Ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε ?

ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε

• Total voters
    0
  • Poll closed .
VIVODI 24mb cable tv, εχω κι εγω αρκετες φορες προβλημα καθυστερησεων με το forum.

Κι εγω οτενετ...αλλά σύντομα θα έχω και cyta στο σπίτι (πακέτο τηλεφωνίας απεριόριστης αστικά-υπεραστικά-27 χωρες εξ. + 1 ωρα προς κινητά + 2mbps internet όλα αυτα με 19.50 ευρω τον μηνα και χωρίς πάγιο ΟΤΕ)
Για όσους δεν την γνωρίζουν η Cyta ειναι η κυπριακή εταιρεία που έχει αναλαβει τις οπτικές ίνες στην Δυτική Μακεδονια, την Ημαθία, την μισή Κρητη και καποια νησιά ακόμη και θέλω να πιστευω ότι ως Κυπριοι θα ειναι πιο αξιόπιστοι απο τους δικούς μας ιδιωτικούς φορείς...)

Οtenet 24mbit που βέβαια επειδη απεχω 2km απο τον πλησιέστερο κομβο εχει κανει Cap στα 14mbit :S Αλλα ειναι παρα πολυ σταθερη. no complaints

τι βγαινει τώρα από αυτό το Poll σε σχέση με το πρόβλημα τις καθυστέρησης?!

Μεχρι τωρα Otenet ConX Adsl στα 24. Κανενα παραπονο απο τη συνδεση, αλλά ειναι λιγο ακριβουτσικη, συν το παγιο του OTE....
Πριν μια εβδομαδα εκανα αιτηση για Forthnet Adsl Economy στο ιδιοκτητο δικτυο και περιμενω....:BDGBDGB53:

Last edited:
Χρησιμοποιώ ON Telecoms όλα σε ένα, όπου μετά απο διάφορα κολλήματα του internet πέρσι το χειμώνα, παίζει μια χαρα-το δε τηλέφωνο είναι άψογο και χωρίς καμιά διακοπή μεχρι σήμερα.

...αλλά σύντομα θα έχω και cyta στο σπίτι (πακέτο τηλεφωνίας απεριόριστης αστικά-υπεραστικά-27 χωρες εξ. + 1 ωρα προς κινητά + 2mbps internet όλα αυτα με 19.50 ευρω τον μηνα και χωρίς πάγιο ΟΤΕ)
Για όσους δεν την γνωρίζουν η Cyta ειναι η κυπριακή εταιρεία που έχει αναλαβει τις οπτικές ίνες στην Δυτική Μακεδονια, την Ημαθία, την μισή Κρητη και καποια νησιά ακόμη και θέλω να πιστευω ότι ως Κυπριοι θα ειναι πιο αξιόπιστοι απο τους δικούς μας ιδιωτικούς φορείς...)

Ποσααααα 19 ευρο?? Όλα αυτά?? Εδώ το φτηνό πακέτο αυτή την στιγμή είναι 25 ευρο περίπου για 256 συν το πάγιο cyta. Καλά μας χουφτώνει κανονικότατα στην Κύπρο.. άσε που τα 2mbps τα εγκαινιάζει σε λίγες μέρες.. άσε που αν πεις για οπτικές και cyta στην ίδια πρόταση στην Κύπρο είναι ανέκδοτο. Πάντως αξιόπιστοι είναι.
Υποσχέθηκαν μειώσεις τιμών και διπλασιασμό ταχύτητας τον ερχόμενο μήνα αλλά καμία σχέση με τις τιμές που δίνει εκεί..:antlers:

η cyta παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα?

Δηλαδή πακέτο τηλεφωνίας απεριόριστης αστικά-υπεραστικά-27 χωρες εξ. + 1 ωρα προς κινητά + 2mbps internet όλα αυτα με 19.50 ευρω τον μηνα και χωρίς πάγιο ΟΤΕ?

σε όλες τις περιοχές της Αθήνας?

Απάντηση: Re: Ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε ?

