Paris2018
AVClub Addicted Member
- 16 September 2018
- 1,879
Μένω στον Άγιο Παύλο πάνω από το σταθμό Λαρίσης.Το καφαο μου το 2018 δεν αναβαθμίστηκε με vdsl (fttc) ήταν στο 20 τοις εκατό που επέτρεπε η έξυπνη ΕΕΤΤ να αφήνουν οι πάροχοι απέξω.Σκεφτειτε ότι η απέναντι πολυκατοικία που παιρνει από αλλο καφαο έχει 100 mbps και εγώ που τραβάω την adsl από 1800 μέτρα μακριά έχω 9.Την περιοχή μου (Α/Κ Άρης) την έχει η Vodafone από τότε που τις μοίρασαν και όπως φαίνεται στο 99 τοις εκατό των περιπτώσεων οι τρεις συστημικές εταιρίες κρατάνε τις περιοχές ως είχαν από τότε και για το ftth, ενώ δεν παίζει κανέναν ρόλο το αστικό κέντρο στο ftth.Τον Δεκεμβρη του 22 έβαλαν λοιπόν μια καμπίνα ftth στην πλατεία και φέτος την άνοιξη έσκαψαν, αφήνοντας αναμονες κανονικα στα κτίρια κλπ.Τωρα συνδέουν την καμπίνα γιατί μέχρι τώρα οι σωλήνες που περαστηκαν την ανοιξη ήταν κούφιοι.Στο broadband-assist.gov έχουν δώσει για ενεργοποιηση μέχρι 30/9 αλλά οι κουκίδες φτάνουν μέχρι τρία στενά πάνω από το σπίτι μου οπότε λογικά θα εμπαινε με την επόμενη διαδικασία που μέχρι τώρα η voda ανανεώνει κάθε έξι μήνες.
Last edited: