Αν τα PowerPlus είχαν υποστήριξη σε λογισμικό, θα ήταν από τις καλύτερες αγορές. Αλλά μας αγνοούν, ούτε καν να απαντήσουν στα μηνύματά μου.Καλησπερα παιδια τι λεει ο παρακατω δεκτης????
http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?products_id=22130
Και ακόμη καλύτερα αν επιλέξεις τον Premium-HD.Καλημερα σας.Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα επιγειο ψηφιακο δεκτη HD.Τι μου προτεινετε;Αν παρω τον
Crystal Audio Premium-HD θα ειμαι ο.κ.;
sinalexander, νομίζω βρήκες μόνος σου την λύση :smile:
O 127T έχει τηλεχειριστήριο 2 σε 1. Οι Ferguson T65 και Τ650 έχουν πολύ καλό τηλεχειριστήριο και ο Edision έχει αρχαίο λογισμικό.Οπότε talos πιστεύεις πως ο 127T θα με καλύψει σε αυτά που ζητάω; Έριξα εν τω μεταξύ και μια ματιά στους Ariva T65 και Mini Triton +HD ενώ κι ο LV6TBOXHDA2 για τα χρήματά του (25Ε!!) φαίνεται καλός αλλά με προβληματίζει το πλαστικό κουτί (και ναι, όλη μέρα διαβάζω threads!!!) Σε σύγκριση με αυτούς, ο 127T είναι καλύτερη επιλογή για αυτά που με ενδιαφέρουν;
Ευχαριστό και πάλι!
Μάλλον δεν έχει σύμφωνα με το manual του. Η KAL φέρνει από ότι φαίνεται τους Digiview. Εκεί υπάρχουν τα manual τους και τα πιθανά λογισμικά τους. Αν υπήρχαν ρυθμιστικά εικόνας θα υπήρχαν στην εικόνα των ρυθμίσεων συστήματος, σελίδα 7. Το μενού του φαίνεται ίδιο με Lifeview A2.Δυστυχώς δεν έχει γράψει κάποιος εντυπώσεις απο τον 127Τ για να ξέρουμε τέτοιες λεπτομέρειες.
Εμένα με ενδιαφέρει π.χ. αν έχει ρυθμιστικά εικόνας.
Δεν είναι σίγουρο. Στους ALI 3601 υπήρχαν περιπτώσεις που ο δέκτης δεχόταν λογισμικό μόνο από δέκτη της ίδιας κατασκευάστριας εταιρίας. Δηλαδή δεν μπαίνει λογισμικό της Giec σε δέκτη της Panodic. Καλύτερα να μην έμπαινε δηλαδή γιατί αρχίζει να μπαίνει αλλά κολλάει. Έτσι έστειλα για ανακύκλωση έναν Crypto 210AD κάποτε. Δεν ξέρω τι γίνεται στους ALI 3801.Oι Lifeview LV6TBOXHDA1 και Ferguson T650i που έχω και ο E-Space Libra σύμφωνα με το manual.
Υποθέτω οτι μπορούν να ενσωματωθούν στο λογισμικό όλων των δεκτών με ALi3801,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.