Ποιοι είναι κολλητηρακιδες ?

Weller :ciao:

δε φτάνιιει μόνου του κολλιιητήριι μάστουρα, θέλιιει κι άλλα εργαλιιεία... του πράμαα.

(όπους κι συ ξέρς καλιιύτερα δηλαδής ) -bye-

Last edited:
δε φτάνιιει μόνου του κολλιιητήριι μάστουρα, θέλιιει κι άλλα εργαλιιεία... του πράμαα.

(όπους κι συ ξέρς καλιιύτερα δηλαδής ) -bye-

Εχω και πολυμετρον με βελονα..:violent-smiley-030:

Άλλος ένας και εδώ. Για καμία 10ριά χρόνια με ένα ANTEX XS25 (ερασιτεχνικά ΑΚΟΜΑ δυστυχώς) με μια αλλαγή αντίστασης πριν 4 χρόνια.
:bobby: Kαι για τις πολύ βαριές δουλειές με αυτό…

Attachments

• BigTool.jpg
    BigTool.jpg
    67.2 KB · Views: 35
ps320.jpg

Φτηνό και καλό. Αερίου!

Και φυσικά κόλληση Wonder Solder

Re: Απάντηση: Ποιοι είναι κολλητηρακιδες ?

Α μη ξεχασω φυσικα και το πρωτο μου κολλητιρι.
Ενα 120βαττο πιστολι, εκεινο το μαυρο το κλασσικο με την πλακε την μυτη που κοκκινιζε αμα το παρακανες!!:grandpa:

Το Ελληνικό λες?

προχθες βρηκα και αγόρασα... ενα καινουριο!
για κονέκτορες RF ειναι μοναδικό.

Το γκαζάκι του υδραυλικου πιάνεται?:BDGBGDB55:

εχω καμιά... 15ριά φτηνά διασπαρτα απο το αμάξι, σε καθε ρ/σ που σκαλίζω, στην ταράτσα (δωμα), στην υπόγα, στην ταράτσα της μάνας μου, στο αμάξι τη;ς γυναικας και δεν συμμαζευεται.

στην εφηβεία μου ετρωγα 3 ωρες την μέρα μέσο όρ ο
"σάχωνωτας" πραματάκια.

τωρα το εχω ψιλοεγκαταλείψει το άθλημα (αφου τα βρίσκω ολα ετοιμα πιά):antlers:

σε ώρες οιστρου (και απόλυτης βαρεμάρας) θα επισκευάσω ακόμα ακι μητρικές υπολογιστών ή κάρτες.

Last edited:
Πιανω και εγω που και που (αναλογα με τις ορεξεις) ενα 40W αγνωστης προελευσης, μαλλον κινεζικο. Αρκετα καλο (αν ειχε και λιγο καλυτερες μυτες) και προς το παρων δεν μου εχει κωλωσει πουθενα.

Το πρώτο μου πολύμετρο ήταν κατάκτηση, διότι μου ειπώθηκε ότι αν το φτιάξω το κρατώ!
Ήταν μία δίοδος...
Αλλά δυστυχώς πλέον μόνο επισκευές
(Αλλαγή επαγγέλματος)

Πριν 18 χρονια ελιωνα την κολληση και εφτιαχνα μπαλακια για να μαθω το κολητηρι. Αργοτερα με ενα jbc με ρυθμιζομενη θερμοκρασια απο μια πλακετα dimmer!!! εφτιαχνα τοσες πλακετες που ειχα βαλει ενα μπουρι με ανεμιστηρα να βγαζει εξω τον καπνο της κολλησης!!:violent-smiley-030:
Σημερα εχω πολλες αξιοπρεπεις κατασκευες που δουλευουν αψογα παρα τα χρονια τους...

Last edited: