Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ποιο Standard Definition Ψηφιακό δέκτη να επιλέξω;

Έχω μία παλιά τηλεόραση και θέλω έναν καλό και οικονομικό SD ψηφιακό δέκτη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Μπορειτε να μου προτεινεται εναν αποκωδικοποιητή για CRT 21' με scart πισω και rca μπροστα?κυριως για θεαση τηλεορασης.αν τωρα εχει και καλο player δεν με χαλαει.μεχρι 50ε και αν γινεται να μπορω να το βρω σε μεγαλο καταστημα (κοτσοβολο,μουλτιραμα,μεντια μαρκτ...) εχω βεβαια και 2 μικρά καταστήματα κοντα αλλα ο ενας εχει μονο ενα μοντελο και ο αλλος δεν ξερω.

Αν μπορείς, πάρε τον Ferguson T65 από το e-shop.gr όσο είναι σε προσφορά.
Υπάρχει link της προσφοράς στο θέμα προσφορών.

Αν θέλεις όμως να έχεις καλή ταχύτητα αλλαγής καναλιών, πάρε τον Crypto 215D ή τον Lifeview BOXHD-A.

Αν δεν σε νοιάζει να έχει media player ή να είναι HD, πάρε έναν SD που θα έχει ακόμα καλύτερη αλλαγή καναλιών. Κατά προτίμηση τον Edision mini-triton που θα τον βρεις σε μαγαζιά της γειτονιάς.

Αν μπορείς, πάρε τον Ferguson T65 από το e-shop.gr όσο είναι σε προσφορά.
Υπάρχει link της προσφοράς στο θέμα προσφορών.

Αν θέλεις όμως να έχεις καλή ταχύτητα αλλαγής καναλιών, πάρε τον Crypto 215D ή τον Lifeview BOXHD-A.

Αν δεν σε νοιάζει να έχει media player ή να είναι HD, πάρε έναν SD που θα έχει ακόμα καλύτερη αλλαγή καναλιών. Κατά προτίμηση τον Edision mini-triton που θα τον βρεις σε μαγαζιά της γειτονιάς.
Στο e-shop εχει
LIFEVIEW LV6TBOXHDA SET TOP DVB-T MPEG4 HD 31.99 1-2 μερες κατοπιν παραγγελειας
FERGUSON ARIVA T65 DVB-T MPEG4 HD 47.90 αναμενεται 11/9 (την τελευταια φορα που ειχα παραγγειλει κατι και εγραφε οτι αναμενεται εκαναν 2 μηνες)
εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους?για ποση καθυστερηση στην ενναλαγη μιλαμε?

Στο e-shop εχει
FERGUSON ARIVA T65 DVB-T MPEG4 HD 47.90 αναμενεται 11/9 (την τελευταια φορα που ειχα παραγγειλει κατι και εγραφε οτι αναμενεται εκαναν 2 μηνες)
Θα έλεγα ότι και οι δυο αύτοι είναι καλοί εκπρόσωποί του cpu που φοράνε. Αλι ο lifeview μσταρ ο ferguson (όχι ο αλέξης της Μάντσεστερ :).
Τον lifeview τον έστησα πρόσφατα σε ένα φιλο. Καλό τ/χ και γρήγορη εναλλαγή καναλιών. Όμως στην εναλλαγή πρώτα σου δίνει μια στιγμιαία παγωμένη εικόνα και μετά αρχίζει η κινούμενη. Κάποιους τους βολεύει αυτό γιατί βλέπουν πολύ γρήγορα τι παίζει και αμέσως προχωρούν στο επόμενό κανάλι. Κάποιους άλλους δεν τους βολευτει. Εμένα δεν μου καλοκαθησε στο ματι.
Ο sir Alex (ferguson) θεωρείται από πολλούς ο ιδανικός δεκτής με mstar. Δεν τον έχω δει από κοντά. Φαίνεται να έχει καλό τ/χ (δεν ξέρω ποσο καλη λήψη θα έχει βεβαία), οθονουλα στην προσοψη και όμορφη εμφάνιση.
Η επιλογή δεν είναι εύκολη αλλά ούτε και δύσκολή. Αν είναι προτεραιότητά το ζάπινγκ και αποδέχεσαι το στιγμιαίο πάγωμα (δες στο νήμα του micro hd της crystal πρέπει να υπάρχει κάποιο βίντεο στις τελευταίες σελίδες) τοτε lifeview. Εδώ τα παιδιά αναφέρουν ότι οι mstar έχουν καλύτερες media player δυνατότητές. Αν είναι αυτές προτεραιότητά τοτε ferguson (η άλλος με mstar). Εγώ πάντως από mstar περσινό (7828) παίρνω σαφώς καλύτερή εικόνα από φετινό αλι. Χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις στην τιβι (που όπως αναφέρει ο τολιας εξισορροπούν την κατάσταση). Απλα με σύνδεσή hdmi η component ο mstar υπερτερεί. Απλα θέλει λιγο υπονονη στο ζάπινγκ. Αν και όπως παρατηρώ μετα από 3-4 μέρες το συνηθίζεις.

