Re: Απάντηση: Ποιόν πάροχο έχουμε - τι μας δίνει;
Από το site εννοώ όπως έχει η cosmote
The rise of the machines, δεν λες τίποτα. Εμένα μου έφερε στο μυαλό την ταινία "I, Robot" με τον Will Smith. Εκεί που ο υπολογιστής αποκτάει συνείδηση της ύπαρξης του, και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο. Το να σου μιλάει ένα μηχάνημα είναι πια πολύ συνηθισμένο. Το να σου απαντάει ένα μηχάνημα και να κάνεις κουβέντα μαζί του, έχω αρχίσει να το δέχομαι. Αλλά το να σε ανακρίνει το μηχάνημα πάνω στην κουβέντα, να μην δέχεται την απάντηση σου, να νευριάζει μαζί σου και να σου κλείνει το τηλέφωνο είναι λίγο ανησυχητικό για την πορεία του τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Πολύ ανθρώπινο χαρακτηριστικό μου θυμίζει. Το πιο ήπιο ενδεχόμενο, να εξελιχθεί σε κάτι που θα θυμίζει ξινή cyber γκόμενα. Δεν ανέφερα προηγουμένως ότι είχε γυναικεία φωνή. Το πιο ανησυχητικό είναι να αρχίζει να σου πετάει πυραύλους :BDBDG54:
Σοβαρά τώρα, από την WIND δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Στο σταθερό κρατάω το συμβόλαιο που με βολεύει, όποτε λήγει μου κάνουν έκπτωση και το ανανεώνω, ακόμα και τεχνικά δεν είχα πρόβλημα. Πήρα πέρυσι router εκτός από τα δικά τους, και αν και δεν είχαν υποχρέωση να βοηθήσουν αφού δεν ήταν δικό τους router, τα παιδιά στην τεχνική υποστήριξη είχαν ασχοληθεί και είχαν ψάξει τις σωστές ρυθμίσεις για το router. Βοήθησε βέβαια ότι ήταν πολύ διαδεδομένο, αλλά είχαν ψάξει ότι το συγκεκριμένο της Tp-Link, αλλά και ίσως γενικά τα Tp-Link έχουν προφίλ για σύνδεση WIND, αλλά είναι λάθος. Και πρέπει να επέμβεις και να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις.
Και στο κινητό δεν είχα πρόβλημα, είχα παλιό πρόγραμμα που το κατάργησαν, αλλά μέχρι την λήξη του συμβολαίου μου με πήγαν στο μεγαλύτερο πρόγραμμα τους, με τεράστια έκπτωση όμως. Έτσι έχω πολύ περισσότερα με τα ίδια περίπου λεφτά.
Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό το μόνο που με έχει ενοχλήσει είναι αυτό το μηχάνημα.
Επίσης, όντως και άλλοι έχουν πια τέτοια αυτοματοποιημένα συστήματα. Για παράδειγμα, ο πατέρας μου έχει Cosmote, και λόγω ηλικίας δεν ξέρει να κουμαντάρει ρυθμίσεις, συνεννοήσεις με την Cosmote κτλ. Εγώ παίρνω τηλέφωνο στην Cosmote για να συνεννοηθώ για ότι χρειαστεί. Και εκεί έχουν αυτοματοποιημένο σύστημα, αλλά της WIND ήταν πάντα πιο τζαναμπέτικο.
Έλα ντε. Δεν το σκέφτηκα. Αλλά πως να το ζητήσω από το μηχάνημα; Εδώ δεν μου έδινε απευθείας άνθρωπο να μιλήσω. Πως θα το έπειθα να κανονίσει να ασχοληθεί κάποιος άνθρωπος και να με πάρει μετά τηλέφωνο; Αλλά δεν το σκέφτηκα κιόλας. Πάντως κάποια τέτοια επιλογή κάπου, δεν έχω δει.
Από το site εννοώ όπως έχει η cosmote