Λήγει στις 25 του άλλου μήνα οπότε δεν θα έχω πρόβλημαΧρεώνουν προκαταβολικά το πάγιο (όπως και ο ΟΤΕ όταν δεν είσαι σε συμβόλαιο).
Το πληρώνεις ναι, γιατί μετά μπορεί να σου μπλοκάρουν τη φορητότητα για χρέος.
Όταν ολοκληρωθεί θα πρέπει να βγει πιστωτικός λογαριασμός για να σου τα επιστρέψουν (πχ για τις 50 από τις 60 ημέρες προ-χρέωσης).
Το πιο πιθανο να μην το κάνουν αυτόματα και να πρέπει να τους κυνηγήσεις μετά με επικοινωνία/αίτημα.
Νομίζω δεν έχει τα απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες κινητά. Θα το δω αυριο
Καταθέτω και γω κάποια πράγματα απλά για πληροφόρηση.
Στο πατρικό μου Πειραιά έχουμε forthnet από το 2005 2006,από την πολύ αρχή δηλαδή. 24αρι dsl και απεριόριστα σταθερά και κινητά 12 ώρες. Το πάγιο αν εξαιρέσουμε μια χρονιά που μετά από έγγραφο παράπονο κάνανε μείωση και χρεωνόμασταν με τιμές νέων συνδρομητών
Και μας λέει 17 ευρώ το μήνα για τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες που έχουμε τώρα αρκεί να ακυρώσουμε την φορητότητα σε κοσμοτέ άμεσα. Ε μια φορά και γώ αποφάσισα να επωφεληθώ της ευκαιρίας (δεν έχω κάνει τίποτε τόσα χρόνια με τα όργια με τις φορητότητες γιατί απλά βαριόμουν) και της λέω όντως δελεαστική προσφορά ΑΛΛΑ έχω και μία σύνδεση Πειραιά όπου οι δικοί μου δίνουν πολλά λεφτά και θέλω αντίστοιχη προσφορά και εκεί γιατί θα μας χάσετε και τους δυο. Χωρίς καν να το σκεφτεί λέει εννοείται οτι θα κάνω το καλύτερο. Πείτε μου νούμερο σταθερού να το κοιτάξω. Σε μισό λεπτό λέει πως σας δίνουμε ακριβώς τα ίδια χαχαχα! Κλέφτες......
.......
.......
Το ζουμί της υπόθεσης είναι οτι από 62 και 52 ευρώ το δίμηνο θα πέσουμε όλοι στα 34 το δίμηνο, που ειδικά στην πρώτη περίπτωση είναι 50% παρακάτω, άρα για πόσο κοροίδα μας έχουν δε θέλω να φαντάζομαι. Το καλό είναι οτι στην forthnet αυτό είναι εφ'όρου ζωής το πάγιο απλά έχεις υποχρέωση να μείνεις 24μηνο αλλιώς μετά έχει ρήτρα 126 ευρώ για υπαναχώρηση, ενώ η κοσμοτέ στο έλεγε οτι μετά θα πρέπει να το επαναδιαπραγματευτούμε γιατι μετά τα δυο χρόνια δε ξέρουμε τι χρεώσεις θα υπάρχουν αλλά να στε σίγουροι οτι θα ναι πάλι κάτι ελκυστικό και μπαρμπούτσαλα.
Επίσης στα πρώτα πάγια της forthnet εννοούσαν με τον όρο απεριόριστα κινητά 12 ώρες και τώρα μας το πήγανε στις 5 ώρες το μήνα. Αλλά πρακτικά και μία ώρα να δίνανε θα ταν υπέραρκετά για εμάς, απλά το αναφέρω για να ξέρετε όσοι θέλετε να επιτύχετε αντίστοιχες προσφορές. Οι 12 ώρες απλά δε τελειώνουν, όπως και οι 5 αν με ρωτάτε αλλά ίσως κάποιο σπίτι κάνει υπέρμετρη χρήση σε κινητά, γι αυτό και το αναφέρω.
Αυτό που το βρήκες φίλε μου? Σε πήραν τηλ φαντάζομαι..Αν έχεις κάπου την προσφορά στείλε Περισσότερες πληροφορίες..Wind fiber 100+
στα 35 ευρω το μήνα, απεριόριστα σταθερά 300' κινητα 1500' wind/q
το technicolor 589vac που μου έδωσαν κλειδώνει στα 82 down/10 up κ είναι βράχος. Απόσταση 100μ απο την καμπίνα περίπου.
Wind fiber 100+
στα 35 ευρω το μήνα, απεριόριστα σταθερά 300' κινητα 1500' wind/q
το technicolor 589vac που μου έδωσαν κλειδώνει στα 82 down/10 up κ είναι βράχος. Απόσταση 100μ απο την καμπίνα περίπου.
Δυστυχώς δεν υπάρχει 100αρα διαθέσιμη εκεί που μένω. Καλή πρόταση πάντως!
Aν παίρνεις VDSL από καμπίνα λογικά μέχρι τέλος του 2019 αρχές 2020 θα έχεις διαθεσιμότητα για 100άρα ή 200άρα
Μια που δεν μένω Αθήνα πιστεύω ότι σε μένα θα αργήσει περισσότερο.
Ναί, ενώ εγώ που μένω Αθήνα... Σφαίρα πάει, 15 χρόνια πληρώνω 24-άρα και πάνω από 6 δεν έχω πάρει ποτέ. Και είμαι σχεδόν κέντρο.
Μην ανησυχείς καααααααποια στιγμή θα αναβαθμιστούμε και εμείς. Την περιοχή μου την έχει πάρει η Vodafone και υποτίθεται ότι αρχές 19 θα είχαν μπει οι καμπίνες... Δεν κουνιέται φύλο!!!Ναί, ενώ εγώ που μένω Αθήνα... Σφαίρα πάει, 15 χρόνια πληρώνω 24-άρα και πάνω από 6 δεν έχω πάρει ποτέ. Και είμαι σχεδόν κέντρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.