Στο e-shop εχει
H τιμή του Ferguson είναι 36 μέχρι 22/9. Είναι προσφορά απο το newsletter του e-shop, θα το βρείς στο θέμα με τις προσφορές δεκτών.

Θα έλεγα ότι και οι δυο αύτοι είναι καλοί εκπρόσωποί του cpu που φοράνε. Αλι ο lifeview μσταρ ο ferguson (όχι ο αλέξης της Μάντσεστερ :).
Τον lifeview τον έστησα πρόσφατα σε ένα φιλο. Καλό τ/χ και γρήγορη εναλλαγή καναλιών. Όμως στην εναλλαγή πρώτα σου δίνει μια στιγμιαία παγωμένη εικόνα και μετά αρχίζει η κινούμενη. Κάποιους τους βολεύει αυτό γιατί βλέπουν πολύ γρήγορα τι παίζει και αμέσως προχωρούν στο επόμενό κανάλι. Κάποιους άλλους δεν τους βολευτει. Εμένα δεν μου καλοκαθησε στο ματι.
Ο sir Alex (ferguson) θεωρείται από πολλούς ο ιδανικός δεκτής με mstar. Δεν τον έχω δει από κοντά. Φαίνεται να έχει καλό τ/χ (δεν ξέρω ποσο καλη λήψη θα έχει βεβαία), οθονουλα στην προσοψη και όμορφη εμφάνιση.
Η επιλογή δεν είναι εύκολη αλλά ούτε και δύσκολή. Αν είναι προτεραιότητά το ζάπινγκ και αποδέχεσαι το στιγμιαίο πάγωμα (δες στο νήμα του micro hd της crystal πρέπει να υπάρχει κάποιο βίντεο στις τελευταίες σελίδες) τοτε lifeview. Εδώ τα παιδιά αναφέρουν ότι οι mstar έχουν καλύτερες media player δυνατότητές. Αν είναι αυτές προτεραιότητά τοτε ferguson (η άλλος με mstar). Εγώ πάντως από mstar περσινό (7828) παίρνω σαφώς καλύτερή εικόνα από φετινό αλι. Χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις στην τιβι (που όπως αναφέρει ο τολιας εξισορροπούν την κατάσταση). Απλα με σύνδεσή hdmi η component ο mstar υπερτερεί. Απλα θέλει λιγο υπονονη στο ζάπινγκ. Αν και όπως παρατηρώ μετα από 3-4 μέρες το συνηθίζεις.

Να πω τη μαύρη αλήθεια, και εγώ την εικόνα του 7828 προτιμώ. Ο παλιός μου Lifeview φαίνεται να παίζει πιο αβίαστα τα HD αρχεία σε σύγκριση με τον BOXHD.
Κάθε πέρυσι και καλύτερα...

Απάντηση: Ποιο Standard Definition Ψηφιακό δέκτη να επιλέξω;

Έχω μία παλιά τηλεόραση και θέλω έναν καλό και οικονομικό SD ψηφιακό δέκτη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας

Τι εννοεις "οικονομικο" ειναι το θεμα. Αν εισαι διατεθιμενος να δωσεις μεχρι 35 τοτε παρε τον edision mini triton sd. Δε θα το μετανιωσεις...

Τι εννοεις "οικονομικο" ειναι το θεμα. Αν εισαι διατεθιμενος να δωσεις μεχρι 35 τοτε παρε τον edision mini triton sd. Δε θα το μετανιωσεις...

Εγώ χωρίς παζάρια τον πηρα 30 ευρώ από συνοικιακό μαγαζί.

Σοβαρα;;!! Μπορεις να μας πεις μαγαζι και περιοχη, ετσι να ξερουμε;

Κυψέλη αθήνα. Αν σε βολευει να σου στείλω πμ μην θεωρηθεί διαφήμισή αν και πιστεύω ότι τους μικρούς και σωστούς πρέπει να τους προτιμούμε. Στο σαιτ της edision έχει λίστα με ποια μαγαζιά συνεργάζεται και είναι πολλά. Δεν πολυδουλευει με τους μεγάλους (και κατά την προσωπική μου άποψη καλά κανει).

