Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Καλησπέρα.
Δεν έχω δυστυχώς πολύ χρόνο για να διαβάσω όλες τις σελίδες (πολλά δεν τα καλαβαίνω κιόλας :) )
Είδα αυτή τη προσφορά http://www.goldendeals.gr/deals/athens/all-categories/24euros-audio-line και μιας και πλησιάζει ο καιρός για να εξοπλίσουμε τις παλιές τηλεοράσεις του σπιτιού μας με αποκωδικοποιητές σκέφτηκα ότι ίσως να αξίζει τον κόπο.
Παρακαλώ ενημερώστε με εάν αξίζει η αγορά του, εάν δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις, πέρα από τις βασικές δλδ καλή εικόνα και εύχρηστο-γρήγορο μενού.
Εάν δεν αξίζει πείτε μου που υστερεί μήπως και αντιληφθώ λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Ευχαριστώ πολύ
Βασίλης.

Δέκτης για παππούδες..

Οι παππούδες μένουν Πειραιά, Πασαλιμάνι και έχουν 3 CRT τηλεοράσεις.
Δεν ξέρω άν βλέπουν από Υμηττό ή Αίγινα, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, μπορώ να γυρίσω τη κεραία.
Το ερώτημα είναι, ποιό δέκτη (δέκτες) να τους πάρω, ώστε να βλέπουν TV μετά το switch-off?
Εννοείται ότι, time shift και PVR, είναι διαστημικά πράγματα γι' αυτούς.
Απλώς, να βλέπουν τηλεόραση...

Καλησπέρα.
Δεν έχω δυστυχώς πολύ χρόνο για να διαβάσω όλες τις σελίδες (πολλά δεν τα καλαβαίνω κιόλας :) )
Είδα αυτή τη προσφορά http://www.goldendeals.gr/deals/athens/all-categories/24euros-audio-line και μιας και πλησιάζει ο καιρός για να εξοπλίσουμε τις παλιές τηλεοράσεις του σπιτιού μας με αποκωδικοποιητές σκέφτηκα ότι ίσως να αξίζει τον κόπο.
Παρακαλώ ενημερώστε με εάν αξίζει η αγορά του, εάν δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις, πέρα από τις βασικές δλδ καλή εικόνα και εύχρηστο-γρήγορο μενού.
Εάν δεν αξίζει πείτε μου που υστερεί μήπως και αντιληφθώ λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Ευχαριστώ πολύ
Βασίλης.
Χωρίς να είμαι ειδικός, αφού και γω εδώ και δυο μέρες ψάχνω, η αρχική του τιμή είναι απατεωνιά. Τιμή από Skroutzl. Και 2ον δεν έχει hdmi.
Το τυπάκι πάντως που το έβαλε στο golden deals, θα κονομήσει χοντρά!

Re: Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

οπότε τι μου προτείνετε, κάτι οικονομικό για την νέα τηλεόραση??
και τι χαρακτηριστικά να κοιτάω, να χαζέψω και εγώ τίποτα...???

είδα τον F&U TT2302 στον κοτσοβολο και το έχει 29Ε και μου φάνηκε πολύ καλύτερο από το Crystal Audio, αλλά δεν είδα πουθενά ότι γράφει προγράμματα όσο είναι κλειστή η τηλεόραση.. λογικά το κάνει...

ευχαριστώ πολύ πάντως :2thumb22sup:

a little help :)

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φτηνό δέκτη και έχω μόνο δύο απαιτήσεις: α) να έχει καλό χειριστήριο (να μην χαλάει εύκολα και να μην είναι μεγέθους πιστωτικής κάρτας ) και β) να είναι αξιόπιστος. Δεν με πολυενδιαφέρει το media player. Καμιά συμβουλή;

Re: Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Aloha κι από μένα -bye-
Έχοντας κάνει την μελέτη μου και ψάχνοντας για έναν δέκτη για τη CRT τηλεόρασή μου βρίσκομαι στο δίλημμα :

LIFEVIEW LV6TBOXHD (με 29 ) ή Crypto ReDi 215D (με 41,30 ) ;

Οι προτεραιότητες μου είναι:
1) Ποιότητα εικόνας
2) Ταχύτητα zapping
3) Εγγραφή προγράμματος (σε απλά - κοινά αρχεία , όχι να το παίζει μόνο ο ίδιος ο δέκτης)
(έχω media player οπότε δεν με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή αρχείων)

Έχω καταλάβει πως oι Crypto γενικά είναι πιο γρήγοροι και επειδή έχω μάθει με αναλογική TV θα με χαλάει η καθυστέρηση στο zapping.
Το θέμα είναι πως δεδομένου ότι ο 215D είναι καινούριος μήπως δεν είναι σίγουρο πως η ταχύτητα θα είναι αισθητή σε σχέση με τον Lifeview ;
Η διαφορά στη τιμή δεν με απασχολεί , αυτό που θα με απασχολήσει είναι να έπρεπε να πάρω τον lifeview και να έχω χάσει την προσφορά !

