Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Χαιρετίζω το φόρουμ και.. επί του θέματος: Για τον tv star t1010 hd usb pvr έχετε κάποια γνώμη; Το διαθέτουν πολλά καταστήματα με χαμηλότερη τιμή 33 : http://www.contres.gr/product_info.php?products_id=8556. Υποστηρίζει AC3, δεν υποστηρίζει ntfs. Πάντως δεν πρέπει να είναι πολλοί οι κάτοχοί του.Όπως έχει αναφέρει και ο talos_2002, πρέπει να έχει τον ίδιο κατασκευαστή με τον LIFEVIEW LV6TBOXHD (GIEC).
οπότε, πιθανόν να έχει τα ίδια προβλήματα, όπως και με τον F&U TT2302.
Ψάχνοντας στο ίντερνετ, βρήκα να έχει σημαντικές ομοιότητες με τον Storex Media Zapper HD (μοντέλο 2010), ίδιο κουτί και τηλεχειριστήριο, chip Mstar (δεν βρήκα ποιο ακριβώς).
Για τον τελευταίο, δύο κριτικές στο Amazon δεν είναι και οι καλύτερες, ενώ κάποιος σε Ισπανικό site, αναφέρει το πρόβλημα με εικόνα σε aspect ratio ευρύτερο του 16:9.
Τέλος, μήπως o F&U MPFD3467H, δεν έχει τα προβλήματα του F&U TT2302;...
.

Αναζητηση πολλαπλων δεκτων.

Γεια και χαρα.

Να πω την αληθεια προσπαθησα να διαβασω καποια πραγματα, αλλα μου φαινονται βουνο. Ειδικα μεχρι αυριο που θα πρεπει να εχει αποφασιστει η αγορα των δεκτων.

Ειμαι στην αναζητηση τουλαχιστον 6 δεκτων/αποκωδικοποιητων για μελη της οικογενειας(σε καθε περιπτωση εγκαταστασης ή δυσλειτουργιας θα κληθω να τις διεκπεραιωσω).

Βασικο στοιχειο ειναι η διακριτικοτητα του δεκτη, η ευκολια χρησης, καθως και η απροσκοπτη λειτουργια. Θα ηθελα να ειναι οσο το δυνατον πιο user friendly και να μην ταλαιπωρηθω με αναβαθμισεις ή τυχον προβληματα.
Δεν ενδιαφερουν τοσο επιπλεον χαρακτηριστικα οπως αναπαραγωγη ταινιων ή εγγραφη, οσο η ταχεια μεταβαση των καναλιων και η αναπαραγωγη HD.

Δεν γνωριζω καθολου προτυπα ή χαρακτηριστικα της Digea και κατα ποσον θα χρειαστει μια αναβαθμιση στο μελλον. Οποτε αν γνωριζετε κατι, θα επιθυμουσα την συμβουλη σας.

Απο τα λιγα που ειδα προσανατολιζομαι σε δεκτη τυπου
CRYPTO REDI 25MP MPEG 4.
το τηλεχειριστηριο θα πιανει αν ειναι ακριβως απο πισω απο την τηλεοραση ή θα χρειαζεται προεκταση καποιου τυπου. Οι εναλλαγες των καναλιων γινονται γρηγορα?
Υπαρχει αλλης μαρκας παρομοιος αποκωδικοποιητης?

Ευχαριστω που κανατε τον κοπο να διαβασετε αυτο το ποστ και ελπιζω σε θετικη εκβαση του θεματος.

Re: Αναζητηση πολλαπλων δεκτων.

Καλησπέρα κι από εμένα.
Έφτασε η ώρα για ψηφιακο αποκωδικοποιητή.
Είμαι ανάμεσα σε Crystal Audio Micro-Hd και Lifeview LV6TBOXD.
Έχω διαβάσει τόσα πολλά στο forum και μπράβο σε όσους είχαν
το κουράγιο να ασχοληθούν τόσο πολύ, αλλά κάπου χάθηκα!!!
Μπορεί κάποιος να με βγάλει από τη δύσκολη θέση???
Με ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας, να έχει καλή απόκριση το τηλεκοντρόλ
και να λειτουργεί απροβλημάτιστα ως δέκτης. Σαν media player
στην εικόνα φοράνε και οι δυο mstar, οπότε δε θα έχουν διαφορά.
Αυτό που με προβληματίζει για το crystal audio είναι η έλληψη AC3 ήχου.
Ο Lifeview το υποστηρίζει. Επειδή δεν έχω εξωτερικούς ενισχυτές ήχου,
θεωρώ βαρετό και δύσκολο να ψάχνω μόνο για ταινίες χωρίς AC3 ήχο?
Μάλλον η απάντηση είναι μπροστά μου, αλλά θέλω μια επιβεβαίωση!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Απάντηση: Re: Αναζητηση πολλαπλων δεκτων.

Καλησπέρα κι από εμένα.
Έφτασε η ώρα για ψηφιακο αποκωδικοποιητή.
Είμαι ανάμεσα σε Crystal Audio Micro-Hd και Lifeview LV6TBOXD.
Έχω διαβάσει τόσα πολλά στο forum και μπράβο σε όσους είχαν
το κουράγιο να ασχοληθούν τόσο πολύ, αλλά κάπου χάθηκα!!!
Μπορεί κάποιος να με βγάλει από τη δύσκολη θέση???
Με ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας, να έχει καλή απόκριση το τηλεκοντρόλ
και να λειτουργεί απροβλημάτιστα ως δέκτης. Σαν media player
στην εικόνα φοράνε και οι δυο mstar, οπότε δε θα έχουν διαφορά.
Αυτό που με προβληματίζει για το crystal audio είναι η έλληψη AC3 ήχου.
Ο Lifeview το υποστηρίζει. Επειδή δεν έχω εξωτερικούς ενισχυτές ήχου,
θεωρώ βαρετό και δύσκολο να ψάχνω μόνο για ταινίες χωρίς AC3 ήχο?
Μάλλον η απάντηση είναι μπροστά μου, αλλά θέλω μια επιβεβαίωση!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Αν σε ενδιαφερει το media player κομματι και ο δεκτης προοριζεται για led/lcd/plasma τοτε ο BOXHD ειναι για σενα. Ασε που με τη προσφορα του e-shop στα 29 μεχρι τις 20/7 δε σε συμφέρει να παρεις κατι αλλο!!

Re: Απάντηση: Re: Αναζητηση πολλαπλων δεκτων.

Αν σε ενδιαφερει το media player κομματι και ο δεκτης προοριζεται για led/lcd/plasma τοτε ο BOXHD ειναι για σενα. Ασε που με τη προσφορα του e-shop στα 29 μεχρι τις 20/7 δε σε συμφέρει να παρεις κατι αλλο!!

Atilla σ'ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.
Για μια Sony LCD 40'' 720p προορίζεται ο δέκτης και
μάλλον με την προσφορά από το γνωστό κατάστημα
δεν έχει αντίπαλο ο BOXHD. Απλά επειδή θα πάρω ένα
crystal audio micro-sd για μια crt tv, είπα μήπως πάρω
ίδια μάρκα και για HD.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναζητηση πολλαπλων δεκτων.

ίδια μάρκα και για HD.

Για τη crt σου ο Prime-sd(ειναι ο micro-sd με αλλο ονομα και σχεδιο) ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναζητηση πολλαπλων δεκτων.

Για τη crt σου ο Prime-sd(ειναι ο micro-sd με αλλο ονομα και σχεδιο) ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη

Eίδα κι εγώ ότι ο prime είναι ο αντικαταστάστης του micro, αλλά στο skroutz δεν μπορώ να τον βρω.

Να υπενθυμίσω ότι το skroutz δεν έχει όλα τα μαγαζιά που υπάρχουν στην αγορά, θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο με το google....

Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Να υπενθυμίσω ότι το skroutz δεν έχει όλα τα μαγαζιά που υπάρχουν στην αγορά, θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο με το google....

Δε πρεπει να εχει κυκλοφορήσει ακομα απο οτι ξερω. Μεσα στο μηνα ειναι βγει στην αγορα. Μαλλον περιμενουν να τελειωσουν οι micro-sd που εχουν περισεψει στα μαγαζια...

Χαιρετίζω το φόρουμ και.. επί του θέματος: Για τον tv star t1010 hd usb pvr έχετε κάποια γνώμη; Το διαθέτουν πολλά καταστήματα με χαμηλότερη τιμή 33 : http://www.contres.gr/product_info.php?products_id=8556. Υποστηρίζει AC3, δεν υποστηρίζει ntfs. Πάντως δεν πρέπει να είναι πολλοί οι κάτοχοί του.Όπως έχει αναφέρει και ο talos_2002, πρέπει να έχει τον ίδιο κατασκευαστή με τον LIFEVIEW LV6TBOXHD (GIEC).
οπότε, πιθανόν να έχει τα ίδια προβλήματα, όπως και με τον F&U TT2302.
Ψάχνοντας στο ίντερνετ, βρήκα να έχει σημαντικές ομοιότητες με τον Storex Media Zapper HD (μοντέλο 2010), ίδιο κουτί και τηλεχειριστήριο, chip Mstar (δεν βρήκα ποιο ακριβώς).
Για τον τελευταίο, δύο κριτικές στο Amazon δεν είναι και οι καλύτερες, ενώ κάποιος σε Ισπανικό site, αναφέρει το πρόβλημα με εικόνα σε aspect ratio ευρύτερο του 16:9.
Τέλος, μήπως o F&U MPFD3467H, δεν έχει τα προβλήματα του F&U TT2302;...
.

