Στη CRT ποιο θα ειναι το οφελος να βάλω HD δέκτη; Μόνο για να βλέπω τα κανάλια HD;
Ή θα έχει και διαφορά η ποιότητα εικόνας; Με scart θα τη συνδεσω, δεν έχει HDMI
Σε CRT ΜΠΟΡΕΙΣ να δεις κανάλια HD, απλά η ανάλυση τους θα είναι SD.Σε CRT ΔΕΝ μπορείς να δεις HD γιατι απλα η τηλεόραση δεν υποστηρίζει τις αναλύσεις. Επομένως διάλεξε έναν SD εκτός και αν η διάφορα τιμής είναι πολυ μικρή.
Μηπως μπορειτε να μου προτείνετε εναν δεκτη στα χναρια του BOXHD ή και καλύτερο μιας και ο BOX εχει εκληψει...; Θελω να τον κανω δωρο και προοριζεται και για media player(μη μου πειτε για το appstreamer tv γιατι δε το αντεχει η τσεπη μου!)
Δύσκολα μας βάζεις
-XORO HRT 7520 (με την επιφύλαξη της υποστήριξης σκληρών δίσκων)
-Legent HD. O talos λέει οτι είναι κλώνος του ΒΟΧ
-CA MicroHD ή Synaps THD-2852, αν δεν χρειάζεσαι AC3 downmix
-TV STAR T1010 HD. Φαίνεται καλός και σε καλή τιμή αλλα ακόμα δεν ξέρουμε αν υποστηρίζει NTFS.
Με ε νδιαφερει το ac3 αλλα ο hdd δε με απασχολει. Κυριως stickακι θα συνδεεται πανω...
M-Vision ΗD450Τ ή Opticum T90. Το 1ο είναι πολύ ποιοτική κατασκευή με καλή εικόνα, ενώ για το 2ο λέγονται καλά λόγια επίσης (λογικά θα πάρω ένα σε 1-2 μέρες από εδώ).Ερώτηση προς τους ειδικούς. Δεδομένου ότι
1. Δεν θέλω Media player, έχω ήδη 2 συνδεδεμένα
2. Δεν θέλω internal decoders καθώς θα συνδεθεί κατευθείαν με HDMI στον ενισχυτή
3. Δεν χρειάζομαι time shift, recordings κλπ. Δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ.
4. Θέλω μόνο αποκωδικοποιητή HD για τα ψηφιακά κανάλια, συμπεριλαμβανομένης και της ERT HD ο οποίος να έχει καλή εικόνα και να είναι οικονομικός & αξιόπιστος.
Τι μου προτείνετε? Αν είναι και κάτω από 40 ακόμα καλύτερα (διότι πχ ο lifeview που κάνει όλα αυτά που δεν χρειάζομαι, 40 κοστίζει....)
Ευχαριστώ προκαταβολικά !
Μαζί με τον mVision 450T, δες και τον Telesystem TS6512HD.Ερώτηση προς τους ειδικούς. Δεδομένου ότι
1. Δεν θέλω Media player, έχω ήδη 2 συνδεδεμένα
2. Δεν θέλω internal decoders καθώς θα συνδεθεί κατευθείαν με HDMI στον ενισχυτή
3. Δεν χρειάζομαι time shift, recordings κλπ. Δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ.
4. Θέλω μόνο αποκωδικοποιητή HD για τα ψηφιακά κανάλια, συμπεριλαμβανομένης και της ERT HD ο οποίος να έχει καλή εικόνα και να είναι οικονομικός & αξιόπιστος.
Τι μου προτείνετε? Αν είναι και κάτω από 40 ακόμα καλύτερα (διότι πχ ο lifeview που κάνει όλα αυτά που δεν χρειάζομαι, 40 κοστίζει....)
Ευχαριστώ προκαταβολικά !
Να προσθέσω και τον mini-triton+HD.Τότε θα έλεγα τον XORO.
