εγω εχω ενα no name το οποιο τροχιζω καθε τοσο ....
35 βαττ
και ενα με υγραεριο .......
Για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσα antex 25W, κατόπιν ersa 25W και τα τελευταία περίπου 5 χρόνια ένα παμπάλαιο σταθμό Weller 50W με μαγνητοστατικές μύτες καδμίου, πραγματικά απορώ πώς ζούσα χωρίς αυτόν! Απλά επαγγελματικό εργαλείο! Ο συγκεκριμένος σταθμός διατηρεί σταθερή θερμοκρασία στη μύτη ανάλογα την χρησιμοποιούμενη μύτη, με χοντρες μύτες ανεβάζει και διατηρεί τρελλές θερμοκρασίες! Έχω και ένα καβάτζα μπας και παθει τίποτα και παθω καμια κατάθλιψη από τη στέρηση!
Να συμπληρώσω οτι τα τελευταία χρόνια δουλεύει ασταμάτητα από τις 6 το απόγευμα έως τουλάχιστον τις 12 το βράδυ καθημερινά!
τι θες ρε πάλι ? τι ερευνάς ?
θα μας φακελώσεις ?
ΝΑΙμην είσαι καχύποπτος βρε,
σε έφτιαξα δεν σε έφτιαξα ?
δηλαδη τι μοντελακιας ?
model agency εννοεις ???
ANTEX 25W
για μιά ζωη
Εισαι και στο ΣΦΕ ?? Συγνωμη για το εκτος θεματοςΚαι τραινάκιας επίσης (Marklin, Lilliput, κλπ. για όσους ξέρουν)
......Τελικά τα Anτex επικρατούν και αντέχουν!
Kαι γω λοιπόν ένα κιτρινιάρικο Antex 18W 25ετίας, ένα WELLER 80W (της γυναίκας μου!!!) φαντασου πως θα βγει το παιδί (οταν με το καλο δεν ξερω ) , με ενα κολλητηρι στο χερι και ένα μάπα (εντελώς) από το Lidl...
Θυμάμαι πως το Antex αν είχε πολύ δροσά ή ρεύμα αέρα, απλά δεν κόλλαγε. καλό
Eπίσης ένα φλόγιστρο για χαλκοσωλήνες... και το άναμμα του τζακιού!:fahne90:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.