Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

"lifeview lv6tboxhd που ειναι και στα 29 στο e-shop..."

Τελος. Μιλησα σημερα και δεν ξερουν ποτε ή αν θα φερουν. Προς το παρον βεβαια.

Μου προτειναν αυτον για εναλλακτικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807297

Και στο newsletter o BOX αντικαταστάθηκε απο τον Xoro.

Καλή επιλογή.

Υπάρχει κανείς που να έχει δει και τους 2 (Lifeview LV6TBOXHD & Xoro HRT 7520) και θα μπορούσε να τους συγκρίνει? Νομίζω ότι και οι 2 είναι πολύ καλοί στην κατηγορία τους και στην τιμή τους, αλλά δεν μπορώ να βρω διαφορές.. Ευχαριστώ πολύ..

Last edited:

Χμμ.... το manual του Xoro 7520 επιμένει σε δύο σημεία οτι στο USB μπορούν να συνδεθούν μόνο στικάκια. Δεν γράφει κάτι για δίσκους

Μόλις έμαθα ότι το e-shop θα ξαναφέρει σε 2-3 μέρες τους lv6tboxhd.. Ευχαριστώ Κώστα.. Πάντως αν αυτό είναι το μόνο αρνητικό σε σχέση με τον lv6tboxhd δεν με πειράζει.. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην εμφανιστούν κι άλλα γιατί έχω παραγγείλει ήδη το Xoro 7520 και θα ήθελα να προλάβω να το ακυρώσω αν μάθω νέα μειονεκτήματα.. :S

Μόλις έμαθα ότι το e-shop θα ξαναφέρει σε 2-3 μέρες τους lv6tboxhd.. Ευχαριστώ Κώστα.. Πάντως αν αυτό είναι το μόνο αρνητικό σε σχέση με τον lv6tboxhd δεν με πειράζει.. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην εμφανιστούν κι άλλα γιατί έχω παραγγείλει ήδη το Xoro 7520 και θα ήθελα να προλάβω να το ακυρώσω αν μάθω νέα μειονεκτήματα.. :S

Διάβασε και το θέμα του δέκτη, αν δεν το έχεις κάνει ήδη

Kai o Synaps THD-2852 φαίνεται καλή περίπτωση στα 30.
Φετινό μοντέλο με Mstar7818 και το πρώτο firmware update πριν μία εβδομάδα.

Ο προκάτοχος του είχε 3 updates, φαινεται εταιρία που δουλεύει.

Last edited:

Το έχω διαβάσει και για να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε που διάβασα ότι χάνει τα κανάλια και διάφορα άλλα προβληματάκια σε συνδυασμό ότι η ιστοσελίδα της εταιρείας δεν έχει καθόλου firmware για το προϊόν.. Τώρα είμαι σε δίλημμα αντί για τρίλημμα.. :P Εσύ ποιον έχεις, αν επιτρέπεται??

Το έχω διαβάσει και για να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε που διάβασα ότι χάνει τα κανάλια και διάφορα άλλα προβληματάκια σε συνδυασμό ότι η ιστοσελίδα της εταιρείας δεν έχει καθόλου firmware για το προϊόν.. Τώρα είμαι σε δίλημμα αντί για τρίλημμα.. :P Εσύ ποιον έχεις, αν επιτρέπεται??

Τον BOXHD έχω αλλα σήμερα παραλίγο να τον χάσω. Σκεφτόμουν στη θέση του να πάρω Edision (ακριβός) ή κάποιο "σοβαρό" με Mstar7818 και ο Synaps φαίνεται καλός.

Ευτυχώς ο ΒΟΧ επανήλθε και γλίτωσα το έξοδο :p

Τον BOXHD έχω αλλα σήμερα παραλίγο να τον χάσω. Σκεφτόμουν στη θέση του να πάρω Edision (ακριβός) ή κάποιο "σοβαρό" με Mstar7818 και ο Synaps φαίνεται καλός.

Ευτυχώς ο ΒΟΧ επανήλθε και γλίτωσα το έξοδο :p

Πως σου φαίνεται ο boxhd?? Είδες κανα μειονέκτημα??

Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Η συσκευη εινια τρομερη. Τα μονα που με χαλασανε ηταν το ψιλομετριο τ/κ και το πλυ μικρο καλωδιο τροφοδοσιας(το ξερω οτι αυτο δεν ειναι σοβαρο αλλα εμενα με εκνευρισε). Απο κει και περα το μηχανημα κατ εμε τα σπαει!

Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Η συσκευη εινια τρομερη. Τα μονα που με χαλασανε ηταν το ψιλομετριο τ/κ και το πλυ μικρο καλωδιο τροφοδοσιας(το ξερω οτι αυτο δεν ειναι σοβαρο αλλα εμενα με εκνευρισε). Απο κει και περα το μηχανημα κατ εμε τα σπαει!

Όντως και εμένα αυτά δε με ενοχλούν καθόλου.. Εμένα με νοιάζει να μην πιξελιάζει όπως λένε και να μην έχει κολλήματα είτε σαν δέκτης είτε σαν media player..

Δείχνει κλώνος του Crystal Micro-HD και μάλλον δεν έχει ούτε αυτός AC3 καθώς δεν αναφέρεται πουθενά. Βέβαια και το 1080i δεν πρέπει να είναι σωστό αφού το 7828 έχει αντικατασταθεί περίπου ένα χρόνο πια με το 7818 και είναι πολύ απίθανο να μην έχει το 7818.
Νομίζω θα είναι πολύ καλή επιλογή αν συνδυαστεί με την αναβάθμιση του Micro-HD.

Για τους δέκτες Netvil και συγκεκριμένα τον Netvil HD3 http://netvil.net/index.php/gr/digitalreceivers/item/8-hd-3 γνωρίζετε αν είναι κλώνος κάποιου και αν δέχεται firmware κάποιου άλλου δέκτη γιατί για αυτόν δεν βρήκα κάτι.
Οι Netvil φαίνεται ότι είναι της GIEC, όπως σχεδόν όλοι οι SD και πολλοί HD δέκτες, όπως ο BOXHD και ο F&U 3467.
Θεωρώ πάρα πολύ πιθανό να παίρνει το λογισμικό του BOXHD, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω έτσι με σιγουριά.
Μπορεί να έχει διαφορετικό τηλεχ/ριο (δεν βρήκα φωτογραφία) και κάποια πλήκτρα να είναι σε διαφορετικές θέσεις ή να λείπουν κάποια. Η πρώτη περίπτωση λύνεται με οποιοδήποτε φθηνό τηλεχ/ριο με δυνατότητα εκμάθησης/απομνημόνευσης, όπως το Silvercrest του Lidl ή το TELE USB-300. Η δεύτερη λύνεται μόνο με το TELE USB-300.

Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

talos_2002, σου έστειλα pm.. :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Όντως και εμένα αυτά δε με ενοχλούν καθόλου.. Εμένα με νοιάζει να μην πιξελιάζει όπως λένε και να μην έχει κολλήματα είτε σαν δέκτης είτε σαν media player..

Τον εχω 1 βδομαδα περιπου και ουτε pixelιασματα εχω ουτε σπασιματα ουτε τιποτα... Χθες ειδα και πρωτη φορα ΕΡΤHD!! Ηθελα να κλαψω απο τη ποιοτητα :bigcry::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιον HD ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Εκτός απο αυτά που ανέφερε ο Αττίλας, ίσως σε ενοχλήσει η κακή συνήθεια του να χάνει τη σειρά των καναλιών χωρίς λόγο μερικές φορές.
Αυτό και κάποιες επιλογές που υπήρχαν στον προηγούμενο δέκτη της Lifeview αλλα λείπουν στον ΒΟΧ.

Δείχνει κλώνος του Crystal Micro-HD και μάλλον δεν έχει ούτε αυτός AC3 καθώς δεν αναφέρεται πουθενά. Βέβαια και το 1080i δεν πρέπει να είναι σωστό αφού το 7828 έχει αντικατασταθεί περίπου ένα χρόνο πια με το 7818 και είναι πολύ απίθανο να μην έχει το 7818.
Νομίζω θα είναι πολύ καλή επιλογή αν συνδυαστεί με την αναβάθμιση του Micro-HD.
Στο manual γραφει οτι βγάζει 1080p οπότε έχει σίγουρα 7818. Με λίγο ψάξιμο που έκανα, το Audio decoding: ISO 11172-3 πρέπει να εννοεί ΜΡ3 αρα AC3 γιόκ.
Παρόλα αυτά, στα 30 φαίνεται καλή επιλογή, αν δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά ο MicroHD

Τον εχω 1 βδομαδα περιπου και ουτε pixelιασματα εχω ουτε σπασιματα ουτε τιποτα... Χθες ειδα και πρωτη φορα ΕΡΤHD!! Ηθελα να κλαψω απο τη ποιοτητα :bigcry::BDGBGDB55:

Μεγάλο το σοκ, ε; Που να έβλεπες και CL, είχε καλύτερη εικόνα.

Τι να πει και φίλος μου στη Σουηδία που βλέπει δεκάδες HD κανάλια και πόσα άλλα κρατικά ελεύθερα HD εδώ και αρκετά χρόνια...βαρετά πλέον για εκείνον! χαχα

Τι να πει και φίλος μου στη Σουηδία που βλέπει δεκάδες HD κανάλια και πόσα άλλα κρατικά ελεύθερα HD εδώ και αρκετά χρόνια...βαρετά πλέον για εκείνον! χαχα

Καταντια... Επρεπε να ερθει το μνημονιο για να εχουμε ψηφιακο σημα! Αλλιως θα γυρναγαμε στην ασπρομαυρη tv αν μπορουσαμε