Kostas_Y
AVClub Fanatic
Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
Εγώ θα πρότεινα το παλιότερο Mstar7828 ή NEC.
Εγώ θα πρότεινα το παλιότερο Mstar7828 ή NEC.
Last edited by a moderator:
Αυτό μου θυμίζει την επιλογή "Τροφοδοσία κεραίας" κάποιων δεκτών. Μήπως έχει κάποιου είδους ενσωματωμένου ενισχυτή σήματος και όταν είναι ενεργός "μπουκώνει" ο δέκτης;
Θα θέλαμε και λίγες παραπάνω πληροφορίες για τον συγκεκριμένο δέκτη. Δεν νομίζω να τον έχω δει κάπου.
Ναι, αυτό το Τ χρειάζεσαι. Προσοχή μόνο στα αρσενικά-θηλυκά.Aυτο με τις απωλειες δε το ειχα σκεφτει,κατι τετοιο ενοεις ετσι--> http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10102243
Mε αυτο υπαρχουν παλι απωλειες; Nα υποθεσω πως οχι αφου περναει(μονο) κατευθειαν απο τον διακλαδωτη;
Γνωριζεις αν αυτο μπαινει μονο σε οσους εχουν ενα RF η μπαiνει και σε οσους εχουν διπλα ωστε να αποφυγουμε τι διαδρομη μεσα απο τον αποκωδικοποιητη;
Πρόχειρα, ο Crystal Audio MicroHD και ένας παλιός Mstar7828 που έχω :smile:Απ' αυτά ππυ διαβάζω πιό πάνω:
Υπάρχει δηλαδή δέκτης (any δέκτης, δορυφορικός λη επίγειος) που δεν έχει RF Out?
Απ' αυτά ππυ διαβάζω πιό πάνω:
Υπάρχει δηλαδή δέκτης (any δέκτης, δορυφορικός λη επίγειος) που δεν έχει RF Out?
Ναι, αυτό το Τ χρειάζεσαι. Προσοχή μόνο στα αρσενικά-θηλυκά.
Σε όλους τους δέκτες ταιριάζει το βάζεις στο RF In και αφήνεις το Rf\LOOP Out κενό.
Πρόχειρα, ο Crystal Audio MicroHD και ένας παλιός Mstar7828 που έχω :smile:
Καλό !Ε τότε, είναι σίγουρα υποψήφιος για βραβείο Guiness (αν δε το έχει πάρει ήδη!)
Δηλ. ο δέκτης σηματοπνίχτης, παίρνει το σήμα και δε το δίνει πουθενά!
Εννοείς να έχει mpeg4 και η τηλεόραση. Αυτόν τον συνδυασμό δεν τον είχα σκεφτεί και είναι πράγματι βολικό. Οπότε μπορείς να μου χαρίσεις την σαπίλα που πήγες και πήρες (Τ65) και να πάρεις (ξανά) έναν ΒΟΧ με επιλογή να περνάει το σήμα όταν είναι κλειστός του νέου firmware. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!!Και αποκλειστικά ψηφιακό σήμα να υπάρχει, το RF LOOP είναι χρήσιμο.Έχω ίδιο set-up με αυτό που θέλει να κάνει ο Rm.Geko: ο εξ. δέκτης για PVR και ο ενσωματωμένος της τηλεόρασης για παρακολούθηση εκπομπών. Αν δεν έριχνε την ποιότητα του σήματος, θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...
Ε τότε, είναι σίγουρα υποψήφιος για βραβείο Guiness (αν δε το έχει πάρει ήδη!)
Δηλ. ο δέκτης σηματοπνίχτης, παίρνει το σήμα και δε το δίνει πουθενά!
Εννοείς να έχει mpeg4 και η τηλεόραση. Αυτόν τον συνδυασμό δεν τον είχα σκεφτεί και είναι πράγματι βολικό. Οπότε μπορείς να μου χαρίσεις την σαπίλα που πήγες και πήρες (Τ65) και να πάρεις (ξανά) έναν ΒΟΧ με επιλογή να περνάει το σήμα όταν είναι κλειστός του νέου firmware. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!!
Όχι ρε γμτ. Έχασα την ευκαιρία μου. Παλιοπολωνοί... Πάνε και τα φτιάχνουν εξαρχής καλά...Ο Τ65 δεν χρειάζεται αναβάθμιση αγαπητέ! Είναι απο καλό σπίτι και το έχει το σήμα στα ωπα-ωπα!
