Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
Απο τη μία έχω δοκιμάσει μόνο Mstar. Απο την άλλη, δεν είμαι 100% ευχαριστημένος. Μπορεί μεν να γράφει σε ενιαία και βολικά αρχεία αλλα πάντα έχω την έννοια μήπως "ξεχάσει" να γράψει αυτό που προγραμμάτισα.
Δύσκολη ερώτηση...Φιλε Κωστα μιας και εχεις ειδη αυτο που θελω να κανω για τι συγκεκριμενη χρηση(PVR) απο επεξεργαστη επειδη ειμαι σε διλημμα τι προτειμησες ALi η MStar;
Απο τη μία έχω δοκιμάσει μόνο Mstar. Απο την άλλη, δεν είμαι 100% ευχαριστημένος. Μπορεί μεν να γράφει σε ενιαία και βολικά αρχεία αλλα πάντα έχω την έννοια μήπως "ξεχάσει" να γράψει αυτό που προγραμμάτισα.
Ακριβώς.Eννοεις για καποιον που χρησιμοποιει το RF Loop out ετσι;
Μάλλον ο κατασκευαστής έδωσε μεγαλύτερο βάρος στο μικρό και διακριτικό μέγεθος. Τα άλλα μοντέλα τους δεν έχουν παρόμοιες ελλείψεις.Τον έχω υπόψη μου αυτόν αλλά πρέπει να είναι ο πιο φτωχός σε εξόδους δεκτης. ΜΌΝΟ hdmi σύνδεση. Απλά απαράδεκτο. Και απορώ με ποιο σκεπτικό φτιάχτηκε. Καλύπτει μόνο όσους έχουν τιβι με,, hdmi αλλά χωρίς mpeg4. Δλδ για 3-4 χρόνια μόνο. Αν είχε σκάρτ η κομπονεντ τον είχα πάρει χτες.
Επίσης τώρα που τον παρατηρώ δεν έχει και rf loop. Άλλη μια πρωτοτυπία. Εξαιρετικά τσιγκουνης ο κατασκευαστής. Νομίζω ότι απλά βρέθηκε με μεγάλο στοκ ο κατασκευαστής και κάποια τμχ βρήκαν τον δρόμο τους για την Ελλάδα.
Last edited: