Ποιόν AV;

Επειδή υποπτεύομαι ότι το δεύτερο HDMI είναι για να πάει απ'ευθείας στον προβολεα ,έχεις σκεφτεί να δεις αυτά τα καινούρια players απο pioneer (lx91),denon (a1u)?

Ακόμα το ψάχνεις? ONKYO 906 και ξερό ψωμί Μπάμπη!!!! Ίσως και ο 876 να είναι εντάξει για τον χώρο σου. Μιλάμε για ενισχυτές με 2 HDMI out και γκάζια πολλά!!!! :a0210:

Μ' αυτούς έχω ένα μικρό ψυχολογικό... :jester:

Ο Τάσος έχει τον 885 (Pro) και βράζει αυγά.... Φαντάσου ο ολοκληρωμένος....

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης με τον 906 μου...

Μπάμπη είσαι ευπρόσδεκτος να'ρθεις να τον δεις/ακούσεις...

Απάντηση: Re: Ποιόν AV;

Επειδή υποπτεύομαι ότι το δεύτερο HDMI είναι για να πάει απ'ευθείας στον προβολεα ,έχεις σκεφτεί να δεις αυτά τα καινούρια players απο pioneer (lx91),denon (a1u)?

Για λέγε για λέγε.... Και τι θα κάνω μ' αυτά;
Όντως, από τον AV θέλω να στέλνω μιά έξοδο στην Kuro και μιά στον προβολέα.

Για τους ΟΝΚΥΟ έχουν ακουστεί τόσα κακά τελευταία (τεχνικα, αντιπροσωπείας κλπ) που κι εγώ τους έχω ξεγράψει...

Re: Απάντηση: Re: Ποιόν AV;

Για λέγε για λέγε.... Και τι θα κάνω μ' αυτά;
Όντως, από τον AV θέλω να στέλνω μιά έξοδο στην Kuro και μιά στον προβολέα.
Αστο Μπαμπη, αν ακουσεις πόσο κανουν αυτα τα Players θα σταματήσεις το θώπευμα πάλι....

Ειναι και λίγο τρελό να δώσεις τόσο λεφτα για player μόνο (ενα μηχανάκι που σε περιορίζει δλδ) μόνο και μόνο για την 2 έξοδο.

Αν παντως το ζητούμενο ειναι μόνο η 2η έξοδος (και όχι τα άλλα που δίνει 81), δεν κοιτας και σε κανα τύπου switcher μηχανακι που είναι απείρως φθηνότερο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιόν AV;

Αστο Μπαμπη, αν ακουσεις πόσο κανουν αυτα τα Players θα σταματήσεις το θώπευμα πάλι....

Ειναι και λίγο τρελό να δώσεις τόσο λεφτα για player μόνο (ενα μηχανάκι που σε περιορίζει δλδ) μόνο και μόνο για την 2 έξοδο.

Αν παντως το ζητούμενο ειναι μόνο η 2η έξοδος (και όχι τα άλλα που δίνει 81), δεν κοιτας και σε κανα τύπου switcher μηχανακι που είναι απείρως φθηνότερο;

+1

Ντίνε:

Δεν νομίζω να αναφέρεσαι στον 81 καταρχήν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οποιοσδήποτε ενισχυτής και να ήταν, να ήταν στα χαρτιά 7 x 110 και να μετρήθηκε 7 x 14 μου κάνει μάλλον αδύνατον. Κάποιο λάθος παίζει.

......

Οχι βεβαια στο 81, αλλα σε εναν σονυ.

Δεν ξερω αν ειναι λαθος, αλλα κανενας απο το συγκριτικο αυτο δεν πλησιαζει καν σε αυτα που λεει.

Αντε καποιος να μετρηθηκε στα 7 χ 50 (?)

Ξεφευγοντας - ως συνηθως - απο το θεμα, ψαχνοντας λιγακι, βρηκα αυτο:

Any amp can claim anything… but as for actual delivery - it can't. Unless, that is, it has two individual and independent power cords feeding multiple power supplies. In order to achieve 200wpc x 7 continuously with all channels driven, it would require a whopping 3111 watts, or two 120V dedicated lines consuming almost 13 amps each!

