ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αργείτε τόσο....
Έπρεπε να έχει τελειώσει το "θέμα" αυτό καιρό τώρα...

Το πρόβλημα το ξέρουν, δεν τους είναι άγνωστο αλλά ποντάρουν στο να σας κουράσουν και να σας ταλαιπωρήσουν μέχρι να κουραστειτε και να τα παρατήσετε....

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Ας μου εξηγηση καποιος πως γινεται να το παραδεχτηκαν μονο σε 2 ατομα απο τα 20 και εξαιρείται ο jpaudio (γιατι ειχε κανει ενεργειες απο ποιο πριν) και εδωσαν πιστωτικο σε παλαιότερο μοντελο LG 6000?
Σας το λεω εντελως φιλικα ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!

Ετσι δεν πρόκειται να παρεται πιστωτικο.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αργείτε τόσο....
Έπρεπε να έχει τελειώσει το "θέμα" αυτό καιρό τώρα...

Το πρόβλημα το ξέρουν, δεν τους είναι άγνωστο αλλά ποντάρουν στο να σας κουράσουν και να σας ταλαιπωρήσουν μέχρι να κουραστειτε και να τα παρατήσετε....

Σας ευχαριστούμε που μας ανοίξατε το δρόμο και ... τα μάτια, αλλά συνεχίστε να μας δίνετε μόνο συμβουλές (όπως κάνετε τόσο καιρό) για να τελειώνουμε μια ώρα αρχήτερα.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Σας ευχαριστούμε που μας ανοίξατε το δρόμο και ... τα μάτια, αλλά συνεχίστε να μας δίνετε μόνο συμβουλές (όπως κάνετε τόσο καιρό) για να τελειώνουμε μια ώρα αρχήτερα.

Ενα σου λεω μονο βλεποντας την πορια της φασης.Ειναι η δευτερη φορα που δινω συμβουλες και κανενας δεν ακουει πλην (GARRET - kalergman - jpaudio).Δεν ειμαι δικηγορος οχι να το παινευτώ αλλα τους τιναξα στον αερα (Ειχα και συνεργατες μεγαλου βελινεκους).

Εννοείτε οτι θελω να παρετε ολοι πιστωτικα (και καποια παιδια εδω μεσα το ξερουν) και να τελειωνετε

Ενα σου λεω μονο βλεποντας την πορια της φασης.Ειναι η δευτερη φορα που δινω συμβουλες και κανενας δεν ακουει πλην (GARRET - kalergman - jpaudio).Δεν ειμαι δικηγορος οχι να το παινευτώ αλλα τους τιναξα στον αερα (Ειχα και συνεργατες μεγαλου βελινεκους).

Για πες λοιπόν στην περίπτωση τη δική μου τι πρέπει να γίνει; Πήραν την τηλεόρασή μου την Πέμπτη που μας πέρασε και μου είπαν οι τεχνικοί ότι θα γίνει πιστωτικό. Χθες πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και μου είπαν ότι προχωράει η διαδικασία του πιστωτικού και να περιμένω τηλεφώνημά τους. Αν μέχρι αύριο δεν με πάρουν, θα τους ξαναπάρω εγώ να δω τι γίνεται. Έβαλα και τον καταστηματάρχη που αγόρασα την tv και τους έχει πάρει κανα-δυο φορές κι αυτός. Πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον; Μπορώ να πιέσω περισσότερο την κατάσταση;

Αυτή τη στιγμή παίρνουν την TV από το σπίτι μου. Βάλανε το 3.27,(δυστυχώς δεν είμαι εγώ σπίτι) μου είπε ο τεχνικός ότι είδε βελτίωση (το ίδιο μου είχαν βάλει και την προηγούμενη φορά και μετά το άλλαξε πάλι με το 3.24). Του είπα ότι θέλω να την πάρει στο service και να παρω πιστοτικό.
Οπότε ερώτηση προς αυτούς που πήραν ήδη το πιστοτικό. Παίρνω από αύριο π.χ. την Lg και ζητάω πιστοτικό ή περιμένω νέα από αυτούς?

Για πες λοιπόν στην περίπτωση τη δική μου τι πρέπει να γίνει; Πήραν την τηλεόρασή μου την Πέμπτη που μας πέρασε και μου είπαν οι τεχνικοί ότι θα γίνει πιστωτικό. Χθες πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και μου είπαν ότι προχωράει η διαδικασία του πιστωτικού και να περιμένω τηλεφώνημά τους. Αν μέχρι αύριο δεν με πάρουν, θα τους ξαναπάρω εγώ να δω τι γίνεται. Έβαλα και τον καταστηματάρχη που αγόρασα την tv και τους έχει πάρει κανα-δυο φορές κι αυτός. Πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον; Μπορώ να πιέσω περισσότερο την κατάσταση;

Εσενα σου ειχα πει τι ακριβως να κανεις απο το τηλεφωνο, και για τους υπολοιπους ειχα κανει σχετικο ποστ.
Αν δεν θυμασαι παρε τηλ.....στην δουλεια ειμαι.

