ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Είχα καιρό να γράψω λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό που είμαι και τώρα. Λοιπόν, για τελευταία φορά το γράφω, όταν ο τεχνικός έλθει σπίτι σας, να είστε έτοιμοι να του δείξετε ένα μικρό βιντεάκι με τα σπασίματα από όπου και να το έχετε και το παίξετε. Μετά την αναβάθμιση να το ξαναβάλετε και να ζητήσετε από τον τεχνικό να σας πει αν είδε διαφορά προς το καλύτερο. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα δει τιποτα καλύτερο από πριν οπότε του λέτε να την φορτώσει για το service και σε συνενόηση με την κεντρική LG και με αναφορά στην κίνηση dikemon απαιτείτε την έκδοση πιστωτικού. Μετά και από αυτό θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σας για τα περεταίρω. Το πιθανότερο είναι πως για λογιστικούς λόγους θα πρέπει εσείς να επιστρέψετε την τηλεόραση στο μαγαζί που την αγοράσατε και αυτοί με την σειρά τους θα την στείλουν πίσω με δελτίο αποστολής-επιστροφής αφού λάβουν το περιβόητο fax με το πιστωτικό σημείωμα-εντολή.
Ακουθήστε τις οδηγίες!
Φιλικά,
Γιάννης

Το πιθανότερο είναι πως για λογιστικούς λόγους θα πρέπει εσείς να επιστρέψετε την τηλεόραση στο μαγαζί που την αγοράσατε και αυτοί με την σειρά τους θα την στείλουν πίσω με δελτίο αποστολής-επιστροφής αφού λάβουν το περιβόητο fax με το πιστωτικό σημείωμα-εντολή.
Ακουθήστε τις οδηγίες!
Βρε Παιδιά!!!
ΠΩΣ θα επιστρεψουμε την τηλεοραση στο μαγαζι οσοι μενουμε εκτος Αθηνων και την εχουμε παραγγειλει ONLINE ????

Ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο και ΔΑΠΑΝΗΡΟ! Και αρκετα μεγαλο προβλημα για τις 47αρες ειδικοτερα, μιας και ολοι μας φανταζομαι έχουμε πεταξει τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρτόκουτά τους .....

ΔΕΝ γινεται να ρυθμιστει καπως αλλιως το θεμα, και να ερθει να την παραλαβει την TV απο το σπιτι μας ο τοπικος αντιπρόσωπος και να την στειλει αυτός στα κεντρικά της LG ???? :grandpa:

Καλημερα σε ολους.

Δυστυχως (βρισκομαι στην Αθηνα απο 10 εως και 27/5) πηγε ο τεχνικος σπιτι μου για αναβαθμιση και ζητησε απο τον αδερφο μου, (ο οποις δεν το κατεχει το αντικειμενο :argue:) πριν κανει update firmware να δει το προβλημα. Δυστυχως δεν μπορεσε να του το επισημανει ο αδερφος μου, και ειπε οτι εαν δεν δει το προβλημα δεν μπορει να προχωρησει. :violent-smiley-030:

Περιμενω να επικοινωνησει ο κ. ΚΕΜΟΣ μαζι του μπας και βγαλουμε ακρη.

Θα εχω ενημερωση μεχρι το μεσημερι.

Σε διαφορετικη περιπτωση συνεχιστε χωρις εμενα.

Ελπιζω να πανε ολα καλα. :BDGBDGB53::BDGBDGB53:

Βρε Παιδιά!!!
ΠΩΣ θα επιστρεψουμε την τηλεοραση στο μαγαζι οσοι μενουμε εκτος Αθηνων και την εχουμε παραγγειλει ONLINE ????

Ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο και ΔΑΠΑΝΗΡΟ! Και αρκετα μεγαλο προβλημα για τις 47αρες ειδικοτερα, μιας και ολοι μας φανταζομαι έχουμε πεταξει τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρτόκουτά τους .....

ΔΕΝ γινεται να ρυθμιστει καπως αλλιως το θεμα, και να ερθει να την παραλαβει την TV απο το σπιτι μας ο τοπικος αντιπρόσωπος και να την στειλει αυτός στα κεντρικά της LG ???? :grandpa:

Συμφωνώ.
εφόσον το πρόβλημα της TV δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος
και είναι θέμα κατασκευαστικό γιατί να μπούμε στην διαδικασία επιστροφής εμείς.

Παιδιά πρέπει να κινήσουμε λίγο πιο γρήγορα τις διαδικασίες. Από τη μέρα που πήρε το ΟΚ ο Δημήτρης από την LG, έχουν ήδη περάσει 10 μέρες. Dikemon αν μπορείς ξεκίνα τη διαδικασία και για τους 21 σήμερα κιόλας.
Τι σημασία έχει αν σε 2-3 δεν έγινε το update, αφού σε όλους τους υπόλοιπους έγινε και δεν υπήρχε αποτέλεσμα; Υπάρχει περίπτωση να παίξουν σωστά οι 3 όταν δεν παίζουν όλες οι υπόιλοιπες;
Και που ξέρουμε εμείς ότι οι 3 τελευταίες αναβαθμίσεις δεν καθυστερούν επίτηδες για να κερδίσει χρόνο η LG;
Συμφωνείτε οι υπόλοιποι;

Παιδιά πρέπει να κινήσουμε λίγο πιο γρήγορα τις διαδικασίες. Από τη μέρα που πήρε το ΟΚ ο Δημήτρης από την LG, έχουν ήδη περάσει 10 μέρες. Dikemon αν μπορείς ξεκίνα τη διαδικασία και για τους 21 σήμερα κιόλας.
Τι σημασία έχει αν σε 2-3 δεν έγινε το update, αφού σε όλους τους υπόλοιπους έγινε και δεν υπήρχε αποτέλεσμα; Υπάρχει περίπτωση να παίξουν σωστά οι 3 όταν δεν παίζουν όλες οι υπόιλοιπες;
Και που ξέρουμε εμείς ότι οι 3 τελευταίες αναβαθμίσεις δεν καθυστερούν επίτηδες για να κερδίσει χρόνο η LG;
Συμφωνείτε οι υπόλοιποι;

Συμφωνώ :SFGSFGSF:

Συμφωνείτε οι υπόλοιποι;

Κι εγω αυτο δεν μπορω να καταλαβω με το service!!!

Δηλαδη σε 21 ατομα δεν εγινε θα γινει στην δικια μου?

ΕΛΕΟΣ!!!!

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Συμφωνείτε οι υπόλοιποι;

+1
και γρηγορα μαλιστα

Γειά σας...Αφού τελειώσαμε (σχεδόν) και με τα σέρβις ....
Έφυγε με fax η 1η μας επιστολή (με την λίστα των ονομάτων μας).
Η δεύτερη αποστολή της επιστολής με e-mail στην Υπεύθυνη θα γίνει όταν και οι: 1) Σιούλας Βασίλης Νο 8 και 2) stefanosziw No13 μου στείλουν περισσότερα στοιχεία των. Σύντομα και μέχρι σήμερα παρακαλώ...
Όμως, σας πληροφορώ ότι, και οι υπόλοιποι δεν είχατε στείλει πλήρως τα στοιχεία σας (διευθύνσεις καταστήμα αγοράς κ.λ.π. διάφορα), αλλά τέλος πάντων....
Από αύριο και μέχρι την Δευτέρα θα απουσιάζω (χάνω την επικοινωνία μαζί σας.. βαφτίζω στην Αθήνα..), οπότε ότι κάνουμε και πείτε θα γίνει μέχρι και σήμερα...
Η Βέροια τι λέει τα καταφέρνει?? Με τα Χανιά θα μιλήσω το απόγευμα..
Είναι βλέπετε και οι δυσκολίες του σέρβις ακόμη για λίγους ευτυχώς... Το πως τα καφέρνουμε να επικοινωνήσουμε και οι 22, ένας Θεός το ξέρει...μαζί του και εγώ!!!!
Τέλος, θα δούμε και για το πως θα έπιστρέψουμε τις TV. Θα το κανονίσω ελπίζω με την Υπεύθυνη.....

