κ.λ.π); Πες από σήμερα για να αρχίσουμε να στα στέλνουμε.
Αυτά θα τα δώσετε στον τεχνικό σας....
Πάντως τελειώνουμε σήμερα.....

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

Παράξενο πάντως να μην απαντούσε κανείς. Συνήθως είναι μέσα 2-3 άτομα. Τσέκαρε κωδικό πόλης: 24610
Ούτε τώρα απαντάει.... θα προσαθήσω και αργότερα

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

dikemon αν χρειαστει θα σου δωσω το τηλ. του σεβρις που πηγα να παρεις να τους (διαολοστειλεις!) βαλεις στην θεση τους. θα παω αυριο το πρωι με το dvd ανα χειρας να δοκιμασω την TV. που ξερω πως θα παιζει αλλα θα παω γιατι πρεπει να παω!!!! απλα ξερω πως θα μου πουν πως η TV ειναι οκ και τετοιες παπαριες. γι'αυτο ισως σε χρειαστω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Μόλις μίλησα με το σέρβις σου
Του εξήγησα τι πρέπει να κάνει και πως, και μου είπε ότι θα μου απαντήσει σε δυο μέρες...... Φορτωμένος ήταν....Θέλει τρόπο
Πάρε με αργότερα τηλ. να σου τα πω....

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

Αύριο το πρωί σου´ρχονται για αναβάθμιση!!
Εξήγησα και το πρόβλημά της, τα κατάλαβε αμέσως ο συνεργάτης του, και ετοιμάσου....

Last edited:
Μήπως ήταν η 37LH5000; Αυτή με τα 200Ηz; Πάντως και αυτή, αν και φαίνεται αρκετά καλή, σύμφωνα με το παρακάτω review τα κάνει τα σπασιματάκια της.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/04/08/LG-42LH5000-42in-LCD-TV/p1
"The system isn't perfect; really fast movements or pans, especially if there's a vertical as well as horizontal component to them, can seem to flicker and jump for a fraction of a second. And even on the Low setting you also sometimes see a shimmering halo around moving objects."

Πάντως το συμπέρασμα είναι πως ότι δίνεις παίρνεις και ότι για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Όπως είπε σε προηγούμενο post ο neo, για να πάρεις πραγματικά 200Hz, ετοιμάσου να δώσεις πάνω από 2000 ευρώ.
Καλά, κάνω σαν τον "άπιστο Θωμά".!!! Πάντως το χώνεψα.....πάμε παρακάτω...
Για κοίτα τι λέει εδώ για τα 200Hz...http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-...2008-11-25-11-55-51/1290-200z-lcd-tv-war.html

Last edited:
Όποιος ξέρει ας μου πει:
Είναι αλήθεια ότι το firm 3.26 είναι μούφα και αυτό έγινε μόνο και μόνο γιατί η TV μας έπρεπε να πάει 2 φορές στο σέρβις (αναβάθμιση σε firm 3.24, και μετά 3.26) για να πάρουμε πιστωτικό??? Πολιτική της LG!!!

Όποιος ξέρει ας μου πει:
Είναι αλήθεια ότι το firm 3.26 είναι μούφα και αυτό έγινε μόνο και μόνο γιατί η TV μας έπρεπε να πάει 2 φορές στο σέρβις (αναβάθμιση σε firm 3.24, και μετά 3.26) για να πάρουμε πιστωτικό??? Πολιτική της LG!!!

Δεν νομίζω να είναι θέμα πολιτικής, γιατί σε κάποιους από εμάς έβαλαν κατευθείαν το 3.26. Πάντως σίγουρα ήταν "μούφα"

Σίγουρα και για τις αντιπροσωπείες δεν είναι ευκολό να δίνουν πιστωτικό
και απαιτούνται κάποιες διαδικασίες για να είναι και αυτοί καλυμένοι.
Πάντως η LG φαίνεται να διατηρεί τον τίτλό του ¨καλύτερου service¨.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Σίγουρα και για τις αντιπροσωπείες δεν είναι ευκολό να δίνουν πιστωτικό
και απαιτούνται κάποιες διαδικασίες για να είναι και αυτοί καλυμένοι.
Πάντως η LG φαίνεται να διατηρεί τον τίτλό του ¨καλύτερου service¨.

Ειδικά όταν μας δώσει και το πιστωτικό θα είναι με διαφορά το καλύτερο service. Αν κάνουν μάλιστα και τη μαγκιά να τις πάρουν αυτοί από τα σπίτια μας, αντί να τις πάμε εμείς (κάτι που είναι πολύ δύσκολο για μας, ειδικά τώρα που οι περισσότεροι πετάξαμε τα κουτιά), τότε θα είναι
ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟΙ!!!

Λοιπον πριν καμια ωρα στο τσακ λογω και αλλων εργασιων προλαβα το σερβις εδω στην Λειβαδια.
Του εδωσα τα στοιχεια μου και μου ειπε ειτε μεσα στην εβδομαδα ειτε την αλλη θα ερθουν απο το σπιτι μου να δουν την tv.
Του ειπα οτι ειναι γνωστο το προβλημα στα κεντρικα &τον ειδα απληροφορητο εντελως.
Οπως και να εχει ειμαι καταχωρημενος(λογικα).
Αυτα.περιμενω,τι κάνω τώρα κ.Κέμο?

Κοντεύω να γίνω πιό ειδικός και από τους ειδικούς μας.... (Lost, Ζαφείρη και όλα τα καλά παιδιά....)
Πέρασα και από κατάστημα που είχα αγοράσει την LG!!!
Είδα δυο - τρια κομματάκια αλλά και την 37LG5000 (900 Ευρώ). Οταν θα τις δοκιμάσω με το πιστωτικό στο χέρι θα τα ξαναπούμε.... Ψαγμένοι, ετοιμαστείτε

Για την 50ps7000 ακουσα καλα σχολια......για την 47LH4000 οχι και τοσο καλα.......για την 47LH5000 οχι και τοσο καλα(σχετικα με την κινηση παντα γιατι σαν εικονα ειναι πολυ καλες)........εμενα μου κολλησε η 50PQ2000 στα 799 με χωρις περιεργα ταμπελακια και με τα ρεστα ενα PS3........:flipout::flipout::flipout:
Για σονυ w5500 δεν χωραει συζητηση οποιος τα χωσει θα εχει και τηλεοραση.......και απο κει και πανω τα γνωστα.......

Last edited:
Καλημέρα, προτείνω να ολοκληρώσουμε πρώτα την διαδικασία με την LG και βλέπουμε....

Εγώ πάντως περιμένω αύριο μετα τις 3 τους τεχνικους της LG για την αλλαγή της πλακέτας. Υπάρχει κάποια συννενόηση με τη εταιρεία που έχεις συνάψει, dikemon για να τους ενημερώσω αν και τυχόν δεν ξέρουν σαν τεχνικοί? Εγώ σαν διαδικασία τι να κάνω? Απλά συνδέω ΒR απο το Laptop στην ΤΒ σε 24p, 100Hz, διαπιστώνουμε την αδυναμία και ???