Ποσααααα 19 ευρο?? Όλα αυτά?? Εδώ το φτηνό πακέτο αυτή την στιγμή είναι 25 ευρο περίπου για 256 συν το πάγιο cyta. Καλά μας χουφτώνει κανονικότατα στην Κύπρο.. άσε που τα 2mbps τα εγκαινιάζει σε λίγες μέρες.. άσε που αν πεις για οπτικές και cyta στην ίδια πρόταση στην Κύπρο είναι ανέκδοτο. Πάντως αξιόπιστοι είναι.
Υποσχέθηκαν μειώσεις τιμών και διπλασιασμό ταχύτητας τον ερχόμενο μήνα αλλά καμία σχέση με τις τιμές που δίνει εκεί..:antlers:

Απόψε μου έστειλαν πάλι sms - από τη Cyta - με το οποίο με ενημερώνουν ότι η ενεργοποίηση του 2play στη γραμμή μου έχει προγραμματιστεί για τις 27/11. Επίσης μαζί μου έστειλαν τα: username και password.
Άντε να δούμε λοιπόν...

........Auto merged post: dzadelis πρόσθεσε 9 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Κανονικά η ταχύτητα των 8 Mbps του conn-x από ΟΤΕ στοιχίζει 26,90/μήνα και μαζί με το πάγιο μας κάνουν γύρω στα 42 ευρώ/μήνα.
Τι σημαίνει το "ISP: University of Crete";

Όσο για τη περιπέτειά σου με τη Tellas... ουδέν σχόλιο. Έχω πικρή πείρα και ο ίδιος από το μπάχαλο που επικρατεί στην εταιρία αυτή. Είσαι τυχερός που τελικά δεν συνδέθηκες.:oneup:

στο Ηρακλειο δεν εχει αναφερθει καποιος να μας πει εντυπωσεις.
απο 27/11 και μετα.

τεσπα,ειμαστε και εκτος θεματος.

Re: Απάντηση: Re: Ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε ?

στο Ηρακλειο δεν εχει αναφερθει καποιος να μας πει εντυπωσεις.
απο 27/11 και μετα.

τεσπα,ειμαστε και εκτος θεματος.

Ηρέμησε μη θυμώνεις.. ποιο είναι το θέμα δηλαδή.. έχω otenet τεσπα τελεία?

Αυτές ειναι τιμές γνωριμίας και θα διαρκέσουν ως τα Χριστούγεννα, η εταιρεία ξεκίνησε μόλις πριν 17 ημέρες να δέχεται αιτήσεις, οι πρώτες συνδέσεις θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Επίσης προς το παρόν διατιθεται μόνο στις περιοχές που ανέφερα αλλά στις αρχές του 2009 θα φτάσει και στην Θεσ/νικη και στην συνέχεια και σε άλλα σημεία.
Α...για τους ανω των 65 όπως οι γονείς μου (έκανα και γι αυτούς αίτηση) η τιμή τον πρώτο χρόνο διαμορφώνεται στα...16.5 ευρώ τον μήνα για όσα ανέφερα (προπληρώνεις το ιντερνετ και μετα δινεις μόνο 10 ευρώ τον μήνα για την τηλεφωνία) και έχουν επιπλέον επιδότηση λαπτοπ ΗΡ αξίας 640 ευρώ που το δίνουν 230 και το έχω παραγγείλει για τους γονείς μου (και επειδή ο πατέρας μου ειναι 82 ετών και το βλέπω χλωμό να ασχοληθεί τωρα με ιντερνετ ...μαλλον θα καταλήξει σε μένα αυτό...)
Στο ποσο που ανέφερα και για την δική μου σύνδεση (19.5 τον μηνα) το ίντερνετ προπληρώνεται για ενα χρόνο, δηλαδη θα δώσω κατ αρχην καπου 120 ευρώ και μετα θα δίνω 13.50 ευρω τον μήνα τον πρωτο χρόνο

η cyta παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα?

Δηλαδή πακέτο τηλεφωνίας απεριόριστης αστικά-υπεραστικά-27 χωρες εξ. + 1 ωρα προς κινητά + 2mbps internet όλα αυτα με 19.50 ευρω τον μηνα και χωρίς πάγιο ΟΤΕ?

σε όλες τις περιοχές της Αθήνας?

Ακριβώς...αλλά για μια φορά όχι στην Αθήνα πρώτα! Δες το προηγούμενο ποστ μου