ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Είναι ο μόνος που δεν απαντά στο τηλ. που έχω. Όλοι οι άλλοι είναι Ο.Κ.
5) jastapstar7 47LG7000
Να τον περιμένω μέχρι σήμερα ή και αύριο?
ή προχωρώ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000??

Έχετε κανονίσει ραντεβού;

Τώρα μόλις μίλησα με τον τοπικό μάστορα.
Θέλει λέει επιπλέον στοιχεία εκτός του μοντέλου οπωσδήποτε και τον αριθμό παραγωγής που αναγράφεται πίσω στο τεμπελάκι μετά τον κωδικό του μοντέλου (όχι το serial number, το διευκρίνισα). Τώρα όμως δεν μπορώ να του το δώσω γιατί είμαι στη δουλειά και δεν έχω πρόσβαση στην tv. Όταν του το δώσω, τότε είπε ότι θα κοιτάξει στη βάση δεδομένων του αν υπάρχει ενημέρωση για τη συγκεκριμένη βλάβη (100 HZ - 24p) σε σχέση με τον αριθμό παραγωγής. Μετά απ' αυτό θα επικοινωνήσει μαζί μου για να κλείσουμε ραντεβού. Ψιλομπλέξιμο δηλαδή.
Οπότε η υπόθεση θα μας πάει λίγο πίσω. Συγνώμη γι αυτό, αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ δεν καίγομαι. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, προχωρήστε και χωρίς εμένα (δηλ. δεν ξέρω αν πρέπει ντε-και-καλά να πάμε και οι 21).

Να περιμένουμε να συμπληρωθεί η λίστα.
Νομίζω αυτό είναι το σωστό.
Στην περίπτωση που σε μερικές μέρες δεν μάθουμε νεότερα
από αυτούς που "λείπουν" συνεχίζουμε . . . .

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: την πήραν στο service OK
2)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : αγορά 6-3-09 αναβάθμιση από 3.22 σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, τα παιδιά από το service (Θεσσαλονίκη) την παρέλαβαν σήμερα
3)GEORGEDEPPY 37LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
4)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: αναβάθμιση σε 3.24 χωρίς αποτέλεσμα, την πήραν στο service OK
5)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
6)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
7)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Την πηραν επιστροφη-αναμενω πιστωτικό OK
8)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
9)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: αναβάθμιση αρχικά σε firm 3.24 και στην συνέχεια σε 3.26
χωρίς αποτέλεσμα. ΟΚ
10) sakisaa 42 lg7000: αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
11)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
12)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
13) stefanoszis 37lg7000: αναβάθμιση σε 3.24 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
14) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47") Αγορα 23/12/2008 (nickname: konchrist)
15) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37") Αγορα 11/2008
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
18)VIRTUS ....47 LG7000: Εχω 3.26 αλλά δεν έχω TV επειδή την ''ΕΣΚΙΣΑΝ''.... ΟΚ
19)msym: Αλλαγή πλακέτας με το 3.24 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
20)Tomb1 47lg7000: αναβάθμιση σε 3.24 ΧΩΡΙΣ αποτελεσμα. Μπηκε και το 3.26 και πάλι τα ίδια ΟΚ
21)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα, την πήραν στο service ΟΚ

Ιωάννης Παπαγρηγορίου 2ος στη λίστα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 70

Τώρα μόλις μίλησα με τον τοπικό μάστορα.
Θέλει λέει επιπλέον στοιχεία εκτός του μοντέλου οπωσδήποτε και τον αριθμό παραγωγής που αναγράφεται πίσω στο τεμπελάκι μετά τον κωδικό του μοντέλου (όχι το serial number, το διευκρίνισα). Τώρα όμως δεν μπορώ να του το δώσω γιατί είμαι στη δουλειά και δεν έχω πρόσβαση στην tv. Όταν του το δώσω, τότε είπε ότι θα κοιτάξει στη βάση δεδομένων του αν υπάρχει ενημέρωση για τη συγκεκριμένη βλάβη (100 HZ - 24p) σε σχέση με τον αριθμό παραγωγής. Μετά απ' αυτό θα επικοινωνήσει μαζί μου για να κλείσουμε ραντεβού. Ψιλομπλέξιμο δηλαδή.
Οπότε η υπόθεση θα μας πάει λίγο πίσω. Συγνώμη γι αυτό, αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ δεν καίγομαι. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, προχωρήστε και χωρίς εμένα (δηλ. δεν ξέρω αν πρέπει ντε-και-καλά να πάμε και οι 21).
Τι βλακείες λέει αυτός με το σέρβις.....
Πες του να επικοινωνήσει με την LG και του στείλουν το νέο firm 3.26 και να έλθει σπίτι σου να σου το περάσει και να ξαναενημερώσει την LG ότι η tv σου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ!!! Δώσε μου το τηλ του να μιλήσω.... για να ξεμπερδεύεις....

