Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Γι αυτό δεν θα αποκτήσω "σώμα" ποτέ.
Ελλειψη πειθαρχίας.
μα είναι δυνατόν να τρώω συνέχεια αυτές τις αηδίες???:hanged:
Ελλειψη πειθαρχίας.
μα είναι δυνατόν να τρώω συνέχεια αυτές τις αηδίες???:hanged:
μα είναι δυνατόν να τρώω συνέχεια αυτές τις αηδίες???:hanged:
Επειδή βλέπω αρκετοί το κατέχετε μπορείτε να μου πείτε από ποια ηλικία είναι καλό να αρχίσει κάποιος γυμναστήριο ώστε να μην επηρεαστεί η ανάπτυξη του; Δεν μιλάμε για εντατικά βάρη που σίγουρα κάποια αναστολή στη διάπλαση θα επιφέρουν αλλά για προγραμμα σταδιακής εκγύμνασης αν το λέω σωστά.. Ένα παιδί 15 χρόνων είναι συνετό να ξεκινήσει γιατί ακούω διαφορα και προσωπικά είμαι διστακτικός
Βλέποντας το μεταπροπονητικό μου γεύμα στο τραπέζι, σκέφτηκα να το ανεβάσω, με την υπενθύμιση ότι στο γυμναστήριο κάνουμε την μισή δουλειά. Η υπόλοιπη έχει να κάνει με το τι τρώμε και τι πίνουμε. Σε μεγάλο βαθμό ''είμαστε ότι τρώμε''...
Φιλέτο ψητό
Ρύζι καστανό με λίγες ελιές, κάπαρη και ελάχιστο ελαιόλαδο
Κουνουπίδι, μπρόκολο, καρότα στον ατμό
![]()
Τρως στο μισαωρο μετα την προπονηση?ισχυει το λεγομενο μεταβολικο παραθυρο?
Συγχαρητηρια για την φυσικη κατασταση και φυσικες κ σωματικες ικανοτητες που εχεις..
μαυρο το ρυζακι ετσι?
γενικα περνουμε ολικης αλεσης οχι γιατι εχουν λιγοτερες θερμιδες το οποιο ειναι μυθος ,αλλα επειση εχουν χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη.
Επισης να πω πανω στο οτι οι γυναικες που λενε τον προτιμω τον αντρα με κοιλιτσα..
το λενε συνηθως αυτς που εχουν ιση η μεγαλυτεη κοιλιτσα απο τον αντρα
γιατι ως γνωστον οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..:tongue:
Δεν είναι θέμα δύναμης μόνο αλλά και τεχνικής και εκρηκτικότητας.FINIX said:Ρε συ σαραντακιλο βαρακι σηκωνεις στον ενα ωμο ,εστω και με φορα ?![]()
Επειδή βλέπω αρκετοί το κατέχετε μπορείτε να μου πείτε από ποια ηλικία είναι καλό να αρχίσει κάποιος γυμναστήριο ώστε να μην επηρεαστεί η ανάπτυξη του; Δεν μιλάμε για εντατικά βάρη που σίγουρα κάποια αναστολή στη διάπλαση θα επιφέρουν αλλά για προγραμμα σταδιακής εκγύμνασης αν το λέω σωστά.. Ένα παιδί 15 χρόνων είναι συνετό να ξεκινήσει γιατί ακούω διαφορα και προσωπικά είμαι διστακτικός
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Εγω θα ελεγα βαρη (οχι βαρακια) δηλ. που καταπονουν ολοκληρο το σκελετο του παιδιου μονο αφου εχει τελειωσει η σχεδον τελειωσει η αναπτυξη του.
Απο 17 η ακομα καλυτερα απο 18.
Μεχρι τοτε τα κλασσικα αντιστασης. Κολυμπι, κοιλιακους, ελξεις, πουσαπς, βαρακια (δικεφαλοι, πηχεις).
Υπομονη δυο χρονια αλλα υπαρχουν τοσα αλλα πραγματα να κανει μεσα σε δυο χρονια.
Kαι εγω, αυτο θα συστηνα.
Γιατι τοση βιασυνη να κανει βαρακια ΠΡΙΝ τα 18 ?
Ολοι οι φιλοι μου (τοτε) παιζαν μπασκετ και κανεις δεν κοντυνε.
Ντερεκια, ψηλελεκες, ολοι !
Παίδες, αναπαράγετε έναν μύθο που δεν έχει καμμία επιστημονική βάση.