Δες όμως και τον POWER PLUS HD 2000. Καλό μηχανάκι φαίνεται.
Καλησπέρα. δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω εδω την ερώτηση αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο στην αναζήτηση. Εχω τον f&u mpf 3381. Όλα καλά έκτος απο ενα πρόβλημα με το πιο απλό πράμα που έπρεπε να είχε ενας αποκωδικοποιητής. Πως στο καλό βάζω τα κανάλια με την σειρά που θέλω στα αριθμούς του χειριστηριου
ΠΧ θέλω στο 1 την ετ1 στο 2 την νετ στο 3 το mega
Με το edit δεν αλλάζει ο αριθμος που έχει κάποιο κανάλι παρα μόνο η σειρά του όταν το αλλάζω απο το κουμπι CH
ΠΧ μου έχει στον αριθμο ένα και την ετ1 και τον alpha και απο ότι είδα στην χειροκίνητη αναζήτηση βάζει πρώτο όποιο καναλι απο την ομάδα των καναλίων βρήκε πρώτο ανάλογα το ch (πχ 46 22 κλπ κλπ). Δεν υπάρχει επιλογή που να μπορω να το αλλάξω? Ούτε στο edit βρήκα τίποτα ούτε το move. Δηλαδή απλα έλεος. Και για το manula όυδεν λόγος. Η αποκάλυψη του ιωάννη ίσως να βοηθάει περισσότερο για τον δέκτη μου. Είναι μη διαθέσιμη λειτουργια του πρoιοντος η έτσι είναι όλοι? έχει κα´ποιος αλλον f&u?
Δεν έχει την ίδια έκδοση του 7818, οπότε δεν μπορεί να ειπωθεί ότι είναι κλώνος, αλλά είναι από τον ίδιο κατασκευαστή και με την ίδια (αν θυμάμαι καλά) πλακέτα, οπότε θα μπορεί να πάρει το ίδιο λογισμικό.-Legent HD. O talos λέει οτι είναι κλώνος του ΒΟΧ
Να προσθέσω και τον mini-triton+HD.
Αυτοί όμως δεν είναι σε κάποια προσφορά τώρα, οπότε πας στα 40-45 .
Έχει ειπωθεί ότι θα ξαναφέρουν BOXHD. Περίμενε λίγο και αν δεν το ξαναφέρουν δες τα mini-triton+HD και 7520.Καλημέρα σε όλους.
πρώτη φορά στο forum και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα τη προσφορά απο το e-shop για τον LV6TBOXHD (εξαντλήθηκε) και τώρα μου πρότειναν τον XORO HRT 7520 DVB-T HD (είναι περίπου στα ίδια χρήματα). Αν θέλετε πείτε τη γνώμη σας σε σύγκριση με αυτούς τους 2 δέκτες, ώστε αν είναι ίδιοι στα χαρακτηριστικά να καταλήξω σε αυτόν ή να αγοράσω απο άλλο κατάστημα τον LV6TBOXHD
επίσης έχω δει και τον πιο ακριβό Edision Argus Mini Triton HD MPEG4 (sta 45e όπου είναι και το οικονομικό όριο που έχω βάλει)
Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία και αναμένω τις απαντήσεις σας
To κόκκινο στον κατάλογο καναλίων έχει την επιλογή Lock και στο αν μπεις στο Move κάνει sort. μήπως τιο έκανες απο έκει? Δεν εννοώ να αλλάξω την σειρά των καναλιών στην Λιστα αυτο το έχω κάνει. ο αριθμος 1 στο ΑΛΦΑ πχ παραμένει και ας το πετάξω στο τέλος της λίστας :/Τον εχω και γω αυτον τον δεκτη και θυμαμαι δε με παιδεψε καθολου η σειρα τον καναλιων. Με το κοκκινο κουμπι του τ/κ εβαλα το καθε καναλι στον αριθμο που ηθελα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.