Φανταστείτε ότι ήθελαν να έρθουν για να λύσουν τα προβληματά μας και ιδού τι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ....
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=780930&postcount=319Μπορει καποιος να μου υποδειξει που βρισκεται το βιντεακι που φανερωνει τα προβληματα? Δεν το βρισκω.
Μπορει καποιος να μου υποδειξει που βρισκεται το βιντεακι που φανερωνει τα προβληματα? Δεν το βρισκω.
Παω να το γραψω αυτοματα με το ΝΕRO αλλα το αποτελεσμα ειναι κενο!:slapface:
Καλημέρα και από εμένα. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι μου διέλυσαν την Τηλεόραση. Για να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε........Αλήθεια το ότι μου προκάλεσαν hardware πρόβλημα ενώ δεν είχα, πως μπορώ να το χειριστώ??
Για πες , για πες !!!!Είσαστε έτοιμοι να ακούσετε την είδηση της ημέρας???????????
ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ??????
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Γράψτε όλοι τι έγινε με το σέρβις και μετά θα σας πως τα ...στα!!
ΤΩΡΑ!!!
Δηλαδή?Είσαστε έτοιμοι να ακούσετε την είδηση της ημέρας???????????
ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ??????
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Γράψτε όλοι τι έγινε με το σέρβις και μετά θα σας πως τα ...στα!!
ΤΩΡΑ!!!
Μόλις με ενημερώσετε όλοι σας ότι κάνατε το σέρβις (δηλ. έγινε η αναβάθμιση) τότε με λίστα μου (η οποία να συμπεριλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία του καθενός μας, τα οποία είχατε δώσει στην LG για να έρθει το σέρβις, υπόθεση Κέμου) προς την υπεύθυνη της LG, θα στείλουν e-mail στους τεχνικούς που μας έκαναν την αναβάθμιση για να καταθέσουν εκείνοι (δηλ. οι τεχνικοί τους) αίτηση αντικατάστασης του ελλατωματικού μας προϊόντος και στην συνέχεια η LG θα αποστείλει e-mail προς τα καταστήματα αγοράς του καθενός μας εντολή για έκδοση πιστωτικού!
Πρέπει να φύγω για το Δ/κό Συμβούλιο του Γεν. Νοσ. Τρικ. και θα τα πούμε στην συνέχεια ..... Ήσυχα εν τω μεταξύ εσείς......
Δεσμεύτηκα για δημόσιο ευχαριστήριο προς την Υπεύθυνη!!!! Τι λέτε???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.