Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;

Re: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

On telecoms 32 ευρώ / μήνα, εδώ και 5 μήνες.
Τηλέφωνο (όχι IP, έχω και fax και συναγερμό στην ίδια γραμμή) και 16MBps ιντερνετ με static IP και 4 e-mails με 50Mb χώρο το καθένα.
Δωρεάν τηλεφωνία σε 15 χώρες σε σταθερά. Τα κινητά χρεώνονται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Βέβαια συγχρονίζω στα 10 MBps, λόγω απόστασης απ' το dslam (4km, μένω Βάρκιζα).
Είχα connex, πήρε 15 μέρες να ενεργοποιηιθεί και έμεινα χωρίς τηλέφωνο περίπου 6 ώρες. Επίσης, μπόρεσα να χρησιμοποιήσω το παλιό μου modem / router / wifi (Netgear) αντί του δικού τους Pirelli.
Αν η γραμμή μου το υποστήριζε, θα μπορούσα με την ίδια τιμή να έχω (ονομαστική) 24Mbps.

ειμαι καπου κοντα σου

για αυτο θα σε ρωτησω ποσο καιρο περιμενες την ερμη συνδεση εμενα με εχουν βαλει στην αναμονη 43 ημερες

Απάντηση: ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.....

Θλελεις να μου στείλεις με pm το Customer id, ή το όνομα που έκανες την αίτηση;
Ή ακόμα καλύτερα τον τηλεφωνικό αριθμό σου;
Εργάζομαι στην on γι αυτό στο αναφέρω

τα προβληματα μετα απο 3 ημερες συνδεση στην ontelecom συνεχιζονται πεφτει συνεχως η ταχυτητα κολλαει γενικα το συστημα ετσι ξαφνικα και απροειδοποιητα παροτι εχω παρει τηλεφωνο αρκετες φορες το μονο που μου ειπαν ...ξερετε εδω στην χωρα μας οταν βρεχει σταματανε ολα !

οκ !! (αλλα δεν το δεχομαι γιατι πλαιρωνω και με ταλαιπωρουν )

το μυαλο ομως?

θα επρεπε να λειτουργει πιστευω οπως και το φιλοτιμο αλλα δειχνουν οι καταστασεις οτι ειναι ειδος προς εξαφανιση !

Απο την on telecom καποια απαντηση ?

Γιώργο νομίζω ότι είσαι άδικος τώρα.
5/9 Σάββατο μου έστειλες pm.
Το είδα 7/9 την Δευτέρα στην δουλειά.
Ο ΟΤΕ δεν είχε παραδόσει ακόμα τον βρόχο σου.
Επικοινώνησα με το Μέγαρο του ΟΤΕ όπου μας κατασκεύασαν το βρόχο.
Στις 11/9 ήρθε τεχνικός για να σου συνδέσει τη γραμμή.
Είναι άκομψο νομίζω στα pm όλα να είναι όμορφα και ευγενικά και δημόσια να δυσανασχετείς.
Όσον αφορά το πρόβλημα σου για να γνωρίζουν και οι φίλοι του φορουμ γύρω από τους βρόχους, οφείλεται στην ποιότητα της γραμμής σου.
Δηλώνοντας 7,6 Mb προφίλ, δυστυχώς το margin έπεσε στα 7.5 db.
Αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο και σου εξήγησα τι πρέπει να κάνεις.
Αν θέλεις να μην έχεις errors, πρέπει το margin να ανέβει στα 9 db.
Αυτό όμως θα σου κλειδώσει την γραμμή γύρω στα 6 Mb.
Στο site της ontelecoms μπορείς να παίξεις με την γραμμή σου και να της δώσεις ότι προφιλ σε βολεύει για να έχεις σταθερότητα.

Έχω Forthnet Double Play μετά την χρεωκοπία της ALTEC ( τι σας θύμισα τώρα ! ) γενικά όλα ΟΚ χωρίς διακοπές και παράσιτα . Όσο για το έως 24 Mbps ... 10 Mbps και πολύ μου είναι :D

Forthnet ADSL 2play.
39,90 το μήνα 24Mbps dynamic + δωρεάν αστικές,υπεραστικές,κάποιες χώρες εξωτερικού και 1 ώρα προς κινητά.
12 μέρες αναμονή, 3 ώρες περίπου χωρίς τηλέφωνο :cool4: (στην πρώτη μου σύνδεση -προ 2play- ήταν 4 μήνες :tdown: )
600μ απο το dslam και πιανω 13,5Μbps εδώ και 4 μήνες...απο 17-18 όταν έκανα τη σύνδεση... :frusty:

Υπάρχουν καλύτερες συνδέσεις...και τις θέλουμε! :P

netone για περιπου 1,5 χρονο εως τωρα κανενα προβλημα συνδεσει συνεχως στα 17 ειναι voip με δυο γραμμες 37,90 το μηνα δυστηχως παει για φουντο αντε να ψαχνεις για αλλο παροχο και ιδιως αξιοπιστο !!!!

