Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

Πω πω.... στείλε κάποιον φίλο σου από το σημείο που είναι τραβηγμένη η φωτο που βάζεις, να σας βγάλει υποχρεωτικά με τηλεφακό.
Και οπωσδήποτε να πάρεις μία από τις φώτο αυτές, να ρίξεις θόρυβο (εάν δεν έχει ήδη) και gaussian blur αν χρειάζεται, και να την τυπώσεις σαν φωτογραφία γάμου επωνύμων incognito τραβηγμένη από παπαράτσι

Απάντηση: Re: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

Πω πω.... στείλε κάποιον φίλο σου από το σημείο που είναι τραβηγμένη η φωτο που βάζεις, να σας βγάλει υποχρεωτικά με τηλεφακό.
Και οπωσδήποτε να πάρεις μία από τις φώτο αυτές, να ρίξεις θόρυβο (εάν δεν έχει ήδη) και gaussian blur αν χρειάζεται, και να την τυπώσεις σαν φωτογραφία γάμου επωνύμων incognito τραβηγμένη από παπαράτσι

Τσ,τσ,τσ......τί ήπιες χθές ορέ Τάσο;:flipout::SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

Εγώ Τάσο θα είμαι στην εκκλησία (πρώτα ο Θεός), εσένα σε βλέπω στη κορφή.

Εσύ Βλάση θα δώσεις εξετάσεις , μετά θα σου δώσουμε τον έλεγχο :Banane0::Banane0:

ευχαριστώ, να δούμε όμως πως θα κατεβούν & θα ανεβούν μετέπειτα οι θειές και οι μπαρμπάδες....

Φίλε Βλάσση για τις 6 Σεπτεμβρίου το βλέπω...

τελικά δεν μου είπατε για το Video light και τι άλλο θα χρειαστώ για την βιντεογράφιση

Θειες και μπαρμπάδες και ξωκλήσι τέρμα Θεού γωνία, δεν συμβαδίζουν. Στο λέω γιατί θα σπαστείς με τη γκρίνια και εάν όχι εσύ, η νύφη. Το προσκλητήριο θα πρέπει να δωθεί με τρόπο που να υποδηλώνει πως η παρουσία τους εκεί θα σας χαροποιούσε μεν, "όμως δεν απαιτείτε και τα αδύνατα" :flipout:

ευχαριστώ send για την συμβουλή, αλλά οι πολλές σκάλες και το νησί είναι ένας καλός λόγος για να μην έρθουν οι θειές, που δεν τις θέλω.

Θέλω συμβουλές για την αγορά ομπρέλλα διάχυσης, είμαι παντελώς άσχετος

Θέλω να την αγοράσω για την χρήση μαζί με την Sigma sd14 μηχανή μου. Πως θα συνεργαστεί με το φλας μου? (έναν σιγμα ef-500)
Προορίζεται για φωτογράφιση σε εξωτερικό χώρο.

Ένα diffuser στο φλας μου θα κάνει πολύ κατώτερη δουλειά?

ευχαριστώ φίλοι

Καλή επιλογή αλλά έχει τον ποδαρόδρομο της.

Ο αδερφός μου παντρεύτηκε στη Χρυσοπηγή...

Μην ξεχάσεις να μας γράψεις αν ο παπάς σας άφησε τελικά να κάνετε το γάμο έξω η σας έβαλε μέσα. Το ότι ο κόσμος δεν χωράει μέσα δεν έχει σχέση είναι καθαρά θέμα σε τι παπά θα πέσεις.

Η ώρα η καλή παλικάρι!

από την άλλη, τα χρήματα που θα πρέπει να δώσω για όλο αυτόν τον εξοπλισμό, πομπός-δέκτης, ομπρέλλα, τρίποδο, βάση κλπ. δεν τα δίνω για να πάρω μία canon με καλή απόδωση στα υψηλά iso? αφού ποτέ δεν μου άρεσαν οι φωτογραφίες με τεχνητό φως

από την άλλη, τα χρήματα που θα πρέπει να δώσω για όλο αυτόν τον εξοπλισμό, πομπός-δέκτης, ομπρέλλα, τρίποδο, βάση κλπ. δεν τα δίνω για να πάρω μία canon με καλή απόδωση στα υψηλά iso? αφού ποτέ δεν μου άρεσαν οι φωτογραφίες με τεχνητό φως

Μην ξεχνάς πως θα γίνει 1 φορά, και ίσως η φωτογραφίες με τεχνητό φωτισμό να είναι από τις καλύτερες...

Έχω την εντύπωση πως, όσο καλή και να είναι η μηχανή στα ψηλά ISO,θόρυβος(όχι κόκκος:joker:) θα υπάρχει.Ας με διορθώσουν οι καλύτερα γνωρίζοντες αν κάνω λάθος.Νομίζω πάντως ότι είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα(φωτό μα φωτισμό,φωτό με ψηλά ISO).

Μιάς και πρόκειται για πορτέτο, ο τεχνητός φωτισμός, έχει το πλεονέκτημα...

Re: Απάντηση: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

Επειδη αυτα γινονται μονο μια φορα (αν εισαι τυχερος) θα σου προτεινα να μην δωσεις δεκαρα σε αγορες για ομπρελες κτλ κτλ....δωστα σε εναν επαγγελματια να σου καλυψει το μυστηριο με τις οδηγιες σου για το πως τα θελεις και να χαρεις το μυστηριο χωρις αγχος και πιθανες εκληξεις....

μετα θα απολαυσεις την υπαρχουσα μηχανη σου στο ταξιδι του μελιτος και ολα καλα.....

μερικες φορες οι απλες επιλογες ειναι πιο συμφερουσες.

Re: Απάντηση: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

Επειδη αυτα γινονται μονο μια φορα (αν εισαι τυχερος) θα σου προτεινα να μην δωσεις δεκαρα σε αγορες για ομπρελες κτλ κτλ....δωστα σε εναν επαγγελματια να σου καλυψει το μυστηριο με τις οδηγιες σου για το πως τα θελεις και να χαρεις το μυστηριο χωρις αγχος και πιθανες εκληξεις....

μετα θα απολαυσεις την υπαρχουσα μηχανη σου στο ταξιδι του μελιτος και ολα καλα.....

μερικες φορες οι απλες επιλογες ειναι πιο συμφερουσες.

+ 1

Αλλιώς το ξεκίνησες, και θα μείνεις με εξοπλισμό που δεν ξέρω εάν χρειαστείς στο μέλλον (κεφαλές φλας, ομπρέλες, 2ο σώμα) και αποτέλεσμα που δεν θα σε ικανοποιήσει. Πληρώνεις τα ίδια ή λιγότερα και έχεις τουλάχιστον το 2ο.

παιδιά μην μου το αλλάζετε! για να έρθει ο φωτογράφος στο νησί θα μου πιάσει τον κ....ο, εξάλλου θέλω να βγάλω και εγώ φωτογραφίες !!!, τις οποίες θα τις επεξργαστώ με το δικό μου γούστο

Last edited:
Καθώς το γεγονός είναι από τα μοναδικά, θα έπρεπε να ξεκινήσεις από το αποτέλεσμα που θέλεις, και από εκεί να εξετάσεις τις μεθόδους να το επιτύχεις και το κόστος αυτών. Εάν πιστεύεις ότι αυτά που λες θα σου δώσουν εγγυημένο αποτέλεσμα, εντάξει, αλλιώς...

βρηκα να ενοικιάσω canon 5d με 24-70 φακό στα 170 ευρώ. Να την ενοικιάσω ή να δώσω κάτι παραπάνω να αγοράσω την canon 4d?

βρηκα να ενοικιάσω canon 5d με 24-70 φακό στα 170 ευρώ. Να την ενοικιάσω ή να δώσω κάτι παραπάνω να αγοράσω την canon 4d?

Kαλή τιμή αλλά οποσδήποτε να ζητήσεις και φλάς .
Αν πάς για την 40dθα δώσεις πολλά παραπάνω γιατί θα χρειαστείς και καλό φακό και φλάς , δηλαδή 2000+ ευρώ.