Κυψέλη αθήνα. Αν σε βολευει να σου στείλω πμ μην θεωρηθεί διαφήμισή αν και πιστεύω ότι τους μικρούς και σωστούς πρέπει να τους προτιμούμε. Στο σαιτ της edision έχει λίστα με ποια μαγαζιά συνεργάζεται και είναι πολλά. Δεν πολυδουλευει με τους μεγάλους (και κατά την προσωπική μου άποψη καλά κανει).

δεν εχει οmως mαγαζια για την αττικη στη λίστα

H τιμή του Ferguson είναι 36 μέχρι 22/9. Είναι προσφορά απο το newsletter του e-shop, θα το βρείς στο θέμα με τις προσφορές δεκτών.

δεν την βρίσκω την προσφορα,mπορεις να βαλεις λινκ?εσυ ποιον προτεινεις?

δεν την βρίσκω την προσφορα,mπορεις να βαλεις λινκ?εσυ ποιον προτεινεις?

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-120903.html

Οι δύο δέκτες που ανέφερες είναι διαφορετικοί, με προτερήματα και μειονεκτήματα ο καθένας τους.
Διάβασε τα ανάλογα threads και δες τι σου ταιριάζει περισσότερο.

τελικά πήρα τον edision mini triton hd καθώς οι αλλεσ επιλογες που έβρισκα στα καταστήματα ηταν κατι f&u,εναν crypto 40m και ενας IQ.ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.αύριο θα τον στησω να τον δω.

Re: Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Καλησπέρα αυτό εννοούσα ''rf out δηλαδή να μεταφέρεται ο ήχος και η εικόνα από τον δέκτη σε τηλεόραση με μόνη σύνδεση την σύνδεση της κεραίας'' πάω φουλ για Edision mini triton SD :))

Ο μόνος που μπορώ να σκεφτώ είναι ο Strong SRT 8105
πειρα τον κλωνο του Digiquest DG3600 HD γιατι υπηρχε αμεσα διαθεσιμος.οκ φοραει ali αλλα με το τ που εχω βαλει στην κεραια για λιγα ποσοστα χανει εντελως τα et1 net et3!.αν συνδεσω
απευθειας την κεραια ειναι οκ!!

Φίλοι του forum καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας στην επιλογή και εγκατάσταση αποκωδικοποιητή που πρέπει να κάνω έως το τέλος της εβδομάδας (σύμφωνα με τη γυναίκα μου). Έχω διαβάσει όσα περισσότερα μπορούσα στο site αλλά δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να επιλέξω χωρίς την συμβουλή σας. Τόπος διαμονης Αγ. Δημήτριος με σήμα στην πολυκατοικία (κεντρικός ενισχυτής) πολύ καλό.
Η τηλεόραση HD 32LG5600 (ρισκάροντας) έχω καταλήξει??? στον LifeView LV6TBOXHD και τον STR 8105, για χρήση και σαν media player. Σας παρακαλώ δώστε την συμβουλή σας ακόμα και αν αυτή αφορά άλλο από τους αναφερόμενους δέκτες.

Φίλοι του forum καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας στην επιλογή και εγκατάσταση αποκωδικοποιητή που πρέπει να κάνω έως το τέλος της εβδομάδας (σύμφωνα με τη γυναίκα μου). Έχω διαβάσει όσα περισσότερα μπορούσα στο site αλλά δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να επιλέξω χωρίς την συμβουλή σας. Τόπος διαμονης Αγ. Δημήτριος με σήμα στην πολυκατοικία (κεντρικός ενισχυτής) πολύ καλό.
Η τηλεόραση HD 32LG5600 (ρισκάροντας) έχω καταλήξει??? στον LifeView LV6TBOXHD και τον STR 8105, για χρήση και σαν media player. Σας παρακαλώ δώστε την συμβουλή σας ακόμα και αν αυτή αφορά άλλο από τους αναφερόμενους δέκτες.

Αν θέλεις καλό media player προτείνω Ferguson Ariva T65 αντί για LV6TBOXHD. Πολύ καλύτερο τηλεκοντρόλ, πιο πλήρες firmware και πιο...όμορφος!.
Στα 36 απο το newsletter του e-shop

με το τ που εχω βαλει στην κεραια για λιγα ποσοστα χανει εντελως τα et1 net et3!.αν συνδεσω
απευθειας την κεραια ειναι οκ!!
Κοίτα εδώ, μηνύματα 23-25:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/97449-%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AE-DVD-recorder/page3