Conn-x T6(24αρα)
Στο ρουτερ εχω 16.052 kbps μετρημενο σε kilo bit/sec
απο Speedtest εχω αυτο μετρημενο σε Mega bit/sec

και απο τον σερβερ της Nvidia (που τον θεωρω και τον πιο αξιοπιστο) κατεβαζω με 1,8 MB/sec μετρημενο σε Mega Byte/sec

netone για περιπου 1,5 χρονο εως τωρα κανενα προβλημα συνδεσει συνεχως στα 17 ειναι voip με δυο γραμμες 37,90 το μηνα δυστηχως παει για φουντο αντε να ψαχνεις για αλλο παροχο και ιδιως αξιοπιστο !!!!

Αυτό που είχα διαβάσει είναι ότι συγχωνεύονται On telecoms, Net one και Algonet. Και πρόσφατα η Vivodi.

http://www.ontelecoms.com/on/Downlo...Release25.pdf&p5=String&p6=PressRelease25.pdf

http://www.netone.gr/default.aspx?id=2&aid=103

Μήπως περάσει η Net One στην On Telecoms;

Έχω forthnet double play εδώ και 1.5 χρόνο στην αρχή δεν είμουν ευχαριστημένος με το internet αλλα φέτος με ένα firmware update στο modem έστρωσε για τα καλά.Απο εξυπηρετηση έχει βελτιωθεί.Σε σχέση με περσι που έίχε πρόβλημα το PPPoE και κάνανε να το φτιάξουνε 2.5 βδομαδες και μου λέγανε να μπαίνω με PPPoA.Επίσης και αυτο με την αναμονή στην εξυπηρέτηση πελατών έχουν ψηλο διορθώσει.Τηλεφωνια πολύ καλή σε τσαμπα αστικα, υπεραστικα, Διεθνεί σε 25 χώρες αλλα και η ποιότητα της κλήσης πολύ καλή ουτε θορυβός ουτε τίποτα καθαρά.
Περιμένω κανα triple play τηλεφωνια ιντερνετ και nova στα 45 ευρώ και είμαι καλυμένος. Είδη έχει δείξει δείγματα οτι θέλει να ρήξει τη τιμή της Nova.
Cheers!!.:grandpa:

75 ευρω το διμηνο(υπαληλικο,για αυτο ειναι τοσο!)
ΟΤΕ,24/1 internet-απεριοριστη τηλεφωνια-conn-x tv
Για τηλφωνια 2 μερες και για internet 3 ωρες
Απολυτα,δεν θα μπορουσε να γινει καλυτερα!!

Πλεον 24αρα από τον πιο μισητό πάροχο που έβριζα μια ζωή. (ΟΤΕ Connex)
Τι να κάνουμε..καλές και οι ιδεολογίες αλλά όταν όλοι σε κοροιδεύουν κατάμουτρα, πας εκεί που είναι το δικό σου το συμφέρον.
Καλές και σταθερές ταχύτητες πολύ καλά pings με εξωτερικό για online gaming. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα αντίθετα με τις περιπέτειες που τράβηξα δοκιμάζοντας εδώ κι εκεί (καλύτερα να μην αναφέρω εταιρείες για να μη συγχίζομαι βραδιάτικα)

Να ρωτήσω κάτι σε όποιον γνωρίζει
Τον μήνα αν κάποιος θέλει να βάλει ΟΤΕ 24Μ connex talk απεριόριστα αστικά υπεραστικά και IPTV, ο λογαριασμός πόσο θα του έρχεται το μήνα?Δηλ και πάγιο γραμμής και όλα.
Συγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί

Εαν δεν εxεις καποια εκπτωση ειναι περιπου 50 ευρω,αλλα ξερεις,οτι πληρωνεις παιρνεις,εαν θελεις 15 mbps παρε μια hol-forthnet για 2-3 χρονια μεχρι να κλεισουν(χρωστανε στον οτε κατι εκατομυρια)και πληρωνε 39 ευρω,εαν βαλεις οτι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα πεσει ποτε...και δεν θα περιμενεις και μηνεεεες μεχρι να θυμηθουν να στο συνδεσου!

καλα μην ανοίξω το στόμα μου για τον ΟΤΕ γιατί θα πω πολλά και δεν κάνει. η διαφήμιση δεν χρειάζεται, είμαστε μεγάλα παιδιά και ξέρουμε τη internet να πάρουμε...αλλιώς βάλε στην υπογραφή σου "ΟΤΕ" και κάνε έκπτωση για τα μέλη του avclub !

αλλά anyways αυτός που πρέπει να θυμηθεί να το συνδέσει βασικά είστε...εσείς ....

τόσοι χιλιάδες εργαζόμενοι και χρειάζονται 15-20-30 μέρες το λιγότερο για να συνδέσουν έναν βρόγχο?! 2 καλωδιάκια ειναι ...από ένα κατανεμητή στον άλλο...

O dermitzakis, δε καταφέρθηκε προσωπικά σε κανέναν και δεν του αξίζει η φραστική επίθεση.
Επειδή δηλαδή είναι υπάλληλος του ΟΤΕ δεν μπορεί να εκφέρει την προσωπική του άποψη?
Και δεν κατάλαβα σε τι διαφωνείς. Στο ότι οι εναλλακτικοί χρωστάνε απίστευτα χρήματα στον ΟΤΕ? Και αυτοί που υπάρχουν και αυτοί που χρεοκόπησαν.
(Απαντούν και στα τηλέφωνα οι του ΟΤΕ..)

Εχουν βέβαια ένα βασικό ελάττωμα, γνώριμο χαρακτηριστικό του Ελληνα δημόσιου υπάλληλου που επιτέλους πρέπει να εκλείψει. ΔΕΝ δουλεύουν..

Παρόλα αυτά όμως ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα χωρίς να σφυρίζουν ποτήρια και γλάστρες δίπλα από το κεφάλι του.

O dermitzakis, δε καταφέρθηκε προσωπικά σε κανέναν και δεν του αξίζει η φραστική επίθεση.
Επειδή δηλαδή είναι υπάλληλος του ΟΤΕ δεν μπορεί να εκφέρει την προσωπική του άποψη?
Και δεν κατάλαβα σε τι διαφωνείς. Στο ότι οι εναλλακτικοί χρωστάνε απίστευτα χρήματα στον ΟΤΕ? Και αυτοί που υπάρχουν και αυτοί που χρεοκόπησαν.
(Απαντούν και στα τηλέφωνα οι του ΟΤΕ..)

Εχουν βέβαια ένα βασικό ελάττωμα, γνώριμο χαρακτηριστικό του Ελληνα δημόσιου υπάλληλου που επιτέλους πρέπει να εκλείψει. ΔΕΝ δουλεύουν..

Παρόλα αυτά όμως ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα χωρίς να σφυρίζουν ποτήρια και γλάστρες δίπλα από το κεφάλι του.

δεν νομίζω οτι επιτέθηκα φραστικά στον φίλο απο τον ΟΤΕ, αλλά άποψη λές εσύ αυτά τα εχμμ.. επιχειρήματα??

"παρε μια hol-forthnet για 2-3 χρονια μεχρι να κλεισουν"

"εαν βαλεις (ΟΤΕ) οτι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα πεσει ποτε" (δίνει και δώρο stabilizer)

"και δεν θα περιμενεις και μηνεεεες μεχρι να θυμηθουν να στο συνδεσου! " (αφού αυτοί τα χειρίζονται απο wcrm!!)

sorry κιόλας...

Σάκη, ο καθένας εκφράζει αυτά που πιστεύει, είτε είναι σωστά είτε λάθος.
Οποιος τα διαβάζει κρίνει ανάλογα. Αλλωστε έχουν γραφεί τόσα πολλά, τόσο για τον ΟΤΕ όσο και για τους εναλλακτικούς.
Γενικά υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα για το ρόλο που παίζει ο ΟΤΕ και πιστεύω όχι άδικα, η δε εργατικότητα για μεγάλη μερίδα των εργαζομένων του, είναι για ..σεμινάριο!

Ο ΟΤΕ ήδη ξεκίνησε την αναβάθμιση των ταχυτήτων στα πακέτα του.

Συγκεκριμένα, με το πέρας των αναβαθμίσεων:

οι πελάτες στα 8 Mbps θα αποκτήσουν αναβαθμισμένες ταχύτητες έως 24Mbps,

ενώ όσοι έχουν 2 Mbps θα απολαμβάνουν διπλάσια ταχύτητα upload στα 512 Kbps.

Πληροφορίες: http://www.ote.gr/portal/page/portal/OTEGR/OTEMainPage
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=384626

Εγώ εκείνο που δεν θα κατανοήσω ποτέ ....είναι ....άμα πάω στο ΟΤΕ...έστω κι αν είμαι σε απόσταση μεγάλη απο το καφαο ...θα μου δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα?

Τώρα : Forthnet 24 mbps ( που τελικά γίνονται 8) , internet+ τηεφωνία + Nova