Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Η διαφορά premium και prime είναι το Loop out (o prime δεν έχει) και τίποτα άλλο. Εγώ πάντα προτιμώ με Loop out. Η τιμή είναι η ίδια.

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

+1 από εμένα για τον Premium αντί για τον Prime, αλλά λόγω της νεότερης σχεδίασης του τροφοδοτικού και της πλακέτας.

Παιδιά, μέχρι τα 25 ευρώ που θέλω να δώσω, αξίζει να πάρω τον crypto 211D? Υπάρχει καμιά άλλη πρόταση μέχρι αυστηρά αυτά τα χρήματα?

Ρε παιδια επειδη τον boxhd δεν τον χρησιμοποιω πια (το εδωσα στους δικους μου πακετακι με το usb300), μπορειτε να μου προτεινεται εναν δεκτη μεχρι 25 , HD, χωρις κανενα ενδιαφερον για media player και pvr και με ανω του μετριου τ/κ; Προσανατολιζομαι στον Α2 αλλα λεω μηπως υπαρχει καμια καλυτερη αναλλακτικη... Thanks anyway!

LIFEVIEW LV6TBOXHDA2 eshop 23.5 ευρώ

Στην τιμή αυτή είναι ο καλύτερος.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας "καίγονται" οι δέκτες. Έχουν περάσει 7-8 απο τα χέρια μου και κανένας δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Είναι πάντα συνδεμένοι σε πολύπριζο ασφαλείας, μαζί με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά.
Με την...καταπληκτική ποιότητα ρεύματος που στέλνει η ΔΕΗ και τα φτηνά ηλεκτρικά που έχουν οι δέκτες, χρειάζονται προστασία.

Να χτυπήσω ξύλο, αλλά ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με δέκτη. Χρησιμοποιώ επίγειους ψηφιακούς δέκτες πριν ακόμα δημιουργηθεί η Digea. Από τότε που υπήρχαν μόνο τα MPEG2 ψηφιακά της ΕΡΤ. Άρα μιλάμε συνολικά για πάνω από δέκα διαφορετικούς δέκτες. Έναν μόνο έστειλα εγώ αδιάβαστο γιατί του έβαλα λάθος λογισμικό. Οι υπόλοιποι ή υπάρχουν στα κουτιά τους, ή τους έδωσα, ή δουλεύουν ακόμα. Ένας από αυτούς που δουλεύουν ακόμα είναι ο LIFEVIEW LV6TBOXHDA2 που αναφέρθηκε προηγουμένως. Όπως λέει ο Kostas_Y, υπάρχει πάντα πολύμπριζο ασφαλείας.

Last edited:

LIFEVIEW LV6TBOXHDA2 eshop 23.5 ευρώ, σε αυτόν κατέληξα και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τον σύνδεσα χθες το βράδυ και όλα δουλεύουν ρολόι. Γρήγορη εναλλαγή καναλιών, άριστη ποιότητα, όλα καλά!

Μια ερώτηση μόνο. Στο Insomnia, κάποτε συζητήσαμε για το εν λόγω mini media player, στα 20 ευρώ. Το πήρα όλα καλά, άψογο. Αλλά μήπως ο LV6TBOXHDA2 είναι καλύτερη λύση, από την άποψη ότι αυτό που λέω εγώ είναι μόνο player, ενώ ο LV6TBOXHDA2 είναι αποκωδικοποιητής και player? Βασικά, δεν μπορώ να καταλάβω μπας και το mini player έχει πιο πολλές δυνατότητες...

Με μια γρήγορη ματιά βλέπω οτι ο media player του link παίζει περισσότερα είδη βιντεο ενώ παίζει και DTS, κάτι που κανένας δέκτης δεν μπορεί. Υποθέτω οτι θα έχει περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης αλλα απο την άλλη ίσως έχει πρόβλημα με τις ελληνικές γραμματοσειρές.

Καλοί οι δέκτες, εξαρτάται όμως απο τις απαιτήσεις που έχεις απο το κομμάτι της αναπαραγωγής αρχείων.

Α, όχι, τα παίζει μια χαρά τα Ελληνικά. Εντάξει, αν είναι έτσι, αξίζει. Σε ευχαριστώ πολύ... !

Γεια σας. Διάβασα κάποιες σελίδες αλλά επειδή δε μπόρεσα να καταλήξω κάπου, θα ήθελα, αν μπορείτε, να μου προτείνετε ένα αποκωδικοποιητή εώς 80 με τα εξής: 1.) Να θυμάται που είχε σταματήσει το βίντεο 2.)Να παίζει βίντεο κατεβασμένα από youtube εώς 576p (όχι υπότιτλοι) 3.) Να μη γράφει από μόνο του στο φλασάκι, ενώ του έχω απενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία 4.)Να έχει μεγάλο τηλεκοντρόλ ή να είναι συμβατό με κάποιο universal. 5.) Αν γίνεται να μπαίνει κατευθείαν στα βίντεο και όχι στα κανάλια. Προορίζεται ως media player (γιατί δεν υπάρχει ψηφιακό σήμα) έτσι ώστε ηλικιωμένα άτομα να μπορούν να βλέπουν ελληνικές ταινίες. Η τηλεόραση έχει rf, scart, rca και hdmi συνδέσεις. Ευχαριστώ.

O Ferguson Ariva T650i κάνει τα 4 πρώτα που ζητάς. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει επιλογή για να μπαίνει κατευθείαν στον media player.

Φίλε Κώστα σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα τον αγοράσω τη Δευτέρα. Αν στο μεταξύ εσύ ή κάποιος άλλος βρει κάτι καλύτερο, παρακαλώ ας το πει. Ευχαριστώ.

Ίσως σου κάνει και ο Crystal Audio PremiumHD, αν πάρεις και το μεγάλο τηλεκοντρόλ του.

Πάντως, αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως δέκτης, με 80 βρίσκεις αρκετά μοντέλα media players.

Επειδή θα χρησιμοποιηθεί πολύ και για βιντεάκια από Youtube, θεωρώ ότι ο Τ650i είναι ο καλύτερος.
Έπαιξε βιντεάκια flv που δεν έπαιξε ο Lifeview A2, και λογικό να είναι ο καλύτερος αφού έχει υποστήριξη για Youtube μέσω της σύνδεσής του με το διαδίκτυο.
Στα θετικά του Τ650i είναι και η υποστήριξη HDMI-CEC, οπότε μάλλον θα μπορεί να γίνει ο χειρισμός της TV από το τηλεχειριστήριό του.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Κατόπιν όσα μου είπατε και αφού είδα αυτό το βίντεο www.youtube.com/watch?v=UrccFBBd2Qw θ' αγοράσω αύριο τον ferguson. Ευχαριστώ και καλές γιορτές.