Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

Καλώς τον....

εγώ περιμένω να δω καλές φωτογραφίες κι όχι τις δυνατότητες του αισθητήρα. Οι δυο πρώτες´ήταν καλές. Αυτές όχι. Συνέχισε..

α μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε φορουμ με φωτογραφικές, να μην δειξω διαφορές bayer με foveon?
γιατι δεν σου άρεσαν Βλάσση; αφού σε αυτήν με τον κουμπάρο το λυρί μου το μάζεψα!

ευχαριστώ πάλι για τις ευχές

Oι δυο πρώτες έχουν άποψη δηλ. καλοφωτισμένα πρόσωπα με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη. Και έχουν επίσης και σωστή γωνία λήψης.

Οι δυο δεύτερες μοιάζουν με snaps. Η δεύτερη γέρνει και έχει μέσα στο κάδρο και κομμένο άλλο άτομο και χέρια στο βάθος. Η πρώτη δεν κολακεύει ιδιαίτερα το άτομο, που νομίζω ότι σε άλλη πόζα ή άλλη ώρα θα έγραφε πολύ καλύτερα.

Λογικά πρέπει να έχεις καλύτερες στάσεις από αυτές.

Oι δυο πρώτες έχουν άποψη δηλ. καλοφωτισμένα πρόσωπα με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη. Και έχουν επίσης και σωστή γωνία λήψης.

Οι δυο δεύτερες μοιάζουν με snaps. Η δεύτερη γέρνει και έχει μέσα στο κάδρο και κομμένο άλλο άτομο και χέρια στο βάθος. Η πρώτη δεν κολακεύει ιδιαίτερα το άτομο, που νομίζω ότι σε άλλη πόζα ή άλλη ώρα θα έγραφε πολύ καλύτερα.

Λογικά πρέπει να έχεις καλύτερες στάσεις από αυτές.

ευχαριστώ Βλάσση για τις παρατηρήσεις σου, πάντοτε καλοδεχούμενες.

Πως να κολακεύει την νύφη η φωτό αυτή, αφού και η νύφη και ο γαμπρός είναι μυτόγκες!

ρε συ Γιαννη θα μα ς τρελλανεις...

αμα εχετε "θεματα" μυτων τι την ηθελες στο γαμο την SD14??

αφου ξερεις οτι λογω τρισδιαστατης υφης τις κανει πιο μεγαλες!!!

κανα εργαλειο αλλο δεν ειχε ο φωτομαν ?

ευχαριστώ Βλάσση για τις παρατηρήσεις σου, πάντοτε καλοδεχούμενες.

Πως να κολακεύει την νύφη η φωτό αυτή, αφού και η νύφη και ο γαμπρός είναι μυτόγκες!

Μα το πρόβλημα δεν είναι η μύτη. Στη νύφη (να ζήσετε) το πρόβλημα δημιουργείται όπως παρατηρώ από το σκληρό φώς (άμεσο; σκληρο κοντράστ; ) και από το κόψιμο του κεφαλιού. Αν είχε πιο χαμηλό κοντράστ, ίσως και λιγότερη ανάλυση (όπως το χέρι της μπροστά) τότε θα ήταν εξαιρετικά ελκυστική η φωτο.

Απάντηση: Re: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

ρε συ Γιαννη θα μα ς τρελλανεις...

αμα εχετε "θεματα" μυτων τι την ηθελες στο γαμο την SD14??

αφου ξερεις οτι λογω τρισδιαστατης υφης τις κανει πιο μεγαλες!!!

κανα εργαλειο αλλο δεν ειχε ο φωτομαν ?

Δυστυχώς ελάχιστες βγήκαν με την Sigma.... αυτό που ήθελα δεν έγινε!

Ναι! πράγματι, δεν είναι να βγάζεις πρόσωπα από κοντά με τον foveon γιατί
η ευκρίνεια βγάζει στην φόρα όλες τις ατέλειες και το τρισδιάστατο τις μυτόγκες!

οκ, ευχαριστώ για την παρατήρηση, δεν το καταλαβαίνω γιατι δουλεύω το πισι στο σαλόνι, στην LCD και είμαι 4,5 μέτρα μακρυά της

ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα

μια περίεργη φωτό, μυτόγκες στο δεκαπλάσιο !!

Attachments

• a 6.jpg
    a 6.jpg
    66.1 KB · Views: 42
οκ, ευχαριστώ για την παρατήρηση, δεν το καταλαβαίνω γιατι δουλεύω το πισι στο σαλόνι, στην LCD και είμαι 4,5 μέτρα μακρυά της

ΧΑΧΑΧΑ!Ωραία ιδέα!!!
:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Ποιόν εξοπλισμό για γάμο σε νησί?

και οι δυο εξαιρετικές φωτογραφίες. Μπράβο!!!

αυτή μου άρεσε πολύ, δεν πρόσεξα όμως πως την έβγαλε ο μάγκας (ο βοηθός του φωτογράφου, ο οποίος έπαιζε με έναν ευρυγώνιο και με άφλασα)

ααα ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.

Attachments

• a 7.jpg
    a 7.jpg
    81 KB · Views: 51
ξέχασα να πω ότι η καταγωγή μου είναι απο την Τρανσυλβάνια και ο προ-προ πάππους μου ήταν ο Βλαντ Τέπες ( ο γνωστός κόμης δράκουλας)
και μου αρέσει να πίνω αίμα νυφών
Αν με άφηνε ο φωτογράφος θα της είχα δαγκώσει και το αυτί

Attachments

• a 8.jpg
    a 8.jpg
    74 KB · Views: 50

αυτή μου άρεσε πολύ, δεν πρόσεξα όμως πως την έβγαλε ο μάγκας (ο βοηθός του φωτογράφου, ο οποίος έπαιζε με έναν ευρυγώνιο και με άφλασα)

επιτελους αφλασα !!! :flipout:

αυτη ειναι η πρωτη που μου αρεσει Γιαννη.

τετοιες δειξε μας.......

Πολύ πρωτότυπη και έξυπνη φωτογραφία. Μπράβο!!!!

ΥΣΤ. Πάντως ευτυχώς που οι νύφες φορούν μακρύ νυφικό :Banane0::Banane0:

ξέχασα να πω ότι η καταγωγή μου είναι απο την Τρανσυλβάνια και ο προ-προ πάππους μου ήταν ο Βλαντ Τέπες ( ο γνωστός κόμης δράκουλας)
και μου αρέσει να πίνω αίμα νυφών
Αν με άφηνε ο φωτογράφος θα της είχα δαγκώσει και το αυτί

Πολύ εκφραστική πόζα. Κοίταξε όμως να εξαφανίσεις το κεφάλι στο πρώτο πλάνο.

μόλις την έφτιαξα.... κατέβασα πιο κάτω την ακρόπολη, έκανα κρόπ σε εμάς, εξαφάνισα το πίσω μπαρ και φυσικά αδυνάτισα το γουρούνι τον γαμπρό
ελπίζω να σας αρέσει

Attachments

• a 11.jpg
    a 11.jpg
    61.3 KB · Views: 32

Ωραίες φωτό όλες, αλλά ειδικά αυτή ! :grinning-smiley-043

μόλις την έφτιαξα.... κατέβασα πιο κάτω την ακρόπολη, έκανα κρόπ σε εμάς, εξαφάνισα το πίσω μπαρ και φυσικά αδυνάτισα το γουρούνι τον γαμπρό
ελπίζω να σας αρέσει
Φυσικά και μας αρέσει!Εμένα τουλάχιστον.