Γιώργο, οι έλξεις και τα push-ups, ασκήσεις με αντίσταση είναι. Έχει διαφορά αν κάνει έλξη στο μονόζυγο ή στην τροχαλία; Έχει διαφορά αν κάνει push-ups (βάρος σώματος) ή πιέσεις πάγκου; Καμμία διαφορά. Αν έχεις στο μυαλό σου το squat, ούτε αυτό είναι επικίνδυνο για την ανάπτυξη. Προφανώς δεν θα βάλουμε τον 15χρονο κάτω από μια μπάρα με 100 kg, όχι όμως για να μην μείνει κοντός αλλά επειδή δεν έχει προσαρμοστεί το μυοσκελετικό του σύστημα σε τέτοιες επιβαρύνσεις.
Μάνο, θα μας κουφάνεις; Ψήλωσαν επειδή έπαιζαν μπάσκετ;
Το πόσο ψηλοί θα γίνουμε, είναι γραμμένο στο DNA μας, τελεία και παύλα. Ούτε τα βάρη θα μας κρατήσουν κοντούς, ούτε το μπάσκετ θα μας ψηλώσει.
Διονυση εννοω βαρη μπαρες που συμπιεζουν την σπονδυλικη στηλη.
Επειτα παιρνω παραδειγμα το αθλημα της γυμναστικης οπου οπου υπαρχει πολυ ισχυρη συμπιεση.
Τα παιδακια πανε σε μια ηλικια αλφα ολα μαζι και με ενα υψος αναλογο της ηλικιας των. Κανενα μα κανενα δεν βγαινει ψηλο απο αυτη την φουρνια. Ενω οι αντιστοιχοι συμμαθητες τους που δεν κανουν τετοια σπορ ψηλωνουν αναλογως περισσοτερο.
Για μενα ειναι καπως ενδεικτικο. Τουλαχιστον θα μου εβαζε ψηλους στ'αυτια για καποια προσοχη εαν επροκειτω για δικα μου παιδια.
Επισης απο προσωπικη εμπειρια εχω δει τενιστες που εχουν το ενα χερι μακρυτερο απο το αλλο. Δεν θα το ειχα διακρινει εαν δεν το ελεγαν οι ιδιοι.
Ξερω ακουγεται "οποσθοδρομικο" αλλα ειναι η γνωμη μου οτι οι γεννετικες πληροφοριες δεν ειναι το μονο. Υπαρχουν παιδια που η αναπτυξη τους σταματαει στα δεκατρια.
Γνωμη μου βεβαια και καποιες προσωπικες εμπειριες.
Bρε Διονυση
Να ηξερα να μην σου ειχα πατησει τον καλο (με την κολυμβηση που αρκει και τιποτε αλλο) ... θα το χα κανει.
Σχεδον βγαινω απολογουμενος που ... ΔΕΝ βρισκω τιποτα φυσικο στην ασκηση με βαρακια.
Παραμονευεις μην πω τιποτα "ιεροσυλο" και "ασεβες" :nounder:
Και να πω οτι ΠΟΤΕ δεν εκανα βαρακια, εστω και για 4 μηνες ... (να με παρει ο Seth και να με σηκωσει).
Deontay Wilder
Βαρέα Β. Πυγμαχία - αλλά ΠΟΛΫ αδύνατος - 2,02 ύψος - 95 κιλά - εξαιρετικά μυώδης και εκκρηκτικός - με τεράστιο άνοιγμα χεριών.
θεωρείται ότι έχει το ισχυρότερο δεξί του πλανήτη που έρχεται από την τεράστια μυική μάζα της πλάτης του.
(ο αγώνας καθε αντιπάλου του είναι να μην φάει έστω και μία γερή με το δεξί γιατί τελείωσε - το μείον του είναι ότι τεχνικά υστερεί)
Δεν είμαι υπερ του "ογκου" - ούτε των σωμάτων body building (που πάντα έχουν όγκο)
Μιλάμε γιά σωματότυπο βέβαια όχι γιά ..στυλ- χαρακτήρα.(..αν και μιά χαρά παιδί είναι)
btw το εξαιρετικό αυτό ματς με τον Ορτιζ είναι τέλος του Νοεμβρίου. (Ο Ορτίζ επίσης πολύ καλός και τεχνικά πολύ ανώτερος)
View attachment 166020
Γιά την ιστορία το ματς έγινε σήμερα το πρωί (7 πμ Ελλάδα) 9 το βράδυ Λας Βέγκας
Εγινε ότι έγραψα.
Ενας απίθανος τεχνικά Ορτιζ (και τέλεια γυμνασμένος) ταλαιπωρούσε τον Wilder μέχρι τον 7ο γύρο (10 sec πριν το τέλος) έως ότου 1 δεξί γεμάτο του Wilder τελείωσε τον Ορτιζ νοκ άουτ (Μία δεξιά σε όλο το ματς ! και τέλος)
Η σωματοδομή αυτού του ανθρώπου δεν υπάρχει στον αθλητισμό.
Μα πως ειναι δυνατον να ξεχασα αυτους !!!!
Ανατροπη. Αυτη ειναι η προτιμηση μου στο Τοπ 1
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.