Last edited:
Όμως, σας πληροφορώ ότι, και οι υπόλοιποι δεν είχατε στείλει πλήρως τα στοιχεία σας (διευθύνσεις καταστήμα αγοράς κ.λ.π. διάφορα), αλλά τέλος πάντων....

Μπορείς να μας πεις ακριβώς τι στοιχεία να σου δώσουμε έτσι ώστε να τα έχεις από όλους μας? Να έχεις μια ομοιογένεια στα στοιχεία σου.

νονε!!! ξεκινα οτι ενεργειες χρειαζονται. σιγουρα θα παρει και αυτο τον χρονο του οποτε μην το καθυστερεις. ωστοσο θα εχουν κανει ολοι τις αναβαθμισεις τους.

Εμένα πάντως δεν με ενόχλησαν ακόμα για update.
Περιμένω, μήπως και...
Ψυχολογική φθορά είναι, έχω και τη συζυγική γκρίνια στο σπίτι ("ξεκόλα και κοίτα μπροστά", "μια χαρά παίζει η τηλεόραση", "μην τη σκαλίζεις" κλπ.) :slapface:

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Ψυχολογική φθορά είναι, έχω και τη συζυγική γκρίνια στο σπίτι ("ξεκόλα και κοίτα μπροστά", "μια χαρά παίζει η τηλεόραση", "μην τη σκαλίζεις" κλπ.) :slapface:

Μήπως είμαστε παντρεμένοι με την ίδια γυναίκα;;;

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Εμένα πάντως δεν με ενόχλησαν ακόμα για update.
Περιμένω, μήπως και...
Τα ίδια "τραβάω" και 'γω!!! Αλλά μέχρι να δει τι εστί HD να παίζει σωστά live (έρχεται η πχ. SONY κ.λ.π.)!!!! Ήδη βλέπει κάποια σπασίματα σε ταινίες και απορώ ρε γ...τω γιατί δεν την ενοχλούν????

Last edited:
Μπορείς να μας πεις ακριβώς τι στοιχεία να σου δώσουμε έτσι ώστε να τα έχεις από όλους μας? Να έχεις μια ομοιογένεια στα στοιχεία σου.
Να ησυχάσω λίγο από την σημερινή ημέρα, και τα λέμε μετά τις 6.00 Ο.Κ.??
Αλλά δίνοντας το τηλ. σας στην επιστολή μου, θα σας πάρουν εκείνοι (LG) για τα συμπληρωματικά....στοιχεία!!

Last edited:

Τα ίδια "τραβάω" και 'γω!!! Αλλά μέχρι να δει τι εστί HD να παίζει σωστά live (πχ. SONY κ.λ.π.) Ήδη βλέπει κάποια σπασίμετα σε ταινίες και απορώ ρε γ...τω γιατί δεν τις ενοχλούν????
Ξεκάθαρα σπασίματα και δεν τα βλέπουν. Την παραμικρή, σχεδόν αόρατη, σκονίτσα όμως;;; Το μόνο που βλέπει στην τηλεόραση είναι η σκόνη που πιάνει πολύ εύκολα το πλαστικό γύρω-γύρω.
Εγώ πάλι δεν μπορώ να τη δω!!! Μάλλον τα μάτια των αντρών και των γυναικών πρέπει να βλέπουν σε διαφορετικές συχνότητες!!!

Μπράβο jpaudio. Το ήξερα από καιρό... Άντε και σε μας τώρα....με προτεραιότητα από Θεσ/νίκη μεριά...
Σε διέγραψα ήδη... πες και σε μας τι θα πάρεις...

Last edited:
Με πήραν τηλ το πρωι απο την LG για να απαντήσω αν θέλω με βαθμολογία απο το 0 εως το 10 σαν gallop την γνώμη μου για το Service της LG.
Με πήραν λογω firmware που πέρασαν 3,26 να τους απαντήσω αν ειμαι ευχαριστημένος απο τον τεχνικό που ηρθε αν ηρθε στην ωρα του και αν είδα διαφορά με το νέο firm.
Δεν ήμουν στο σπίτι το πρωί χθες που ήρθε ο τεχνικός για να πώ την γνώμη μου τους είπα βέβαια οτι δεν είδα καμία διαφορά με το νέο firm και οτι η τηλεόραση εχει πρόβλημα.