Last edited:
Είναι ο μόνος που δεν απαντά στο τηλ. που έχω. Όλοι οι άλλοι είναι Ο.Κ.
5) jastapstar7 47LG7000
Να τον περιμένω μέχρι σήμερα ή και αύριο?
ή προχωρώ....

Καλύτερα να περιμένουμε μέχρι αύριο για να τελειώσουν και οι λίγοι που έμειναν, αφού όλοι μαζί ξεκινήσαμε. Μεθαύριο το πρωί προχώρα. Όσο όμως θα περιμένουμε μήπως χρειάζεσαι κάποια στοιχεία από τους υπόλοιπους; Αν ναι, πες τι είναι να σου τα στείλουμε.

Τι βλακείες λέει αυτός με το σέρβις.....
Δώσε μου το τηλ του να μιλήσω.... για να ξεμπερδεύεις....

Δημήτρη φαντάζομαι είδες το pm που σου 'στειλα με όνομα και τηλ. υπευθύνου service.
Περιμένω στο ακουστικό; Τον ενημερώνω όπως μου είπε κι όποτε γίνει; Τα παρατάω και συνεχίζετε οι υπόλοιποι; Τι απ' όλα;
Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να σας καθυστερώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6

Πες του να επικοινωνήσει με την LG και του στείλουν το νέο firm 3.26 και να έλθει σπίτι σου να σου το περάσει και να ξαναενημερώσει την LG ότι η tv σου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ!!!

Εμ, εδώ σε θέλω, όταν του ανέφερα το θέμα είπε ότι "δεν νομίζει" να έχει διαθέσιμο br player (ούτε καν mkv αρχείο δεν είναι σίγουρος ότι έχει) για να κάνει δοκιμή.
Απ' την άλλη, αν συνδέσω στο σπίτι το laptop μου παίζει mkv τζάμι αλλά με θύρα vga (όπως τζάμι είναι η εικόνα/κίνηση και σε τηλεοπτικό, δορυφορικό, απλό dvd, παιχνίδια).
Μόνο με PC που το δανείστηκα μόνο και μόνο γιατί είχε σύνδεση hdmi έκανε κάτι ψιλοσπασιματάκια στο βίντεο με τα πλακάκια ("φοράει" το 3.22).
Μ' αυτά τα δεδομένα δηλαδή, άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ

Εμ, εδώ σε θέλω, όταν του ανέφερα το θέμα είπε ότι "δεν νομίζει" να έχει διαθέσιμο br player (ούτε καν mkv αρχείο δεν είναι σίγουρος ότι έχει) για να κάνει δοκιμή.
Απ' την άλλη, αν συνδέσω στο σπίτι το laptop μου παίζει mkv τζάμι αλλά με θύρα vga (όπως τζάμι είναι η εικόνα/κίνηση και σε τηλεοπτικό, δορυφορικό, απλό dvd, παιχνίδια).
Μόνο με PC που το δανείστηκα μόνο και μόνο γιατί είχε σύνδεση hdmi έκανε κάτι ψιλοσπασιματάκια στο βίντεο με τα πλακάκια ("φοράει" το 3.22).
Μ' αυτά τα δεδομένα δηλαδή, άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!
Μην κάνεις τίποτα απ' αυτά που λες...... θα μιλήσω εγώ και θα τα πούμε στην συνέχεια.....
Μίλησα και με το άλλο μέλς μέλος μας (5ο) και όλα ΟΚ μέχρι αύριο!!!
Θα τα πούμε μετά...