Ωστε δεν υποστηρίζει NTFS ο TVStar; Κρίμα, και τον είχα βάλει στο μάτι...
Εφόσον υποστηρίζει 1080p, πρέπει να έχει Mstar7818.

Για το πρόβλημα του aspect ratio, κάποιοι έχουμε βρει λύση απλά περιμένουμε επιβεβαίωση και απο άλλους ιδιοκτήτες του ΒΟΧ.

Re: Απάντηση: Re: Αναζητηση πολλαπλων δεκτων.

ίδια μάρκα και για HD.

Συμφωνώ για τον BOXHD. Επίσης στην ίδια τιμή βγαίνει με κουπόνι στο Electroworld και ο F&U TT2302 (29,15 ). Επίσης για SD o F&U TT2239 πάλι στο ίδιο site με κουπόνι σε πολυ χαμηλή τιμή 21,75 . Αυτόν τον τελευταίο έχω εγκαταστήσει 2 κομμάτια σε 2 CRT 14" και παίζει άψογα και είναι πολύ γρήγορος αφού έχει Ali chipset. Αν δεν έχεις κουπόνι, κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στο site και θα λάβεις με email.

Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Χθες το βραδυ εκει που καθομουν αμέριμνος και παρακολουθουσα tv μου ηρθε κατι στο μυαλο που μ εκανε να ξενερωσω! Εχω παραγγείλει εναν BOXHD για την 32αρα lcd μου με τη γνωστη προσφορα στα 29 και το σαββατο πηρα εναν f&u mpf3381 για την crt 25" επισης στα 29 . Και σκεφτομαι: γιατι δε πηρα 2 BOXHD να εχω και ενα 2ο media player στο σαλονι(στη crt);;;!!! :bang:

Εφόσον υποστηρίζει 1080p, πρέπει να έχει Mstar7818.
Δεν υποστηρίζει ntfs, σύμφωνα με το manual: "The unit will only support USB device with FAT32 file system.
It will not support NTFS file system."
Πάντως στο manual φαίνεται να έχει ομοαξονική έξοδο, ενώ στις εικόνες των καταστημάτων, που το πουλάνε έχει οπτική.
Το σημειώνω αυτό, μήπως υπάρχουν και άλλες διαφορές (υποστήριξη ntfs,τελικά).

Re: Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Χθες το βραδυ εκει που καθομουν αμέριμνος και παρακολουθουσα tv μου ηρθε κατι στο μυαλο που μ εκανε να ξενερωσω! Εχω παραγγείλει εναν BOXHD για την 32αρα lcd μου με τη γνωστη προσφορα στα 29 και το σαββατο πηρα εναν f&u mpf3381 για την crt 25" επισης στα 29 . Και σκεφτομαι: γιατι δε πηρα 2 BOXHD να εχω και ενα 2ο media player στο σαλονι(στη crt);;;!!! :bang:

Γι' αυτό λέω πάντα HD δέκτη και για CRT τηλεοράσεις, αν η τιμή είναι χαμηλή. Έχουν περισσότερες ευκολίες\δυνατότητες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Γι' αυτό λέω πάντα HD δέκτη και για CRT τηλεοράσεις, αν η τιμή είναι χαμηλή. Έχουν περισσότερες ευκολίες\δυνατότητες

Ασε, ειμαι να σκασω!! Αλλα δε πειραζει. Μπορει να βρω να τον πλασαρω καπου τον 3381 και να παρω αλλον εναν BOXHD...

Απάντηση: Αναζητηση πολλαπλων δεκτων.

το τηλεχειριστηριο θα πιανει αν ειναι ακριβως απο πισω απο την τηλεοραση ή θα χρειαζεται προεκταση καποιου τυπου.
Έχει καλωδιάκι με μικρό αισθητήρα στην άκρη, ώστε να τον τοποθετείς όπου κρίνεις εσύ καλύτερα.

Έχει ALi, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με την ταχύτητα αλλαγής καναλιών.

Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Σύμφωνα με το εγχειρίδιό του, όχι. Και μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Αν τον έχει κάποιος, ίσως δοκιμάσουμε κάτι.

Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Σύμφωνα με το εγχειρίδιό του, όχι. Και μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Αν τον έχει κάποιος, ίσως δοκιμάσουμε κάτι.

Περιμένω προσφορά του γνωστού μαγαζιού. Αν πέσει κάτω απο 30, θα τον τσιμπήσω.