An amplifier claiming 400wpc x 7 into 4 ohms, all channels driven, would require over 6200 watts! That's 3 ½ dedicated 15A lines running at full power - or, perhaps, a mini self contained nuclear reactor in your home!

Απο το audiocholics.com

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιόν AV;

Αυτή τη λαλακία θέλω να αποφύγω... Το Switcher...
icon9.gif

Όσο γιά τα players δεν βλέπω που μπορούν να μου χρησιμεύσουν. Εγώ θέλω να ρίχνω όλες μου τις πηγές πάνω στον AV κι από εκεί στην τηλεόραση και στον προβολέα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιόν AV;

Αυτή τη λαλακία θέλω να αποφύγω... Το Switcher...
icon9.gif

Όσο γιά τα players δεν βλέπω που μπορούν να μου χρησιμεύσουν. Εγώ θέλω να ρίχνω όλες μου τις πηγές πάνω στον AV κι από εκεί στην τηλεόραση και στον προβολέα.
Μπαμπη και οι av switcher εχουν μεσα:grandpa:

Ο Marantz SR6003 (7x100) έχει 2 hdmi out. Επίσης, αν το σύστημά σου είναι 5.1, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δύο κανάλια που περισσεύουν για διενίσχυση.

Να πω κι εγώ μια λίγο διαφορετική άποψη? Καλά τα ρεύματα, καλά τα watts,...
αλλά μήπως είμαστε λόγω της τρέλας μας βρε παιδιά και λίγο υπερβολικοί? Πιστεύω ότι στους χώρους που έχουμε οι περισσότεροι, ένα απλό έτοιμο home cinema τις περισσότερες φορές θα μας κάλυπτε ηχητικά σε ένα βαθμό έως 80%, ίσως και παραπάνω.
Έχω στην κατοχή μου τον onkyo 905, που έχει πολλά γκάζια σαν ενισχυτής. Σας πληροφορώ ότι ποτέ δεν έχω παέι την ένταση πάνω από τα 75db, πολύ απλά γιατί φοβάμαι μην έρθουν οι τζαμαρίες κάτω!!! :grinning-smiley-043
Τώρα θα μου πει κάποιος, "καλά ρε Πάνο, αφού εσύ τα ήξερες αυτά, γιατί δεν αγόρασες κάτι πιο φθηνό?". Η απάντηση είναι φυσικά ότι εμείς οι τρελαμένοι πάντα θέλουμε το παραπάνω, αλλά στην τελική το χρησιμοποιούμε αυτό το παραπάνω που έχει το προϊόν ή απλά ικανοποιούμε το ΕΓΩ μας?
Πού θέλω να καταλήξω? Εκτός από την έλλειψη της 2ης εξόδου HDMI που θέλει ο Μπάμπης, ένας καινούριος ενισχυτής θα του δώσει κάτι παραπάνω στο χώρο του από αυτόν που έχει τώρα???

θα ικανοποιήσει την τρέλα του και αυτό για τον Μπάμπη πιστεύω οτι είναι αρκετό!
αφού το γουστάρει το άθλημα ο άνθρωπος, φτιάχνεται :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Ποιόν AV;

θα ικανοποιήσει την τρέλα του και αυτό για τον Μπάμπη πιστεύω οτι είναι αρκετό!
αφού το γουστάρει το άθλημα ο άνθρωπος, φτιάχνεται :grinning-smiley-043
+100000000000..............

Γιάννη τελικό έχω, και μάλιστα πάρα πολύ καλό (Bryston 9SST) αλλά έχω σκοπό να τον πουλήσω.Στις εντάσεις που ακούω εγώ ένα τέτοιο μηχάνημα το θεωρώ too much.
Θα το μετανιώσεις, πίστεψε με.
Ένας τελικός δεν είναι μόνο για γκάζια και εντάσεις.
Πάρε ένα προ και θάσαι μια χαρά

Εγώ από την άλλη αρχίζω να διακρίνω μία ωριμότητα πολύ κοντά στις σκέψεις που κάνω τώρα τελευταία .Είναι καλό να ξέρεις τι θέλεις .Πολύ καλό σε ένα χώρο που όλοι τις μετράμε