Απο τι στιγμη που τον θελεις μονο για προενισχυτη κι δινεις τοσα λεφτα γιατι δεν παιρνεις εναν pro οπως marantz 8003 rotel rsp1570
δεν πληρωνεις τα τελικα σταδια κι πηγαινεις σε αλλη κατηγορια
Ο ήχος της Rotel ουδέποτε μου άρεσε, + ότι διάβασα σε διάφορα φόρουμ ότι έχει διάφορα προβλήματα το συγκεκριμένο μοντέλο.
Ο Marantz ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά από το site της εταιρίας μου φάνηκε ότι τα DAC του ΔΕΝ υποστηρίζουν 24/192
Επίσης δεν ξέρω αν έχει κάτι σαν το Audyssey για αυτόματο calibration και διόρθωση απόκρισης-φάσης κλπ, όπως επίσης δεν ξέρω πόσο καλά κυκλώματα εικόνας έχει και αν κάνει καλό upscaling από αναλογικές πηγές.
Κάτι το οποίο ΑΠΑΙΤΩ από το "νέο" μου ενισχυτή, είναι να μην "διαλύει" τον ήχο που προέρχεται από αναλογικές πηγές (πικάπ, ραδιόφωνο κλπ).
Ο Yamaha DSP-AX1 είναι πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟΣ όταν συνδέσω τον προενισχυτή του πικάπ μου στις αναλογικές του εισόδους και για αυτό έχω συνδέσει το πικαπ μου κατευθείαν πάνω στον ένα Cyrus 2 που οδηγεί τα μπροστινά μου ηχεία.
Από ότι έχω διαβάσει, σίγουρα ο Denon AVC-1HD είναι καταπληκτικός ως προενισχυτής για ήχο και εικόνα αλλά ειναι πανάκριβος. Δεν ξέρω ο Denon AVR-4308A πόσο υποδιαίστερος είναι ως ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.
Στα τελικά στάδια, είμαι σίγουρος ότι ο Pioneer SC-LX81 τρώει τους Denon για πρωινό και ίσως ακόμη και τους Cyrus αλλά δεν ξέρω τι κάνει ως προενισχυτής (στην περίπτωση που θα μείνουν οι Cyrus) και το κυριότερο αν τα κυκλώματα εικόνας του και το σύστημα MCACC είναι όσο καλά του Denon.
Πραγματικά έχω μπερδευτεί!!!!
Στον ήχο πάντως θέλω να έχω ταχύτητα, ανάλυση, δυναμικά, τρισδιάστατη εικόνα, εύρος κάτω και αέρα πάνω, διαφάνεια, όπως και το να μην μου προσθέτει τον χαρακτήρα του ο ενισχυτής (όπως κάνει έντονα ο Yamaha).
Τα φώτα σας!