Πας στο Edision.gr και κατεβάζεις την τελευταία αναβάθμιση.Καλησπερα σε ολους, εχω αγορασει σχετικα προσφατα 4 δεκτες Edision Argus Mini Triton HD. Εχω την εξης απορια αφου ρυθμισα τα καναλια με ταξινομιση μετα απο λιγες μερες αυτα απορυθμιζονται και μπαινουν παλι με την αρχικη σειρα!Τα φτιαχνω και μετα απο λιγο καιρο τα ιδια!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ και οι δεκτες ειναι 4 θα τρελαθω αν κανω συνεχεια αυτη τη δουλεια... TALOS εσυ που εισαι ψαγμενος η οποιος αλλος γνωριζει υπαρχει λυση η να αρχισω να παιρνω χαπια; :furious3:
Εγώ, και τους δύο.Και επειδή μόλις εξήγησα τις διαφορές μεταξύ ALI και MSTAR στους.... συν-ενδιαφερόμενους, και είχα... έντονες πρωτροπές για MSTAR (πάρολη την όση έρευνα που έκανα....), μεταξύ Edision Mini Triton +HD και Ferguson Ariva T65 τι προτιμάμε?
"Για τους δέκτες Netvil και συγκεκριμένα τον Netvil HD3 http://netvil.net/index.php/gr/digit...rs/item/8-hd-3 γνωρίζετε αν είναι κλώνος κάποιου και αν δέχεται firmware κάποιου άλλου δέκτη γιατί για αυτόν δεν βρήκα κάτι."
"Οι Netvil φαίνεται ότι είναι της GIEC, όπως σχεδόν όλοι οι SD και πολλοί HD δέκτες, όπως ο BOXHD και ο F&U 3467.
Θεωρώ πάρα πολύ πιθανό να παίρνει το λογισμικό του BOXHD, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω έτσι με σιγουριά.
Μπορεί να έχει διαφορετικό τηλεχ/ριο (δεν βρήκα φωτογραφία) και κάποια πλήκτρα να είναι σε διαφορετικές θέσεις ή να λείπουν κάποια. Η πρώτη περίπτωση λύνεται με οποιοδήποτε φθηνό τηλεχ/ριο με δυνατότητα εκμάθησης/απομνημόνευσης, όπως το Silvercrest του Lidl ή το TELE USB-300. Η δεύτερη λύνεται μόνο με το TELE USB-300."
Παιδια καλημερα!
Εχουμε κανα νεοτερο σχητικα με αναβαθμιση για Netvil HD3?
Καλημέρα.
Στο θέμα εικόνας και μόνο εικόνας (ούτε Media player, PVR, EPG κλπ.) τί προτείνετε; Ali ή Mstar.
Ευχαριστώ.
Θα συμφωνήσω και εγώ. Ειδικά ο 7828 σε μηχάνημα με πλήθος εξόδων δίνει την ευχέρεια δοκιμής για την μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας. Στον δικό μου από σκαρτ-hdmi-component ή τελευταία μου δίνει την καλύτερη αίσθηση. Απλά θέλει προσοχή και διάβασμα εδώ των ανάλογων θρεντ για να μην έχει πρόβλημα με κρατικά κανάλια. Από τους δύο που έχω ο ένας έχει πρόβλημα (hdt-150) έχει πρόβλημα ενώ ο δεύτερος (crystla audio cdvb-hd) δεν έχει πρόβλημα. Απλά πλέον είναι δύσκολο να βρεθεί καινούριο μηχάνημα αν και όλο και κάπου θα υπάρχει κανένα στοκ.
Συνεχίζει να υπάρχει κανονικά προς πώληση και στην Ελλάδα δέκτης με το 7828, ο Optium T50.Σε αναζητήσεις που έκανα σε fora του εξωτερικού πριν 1-2 μήνες, είδα αρκετούς δέκτες με Mstar7828. Δεν έχει "πεθάνει" ακόμα το συγκεκριμένο τσιπ.
Φιλε Κωστα μιας και εχεις ειδη αυτο που θελω να κανω για τι συγκεκριμενη χρηση(PVR) απο επεξεργαστη επειδη ειμαι σε διλημμα τι προτειμησες ALi η MStar;Έχω ίδιο set-up με αυτό που θέλει να κάνει ο Rm.Geko: ο εξ. δέκτης για PVR και ο ενσωματωμένος της τηλεόρασης για παρακολούθηση εκπομπών.
Eννοεις για καποιον που χρησιμοποιει το RF Loop out ετσι;Αν δεν έριχνε την ποιότητα του σήματος, θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.