Please advise .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Aloha κι από μένα -bye-
Έχοντας κάνει την μελέτη μου και ψάχνοντας για έναν δέκτη για τη CRT τηλεόρασή μου βρίσκομαι στο δίλημμα :

1) Ποιότητα εικόνας
2) Ταχύτητα zapping
3) Εγγραφή προγράμματος (σε απλά - κοινά αρχεία , όχι να το παίζει μόνο ο ίδιος ο δέκτης)

Έχω καταλάβει πως oι Crypto γενικά είναι πιο γρήγοροι και επειδή έχω μάθει με αναλογική TV θα με χαλάει η καθυστέρηση στο zapping.
Το θέμα είναι πως δεδομένου ότι ο 215D είναι καινούριος μήπως δεν είναι σίγουρο πως η ταχύτητα θα είναι αισθητή σε σχέση με τον Lifeview ;
Η διαφορά στη τιμή δεν με απασχολεί , αυτό που θα με απασχολήσει είναι να έπρεπε να πάρω τον lifeview και να έχω χάσει την προσφορά !

Please advise .

Αφου προοριζεται για crt εγω θα προτεινα τον 215D απο τους 2 που αναφερεις. Αφου ομως δε σε ενδιαφερει το media player κομματι μπορεις να κοιταξεις τους πολυ νεους f&u 2828s, f&u 3381 και united 1313

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Για την ταχύτητα το λες φίλε ;
Ή ο lifeview έχει κάτι το οποίο δεν μπορεί να πάρει η TV μου ;

Επίσης... είχα πάρει έναν Daewoo mpeg2 όταν είχαν βγει ο οποίος έκανε ένα θόρυβο, να υποθέσω πως αυτά τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί πλέον ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Για την ταχύτητα το λες φίλε ;
Ή ο lifeview έχει κάτι το οποίο δεν μπορεί να πάρει η TV μου ;

Επίσης... είχα πάρει έναν Daewoo mpeg2 όταν είχαν βγει ο οποίος έκανε ένα θόρυβο, να υποθέσω πως αυτά τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί πλέον ;

Ο crypto, λογω επεξεργαστη, εχει ταχυτερο zapping απο τον lifeview και το μενου ειναι πιο ευαναγνωστο στις crt τηλεορασεις. Οσο για τον θορυβο, μην ανυσηχεις...

Απάντηση: Δέκτης για παππούδες..

Κύριοι και κυρίες, νομίζω ο οδηγός καλύπτει τις ερωτήσεις σας. Αν όχι, πείτε μου πού δεν σας καλύπτει να τον ενημερώσω.

Δεν ξέρω άν βλέπουν από Υμηττό ή Αίγινα, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, μπορώ να γυρίσω τη κεραία.
Το ερώτημα είναι, ποιό δέκτη (δέκτες) να τους πάρω, ώστε να βλέπουν TV μετά το switch-off?
Εννοείται ότι, time shift και PVR, είναι διαστημικά πράγματα γι' αυτούς.
Απλώς, να βλέπουν τηλεόραση...
SD δέκτες νομίζω θέλεις.

a little help :)
Δεν μας είπες τι απαιτήσεις έχεις.
Για τις εγγραφές σου απάντησα στην προηγούμενη σελίδα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φτηνό δέκτη και έχω μόνο δύο απαιτήσεις: α) να έχει καλό χειριστήριο (να μην χαλάει εύκολα και να μην είναι μεγέθους πιστωτικής κάρτας ) και β) να είναι αξιόπιστος. Δεν με πολυενδιαφέρει το media player. Καμιά συμβουλή;
Η απάντηση είναι στον οδηγό.

Aloha κι από μένα -bye-

1) Ποιότητα εικόνας
2) Ταχύτητα zapping

Please advise .

Η αίσθηση είναι υποκειμενική, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μπορώ μόνο να σε παραπέμψω σε αριθμούς που έχουμε ως τώρα και των οποίων συνδέσμους μπορείς να βρεις στον οδηγό.

Re: Απάντηση: Δέκτης για παππούδες..

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
@ talos_2002 :
αριθμούς στον οδηγό εννοείς στο πρώτο link στην υπογραφή σου ; δεν βλέπω πουθενά νούμερα !
έχω δει το έως και 3 sec για τον lifeview... ok δηλαδή τα αντίστοιχα για τον 215D ποια είναι ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δέκτης για παππούδες..

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
@ talos_2002 :
αριθμούς στον οδηγό εννοείς στο πρώτο link στην υπογραφή σου ; δεν βλέπω πουθενά νούμερα !
έχω δει το έως και 3 sec για τον lifeview... ok δηλαδή τα αντίστοιχα για τον 215D ποια είναι ;
Tο έως και 3 sec είναι σύνδεσμος. :smile:
Δεν έχουμε για τον 215, αλλά για άλλους δέκτες με τον ίδιο επεξεργαστή. Επίσης σε σύνδεσμο.

Re: Δέκτης για παππούδες..

Υμηττό βλέπουν σίγουρα. Η αναλογική εκπομπή από την Αίγινα έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δέκτης για παππούδες..

Cheers !

Δεν το είχα δει.
Πάντως οι διαφορές μεταξύ του lifeview και το 220mp είναι πολύ μικρές.
Ουσιαστικά και πάλι όμως δεν υπάρχει αντίστοιχο βίντεο ούτε με τους 210 Α και 210 AD , σωστά ;
Ναι μεν έχουν τον ίδιο επεξεργαστή με τον 220mp αλλά διαφορές στις ταχύτητες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δέκτης για παππούδες..

Μεγάλη διαφορά !
Ελπίζω και ο 215D να έχει τέτοιους χρόνους

Ευχαριστώ :grinning-smiley-043

Αγορα mpeg 4 αποκωδικοποιητη

Γεια σας παιδες, ελπιζω να ειμαι στην σωστη ενοτητα και να μην εχει ξανα γινει αντιστοιχη ερωτηση (δεν βρισκω οσο εψαξα κατι).

Χρειαζομαι για 2 παλιες τηλεορασεις mpeg 4 αποκωδικοποιητες, ολοι ειναι ιδιοι τελικα? τι να προτιμησω? Παιζουν γνωμες? Θα με ενδιεφερε κατι σε value-for-money και οχι μονο αποδοση.

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

βασικά εγώ θέλω τα βασικά.. ταινίες βλέπω και στον υπολογιστή μου, αλλά και αν τύχει καμία φορά, μην μας βγουν τα μάτια :(
εννοείτε να έχει επιλογές PAUSE- START και να γράφει όταν δεν λειτουργεί και να μπορώ να τα πάρω με usb..
η καινούρια τηλεόραση που την είχαμε χρυσοπληρώσει και μετά βγήκαν οι αποκωδικοποιητές έχει άλλες υποδοχές και από ότι είδα έχει 1 θύρα περίεργη σαν να παίρνει κάρτα.. μήπως δεν χρειάζεται κάποιον από αυτούς, αλλά κάποια κάρτα..

απλά ψάχνω κάτι πιο καλό για την νέα τηλεόραση μιας και μου είπατε ότι με κάποιον από αυτούς τους αποκωδικοποιητές ίσως να χαλάει η εικόνα...βέβαια μην ειναι και κάτι πολύ ακριβό...τι χαρακτηριστικά να κοιτάω?? :)

Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

απλά ψάχνω κάτι πιο καλό για την νέα τηλεόραση μιας και μου είπατε ότι με κάποιον από αυτούς τους αποκωδικοποιητές ίσως να χαλάει η εικόνα...βέβαια μην ειναι και κάτι πολύ ακριβό...τι χαρακτηριστικά να κοιτάω?? :)

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthre...πιλέξω?p=1056498499&viewfull=1#post1056498499
Όμως σε αυτά τα μηχανήματα μην περιμένεις πολυμεσικές δυνατότητες όπως στα φθηνότερα μοντέλα. Είναι περισσότερο αφοσιωμένα στην ποιότητα της εικόνας και του ήχου.

Απάντηση: Αγορα mpeg 4 αποκωδικοποιητη

Γεια σας παιδες, ελπιζω να ειμαι στην σωστη ενοτητα και να μην εχει ξανα γινει αντιστοιχη ερωτηση (δεν βρισκω οσο εψαξα κατι).

Χρειαζομαι για 2 παλιες τηλεορασεις mpeg 4 αποκωδικοποιητες, ολοι ειναι ιδιοι τελικα? τι να προτιμησω? Παιζουν γνωμες? Θα με ενδιεφερε κατι σε value-for-money και οχι μονο αποδοση.

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Ρίξε μια ματιά στον οδηγό της υπογραφής μου.