ασχετο. εβαλα σε στικακι το βιντεο αυτο με τα πλακακια, πηγα και δοκιμασα την samsung B650 32' 100HZ και στην Β750 40' 200HZ και παιζει το βιντεο τζαμι. ειδικα εκει με τα πλακακια ηταν αψογη η συμπεριφορα της TV.

dikemon αν χρειαστει θα σου δωσω το τηλ. του σεβρις που πηγα να παρεις να τους (διαολοστειλεις!) βαλεις στην θεση τους. θα παω αυριο το πρωι με το dvd ανα χειρας να δοκιμασω την TV. που ξερω πως θα παιζει αλλα θα παω γιατι πρεπει να παω!!!! απλα ξερω πως θα μου πουν πως η TV ειναι οκ και τετοιες παπαριες. γι'αυτο ισως σε χρειαστω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Μέχρι της 12 θα είμαι Λάρισα στο Δ/κό Εφετείο, μετά πάρε με για να ξαναφορτώσω...μετά θα μιλήσω και με το σέρβις του Vragia...

Ενημερωση...

Μιλησα με το τεχνικο, εκλεισα ραντεβου για αυριο, αλλα παρ οτι του αναφερα το προβλημα και ολη την ιστορια με την LG, αυτος μου ειπε οτι θελει να δει το προβλημα :flipout:

Το θεμα εινα οτι εγω απουσιαζω Αθηνα μεχρι 27/5. Εχω βεβαια δωσει οδηγιες στον αδερφο μου. :grandpa:

Ενημερωσα και τον κ. ΚΕΜΟ. (Να τον εχει ο ΘΕΟΣ καλα :grinning-smiley-043)

Ελπιζω αυριο να τελειωσουμε!!!! :violent-smiley-030:

1) Vragia το σέρβις στην πόλη σου δεν απαντούσε.. Το απόγευμα είστε ανοιχτά εκεί ????
2) Κonchrist στείλε μου το τηλ του σέρβις σου να μιλήσω μαζί του, θα του τα εξηγήσω εγώ μην κάνεις τίποτα παραπάνω απ' αυτα που είπαμε
3) Georgedeppy δώσε μου το τηλ. του σέρβις σου να.... το απόγευμα εκεί κάτω είναι κλειστά ???

Κοντεύω να γίνω πιό ειδικός και από τους ειδικούς μας.... (Lost, Ζαφείρη και όλα τα καλά παιδιά....)
Πέρασα και από κατάστημα που είχα αγοράσει την LG!!!
Είδα δυο - τρια κομματάκια αλλά και την 37LG5000 (900 Ευρώ). Οταν θα τις δοκιμάσω με το πιστωτικό στο χέρι θα τα ξαναπούμε.... Ψαγμένοι, ετοιμαστείτε

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

ασχετο. εβαλα σε στικακι το βιντεο αυτο με τα πλακακια, πηγα και δοκιμασα την samsung B650 32' 100HZ και στην Β750 40' 200HZ και παιζει το βιντεο τζαμι. ειδικα εκει με τα πλακακια ηταν αψογη η συμπεριφορα της TV.
Κάτι άσχετο!!! Πόσο έχει αυτή Β750 40' 200HZ ?????

Κοντεύω να γίνω πιό ειδικός και από τους ειδικούς μας.... (Lost, Ζαφείρη και όλα τα καλά παιδιά....)
Πέρασα και από κατάστημα που είχα αγοράσει την LG!!!
Είδα δυο - τρια κομματάκια αλλά και την 37LG5000 (900 Ευρώ). Οταν θα τις δοκιμάσω με το πιστωτικό στο χέρι θα τα ξαναπούμε.... Ψαγμένοι, ετοιμαστείτε

Μήπως ήταν η 37LH5000; Αυτή με τα 200Ηz; Πάντως και αυτή, αν και φαίνεται αρκετά καλή, σύμφωνα με το παρακάτω review τα κάνει τα σπασιματάκια της.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/04/08/LG-42LH5000-42in-LCD-TV/p1
"The system isn't perfect; really fast movements or pans, especially if there's a vertical as well as horizontal component to them, can seem to flicker and jump for a fraction of a second. And even on the Low setting you also sometimes see a shimmering halo around moving objects."

Πάντως το συμπέρασμα είναι πως ότι δίνεις παίρνεις και ότι για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Όπως είπε σε προηγούμενο post ο neo, για να πάρεις πραγματικά 200Hz, ετοιμάσου να δώσεις πάνω από 2000 ευρώ.

Δημήτρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αύριο θα στείλεις τη λίστα στην LG; Για τη συγκεκριμένη λίστα, εκτός από τα στοιχεία που ήδη σου έχουμε στείλει, θα χρειαστείς τίποτα άλλο (π.χ.: αριθμός απόδειξης, τιμή αγοράς, κατάστημα κ.λ.π); Πες από σήμερα για να αρχίσουμε να στα στέλνουμε.