Τακης Πετροπουλος
AVClub Enthusiast
- 18 June 2006
- 805
Επειδή υποπτεύομαι ότι το δεύτερο HDMI είναι για να πάει απ'ευθείας στον προβολεα ,έχεις σκεφτεί να δεις αυτά τα καινούρια players απο pioneer (lx91),denon (a1u)?
Ακόμα το ψάχνεις? ONKYO 906 και ξερό ψωμί Μπάμπη!!!! Ίσως και ο 876 να είναι εντάξει για τον χώρο σου. Μιλάμε για ενισχυτές με 2 HDMI out και γκάζια πολλά!!!! :a0210:
Επειδή υποπτεύομαι ότι το δεύτερο HDMI είναι για να πάει απ'ευθείας στον προβολεα ,έχεις σκεφτεί να δεις αυτά τα καινούρια players απο pioneer (lx91),denon (a1u)?
Αστο Μπαμπη, αν ακουσεις πόσο κανουν αυτα τα Players θα σταματήσεις το θώπευμα πάλι....Για λέγε για λέγε.... Και τι θα κάνω μ' αυτά;
Όντως, από τον AV θέλω να στέλνω μιά έξοδο στην Kuro και μιά στον προβολέα.
Αστο Μπαμπη, αν ακουσεις πόσο κανουν αυτα τα Players θα σταματήσεις το θώπευμα πάλι....
Ειναι και λίγο τρελό να δώσεις τόσο λεφτα για player μόνο (ενα μηχανάκι που σε περιορίζει δλδ) μόνο και μόνο για την 2 έξοδο.
Αν παντως το ζητούμενο ειναι μόνο η 2η έξοδος (και όχι τα άλλα που δίνει 81), δεν κοιτας και σε κανα τύπου switcher μηχανακι που είναι απείρως φθηνότερο;
Ντίνε:
Δεν νομίζω να αναφέρεσαι στον 81 καταρχήν.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, οποιοσδήποτε ενισχυτής και να ήταν, να ήταν στα χαρτιά 7 x 110 και να μετρήθηκε 7 x 14 μου κάνει μάλλον αδύνατον. Κάποιο λάθος παίζει.
......
Αστο Μπαμπη, αν ακουσεις πόσο κανουν αυτα τα Players θα σταματήσεις το θώπευμα πάλι....
Ειναι και λίγο τρελό να δώσεις τόσο λεφτα για player μόνο (ενα μηχανάκι που σε περιορίζει δλδ) μόνο και μόνο για την 2 έξοδο.
Αν παντως το ζητούμενο ειναι μόνο η 2η έξοδος (και όχι τα άλλα που δίνει 81), δεν κοιτας και σε κανα τύπου switcher μηχανακι που είναι απείρως φθηνότερο;
Μπαμπη και οι av switcher εχουν μεσα:grandpa:Αυτή τη λαλακία θέλω να αποφύγω... Το Switcher...![]()
Όσο γιά τα players δεν βλέπω που μπορούν να μου χρησιμεύσουν. Εγώ θέλω να ρίχνω όλες μου τις πηγές πάνω στον AV κι από εκεί στην τηλεόραση και στον προβολέα.
Παιδιά πλέον πιο πολύ "ανάβουν" οι δέκτες τις δορυφορικής παρά ο onkyo 906 .
+100000000000..............θα ικανοποιήσει την τρέλα του και αυτό για τον Μπάμπη πιστεύω οτι είναι αρκετό!
αφού το γουστάρει το άθλημα ο άνθρωπος, φτιάχνεται![]()
Θα το μετανιώσεις, πίστεψε με.Γιάννη τελικό έχω, και μάλιστα πάρα πολύ καλό (Bryston 9SST) αλλά έχω σκοπό να τον πουλήσω.Στις εντάσεις που ακούω εγώ ένα τέτοιο μηχάνημα το θεωρώ too much.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.