ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Λοιπόν,
Με την απόδειξη αγοράς της τηλεόρασης του καθενός από εμάς, παίρνει τηλέφωνο (8011120090) ο καθένας από εμάς στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της lg και σας λένε τον τεχνικό της περιοχής σας για να έλθει στο σπίτι του καθένα από εμάς για να κάνει αναβάθμιση στο firm. Μετά απ' αυτό και αφού όλοι μας ξέρουμε ότι δεν θα δουλεύει παρά ταύτα η TV μας (δηλ. θα εξακολουθεί να έχει τα ίδια προβλήματα 100Hz 24p k.l.p.) τότε σε δύο μέρες θα στείλουν e-mail στα καταστήματα αγοράς για να λάβει ο καθένας μας πιστωτικό!
Πρέπει να κάνουμε κίνηση για το σέρβις!
Πείτε μου τώρα... (Δεν μεταφέρει κανένας και καμία τηλεόραση πουθενά, έρχονται για να διαπιστώσουν αυτά που εμείς ξέρουμε...)

Λέτε αν θέλετε ότι είμαστε εμείς οι 21 του πληρεξ. δικηγ. Κέμου με το τηλεφωνό μου (6944591378). Όταν δώσει κάποιος στην LG το τηλεφωνό μου (νόμίζω ότι θα πρέπει να δώσετε και το δικός σας) ο τηλεφωνητής θα έχει άμεση ενημέρωση των προβλημάτων και της κίνησής μας. Καλή μας επιτυχία!!!

Άσχετα από την εξέλιξη που θα έχει η ιστορία του καθένα μας, Δημήτρη συγχαρητήρια! :a0210:
Μια μικρή διόρθωση μόνο, επειδή έγινε αναριθμητισμός εκ παραδρομής: το τηλ. της αντιπροσωπείας είναι 801-11-200-900
Καλή τύχη σε όλους! -bye-

Power buy= δυσκολο, καθως εχουμε αγορασει απο διαφορετικα καταστηματα, και μαλλον στην περιπτωση των πιστωτικων θα πρεπει να αγορασουμε νεο προιον απο τα ιδια καταστηματα.

Γιάννη μη βιάζεσαι.
Power buy δεν μπορεί να γίνει επειδή το πιστωτικό τιμολόγιο αναφέρεται στο κατάστημα αγοράς (να διευκρινιστεί αυτό αν και δεν νομίζω να κάνω λάθος, έτσι δεν είναι Δημήτρη; ).
Πρακτικά επιστρέφει η LG λογιστικά το ποσό αγοράς στο κατάστημα που αγόρασε ο καθένας μας. Με αυτό το ποσό μπορούμε να αγοράσουμε οτιδήποτε άλλο μόνο όμως από το ίδιο κατάστημα.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Γιάννη μη βιάζεσαι. -bye-
Power buy δεν μπορεί να γίνει επειδή το πιστωτικό τιμολόγιο αναφέρεται στο κατάστημα αγοράς (να διευκρινιστεί αυτό αν και δεν νομίζω να κάνω λάθος, έτσι δεν είναι Δημήτρη; ).
Πρακτικά επιστρέφει η LG λογιστικά το ποσό αγοράς στο κατάστημα που αγόρασε ο καθένας μας. Με αυτό το ποσό μπορούμε να αγοράσουμε οτιδήποτε άλλο μόνο όμως από το ίδιο κατάστημα.

Ακριβώς όπως τα λες είναι.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Γιάννη μη βιάζεσαι.
Ναι έτσι είναι!!
Τι λέτε παίδες να αγοράσουμε την LG LH5000 ;;;;
Ξέρετε έχει 200Hz (xaxaxaxa)

LOL!!!
Θα μας μείνει και ο αποκωδικοποιητής MPEG4
Να πούμε όμως στον neo να κάνει πρώτα τις δοκιμές του με blu ray player ανά χείρας. :flipout:

Δέστε εδώ http://www.fullhd.gr/ σήμερα διαφήμιση και τιμές
Σταματάτε την συζήτηση για Buy, παρακαλώ!
Όταν θα έρθει η στιγμή θα τα πούμε μεταξύ μας

Το σέρβις στα Τρίκαλα θα έλθει σήμερα στο σπίτι μου
Τι κάλαντα τους λέω μετά;;; Παρακαλώ οι ειδικοί να μου απαντήσουν με PM

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Ηρεμααα...

Δημήτρη, μετά απ' αυτό που έγινε υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που δεν θέλουν ούτε να ξανακούσουν για LG, όχι να αγοράσουν κιόλας (σωστά κατάλαβα ^lost; ) :flipout:

Σταματάτε την συζήτηση για Buy, παρακαλώ!
Όταν θα έρθει η στιγμή θα τα πούμε μεταξύ μας
Αποσπασμα απο ποστ του κ. Κεμου...