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : αγορά 6-3-09 αναβάθμιση από 3.22 σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, τα παιδιά από το service (Θεσσαλονίκη) την παρέλαβαν σήμερα
3)GEORGEDEPPY 37LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
4)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
5)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
6)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
7)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Την πηραν επιστροφη-αναμενω πιστωτικό OK
8)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
9)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
10) sakisaa 42 lg7000: αναβάθμιση χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
11)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: παραλαβή από lg για πίστωση
12)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: παραλαβή από lg για πίστωση
13) stefanoszis 37lg7000: αναβάθμιση σε 3.24 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
14) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47") Αγορα 23/12/2008 (nickname: konchrist) αναβαθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, την παρέλαβαν σήμερα
15) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37") Αγορα 11/2008 αναβαθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα, την παρέλαβαν σήμερα
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000: αναβάθμιση σε 3.26 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
18)VIRTUS ....47 LG7000: Εχω 3.26 αλλά δεν έχω TV επειδή την ''ΕΣΚΙΣΑΝ''.... ΟΚ
19)msym: Αλλαγή πλακέτας με το 3.24 χωρίς αποτέλεσμα ΟΚ
20)Tomb1 47lg7000: αναβάθμιση σε 3.24 ΧΩΡΙΣ αποτελεσμα. Μπηκε και το 3.26 και πάλι τα ίδια ΟΚ
21)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό

Πριν από λίγο είχαμε ακόμα έναν από την ομάδα μας τον Γιάννη τον Σινάκο που πήρε πιστωτικό. Ευχάριστα τα νέα λοιπόν

Σκηνή Νο 5. ΚΑΙ ενώ διαπ'ιστωσε ο τεχνικός στις 1/6/2009 ότι έχει πρόβλημα η ΤΙΒΙ, παίρνω στην LG να δώ εάν έχουν ενημερωθεί. Όντως έχουν ενημερωθεί ότι έχει πρόβλημα, ΑΛΛΑ το μόνο που μπορούν να κάνουν έιναι να ενημερώσουν το ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΛΙ και την LG ΠΑΛΙ (κουφάθηκα, τους λέω τι είστε? Μου λένε Υποστήριξη) για να ξαναέλθουν (5 φορά)... ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΩ...............

Πριν από λίγο είχαμε ακόμα έναν από την ομάδα μας τον Γιάννη τον Σινάκο που πήρε πιστωτικό. Ευχάριστα τα νέα λοιπόν

Σκηνή Νο 5. ΚΑΙ ενώ διαπ'ιστωσε ο τεχνικός στις 1/6/2009 ότι έχει πρόβλημα η ΤΙΒΙ, παίρνω στην LG να δώ εάν έχουν ενημερωθεί. Όντως έχουν ενημερωθεί ότι έχει πρόβλημα, ΑΛΛΑ το μόνο που μπορούν να κάνουν έιναι να ενημερώσουν το ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΛΙ και την LG ΠΑΛΙ (κουφάθηκα, τους λέω τι είστε? Μου λένε Υποστήριξη) για να ξαναέλθουν (5 φορά)... ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΩ...............

Σκωτζέζικο ντουζ!!! Έλεος!!!

παιδια μιλησα με τον κ. Κεμο και μου ειπε πως δεν μπορεσε να μιλησει με την κ. Περιστερακη.υπομονη μεχρι την Δευτερα που θα μιλησει μαζι της. οσοι εχουν κανει μια αναβαθμιση (οπος εγω) να καλεσουν τεχνικο και για την δευτερη.
τωρα γυριζει σπιτι του. αν μου ειπε κατι αλλο και δεν θυμαμαι θα σας το πει ο ιδιος! παντος μπραβο του που τρεχει ακομα για εμας! δεν θα το εκανε αλλος αυτο για εμας. και εγω δεν ειχα την υπομονη να περιμενω αλλο αλλα με ηρεμισε ο Δημητρης με τα λογια του! εχω τον τροπο που θα μιλαει ολος ο κοσμος για την LG αν δε δικαιωθουμε..!! (θα κανω την προταση μου αν δεν τελειωσει θετικα το θεμα μας και οποιος θελει ακολουθει ) και ξαναλεω υπομονη. θα βρουμε το δικιο μας.

οσοι εχουν κανει μια αναβαθμιση (οπος εγω) να καλεσουν τεχνικο και για την δευτερη.

Για τις δικες μας τηλεορασεις που εχουν παει στο service και παραμενουν εκει, εχοντας γινει η αναβαθμιση, τι θα γινει?

Νεο την καταγγελεια την εκανες επωνυμη;;;

Κανονικα επωνυμη με πληρες στοιχεια τα δικα μου του μαγαζιου αγορα της LG και του σερβις και τα ολα τα παρατραγουδα.(Τα εχουμε ποσταρη ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ)

Αν κανατε ολα αυτα που ειχαμε πει τωρα θα ειχατε τελειωση και οχι απο δευτερα σε δευτερα.

Εγω δυο φορες ζητησα τη υπευθηνη της LG και της δυο απαντησε.Την τριτη φορα με πηρε για να μου πει για τα πιστωτικα (3) οτι εγκριθηκαν και μπορουμε να παρουμε οτι προιον θελουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????Π

Για τις δικες μας τηλεορασεις που εχουν παει στο service και παραμενουν εκει, εχοντας γινει η αναβαθμιση, τι θα γινει?
ελα ντε! δεν δεν ξερω. παρτε τον τεχνικο και να του πειτε να κανει και την τελευταια αναβαθμιση.

Παρόλο που δεν με βαλατε στην ομαδα(??) απλα ενημερώνω οτι ειμαι στην φαση του 1 firmware (3.26) απο τον τεχνικο. Ο σκοπος θα έπρεπε να ηταν ενας απο την αρχή. Παραδοχή απο την LG του προβληματος και έκδοση πιστωτικού προς καθε ενδιαφερόμενο. Πώς? Ενας τρόπος θα ήταν π.χ. να πάμε ολοι στην LG, βαζει το τελευταιο firmware σε μια 7000, βαζει οτι πλακετες θελει και παιζει τα "πλακακια". Το ενας-ενας δεν έχει νοημα. Το κανει ο καθένας μονος του.

Ετσι για την ιστορια και για να κουλαρουμε σας πληροφορώ οτι στην φαση με τον τεχνικο να λεει δεν σπαει και να λεω σπαει δεν το βλεπεις? κλπ. μου λεει οτι η 7000 έχει response time 0.1 ms, ότι μπορεί να φταίει το καλώδιο (για το οπόιο έδωσα περιπου 40 Ε). Για αυτο λέω οτι αυτή η διαδικασία ειναι αστα να πανε.

ρε παιδια πειτε ενας που δεν βαριεται περιληπτικα τι προβληματα εχουν αυτες οι lg γιατι δεν μπορω να διαβασω ολα αυτα τα ποστ-bye-

Καταρχας πρεπει ολοι να ηρεμησουμε. Ενταξει... δεν εχουμε τηλεορασεις, ακουμε μ@λ@κιες απο το service αλλα χρειαζεται μεταξυ μας να ειμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!

Ο σκοπος ειναι ΕΝΑΣ: ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ....... ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ!!!

Πιστευω οτι πρεπει να σταματησουν οι αντιπαραθεσεις ποιος εκανε τι.

Ο κ.ΚΕΜΟΣ προς τιμην του, θυσιαζει καποιες ωρες για αρκετα ατομα οτι θα παρουν πιστωτικο. Μαλιστα δηλωσε και οτι θα ειναι και ο τελευταιος που θα κλεισει την πορτα.

Τι αλλο να κανει βρε παιδια?

Εαν μπορει καποιος καλοπροαιρετα να συμβουλεψει τους υπολοιπους ας το κανει. :a0210:

Το νημα αυτο θα πρεπει να ειναι αφιερωμενο στις ενεργειες που θα πρεπει να ακολουθησουν ωστε να παρουμε ολοι πιστωτικο.

Αντιπαλος μας ειναι η LG και κανενας αλλος. :rifle:

Και κατι αλλο... εαν καποιος θελει να αποχωρησει ας το κανει, αφου ενημερωσει τον κ. ΚΕΜΟ, εφοσον ειναι στη λιστα, και να μην γραφει μ@λ@κιες εδω μεσα. ΕΛΕΟΣ:BXVZCBXZ6:

Ετσι για την ιστορια και για να κουλαρουμε σας πληροφορώ οτι στην φαση με τον τεχνικο να λεει δεν σπαει και να λεω σπαει δεν το βλεπεις? κλπ. μου λεει οτι η 7000 έχει response time 0.1 ms, ότι μπορεί να φταίει το καλώδιο (για το οπόιο έδωσα περιπου 40 Ε). Για αυτο λέω οτι αυτή η διαδικασία ειναι αστα να πανε.

Δεν χρειαζεται καμια διαδικασια.
Καψε το vob αρχειο που ανεβασαμε σε ενα dvd.....(το αρχειο αυτο εχει εξαχθει ατοφιο απο ντεμο δισκακι της φιλιπς).....και βαλτο να παιξει απο ενα απλο πλευερ με απλο καλωδιο σκαρτ ωστε να μην μπορει κανεις να πει τιποτα.......το εχω πει και πιο πισω.
Για τους φιλους στην Θεσσαλονικη υπαρχει και το οριτζιναλ δισκακι το οποιο μπορω να το δανεισω.

οποιος ενδιαφερεται μου στελνει ΠΜ και το κανονιζουμε........

Καλημερα και παλι.