Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

xristafr, αν είχες παράπονο από το deinterlacing θα έλεγα να πάρεις οποιονδήποτε άλλο Mstar 7818. Αλλά επειδή σε προβληματίζει το λευκό και η ευκρίνεια... προβληματίζομαι κι εγώ :smile:
Για το λευκό δεν έχω κάποια ιδέα, αν και στον Edision mini-triton+HD αναφέρθηκε ότι με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λύθηκαν κάποια παρόμοια προβλήματα.
Για το θέμα την ευκρίνειας, φταίνε λίγο και τα ελληνικά κανάλια, αλλά ίσως βοηθούσε αν δοκίμαζες μερικές άλλες αναλύσεις εξόδου στον δέκτη.

Αν επιλέξεις τον LV6TBOXHDA1, ελπίζω να μας γράψεις και τις εντυπώσεις σου από την εικόνα του. Νομίζω αρκετοί θα ενδιαφέρονται να τις διαβάσουν, κι εγώ ανάμεσά τους :smile:

talos_2002 ευχαριστω. θα το ψαξω σιγουρα,οσο μου επιτρεπει ο ελεθευρος μου χρονος φυσικα.παντως τις αλλες αναλυσεις τις δοκιμασα δεν εντοπισα καλυτερευση.δεν ξερω,ισως με την ασχετοσυνη μου να μη μπορω να εξηγησω καλα αυτο που με χαλαει στην εικονα.
Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν να παρω τον edision. θα ψαξω και για τον LV6TBOXHDA1 και βλεπουμε.
Παντως σαν δυνατοτητες media player σε συγκριση με τον ariva t65 ποσο διαφερουν?

Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

(το ξεκίνησα στο θέμα του avira μάλλον ταιριάζει παραπάνω εδώ, λοιπόν:)

με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα εικόνας και θέλω ένα δέκτη για τον να τον χρησιμοποιήσω σε μια 42ρα panasonic PX70 με σύνδεση HDMI.
Πρόσφατα δοκίμασα τον Opticum T90 και τον σύγκρινα με HDMI με το APPSTREMER TV (που έχει και ψηφιακό δέκτη).
Λοιπον, το CRYSTAL είναι μια κλάση πάνω σε εικόνα (εννοείται ίδιο κανάλι και ίδιες ρυθμήσεις στην TV). Στο Τ90 απλά δεν υπήρχαν πάρα πάρα πολλές λεπτομέρειες που τις είχε η εικόνα του APPSTREMER TV και δεν πρόκειται για κάτι που διρθώνεται με αλλαγή ρυθμίδεων. Τελικά μετά τη σύγκριση απλά δεν ήθελα να βλέπω την εικονα του Τ90. (Με scart σε CRT 21" το Τ90 ήταν πολύ καλό).
Οπότε έτσι έχω αποκλείσει την καλύτερη ίσως υλοποίηση ALI και ψάχνω για τον καλύτερο Mstar. Ποιός είναι; είναι o Ferguson avira T65 ή κάποιος άλλος;

Δεν ξερω τι κανει ο CRYSTAL AUDIO APPSTREMER TV, ενας media player πολλαπλασιας αξιας, παντως εβαλα λιγο απο το "εορταστικο" προγραμμα της ERT-HD και συγκρινα ξανα τον Opticum STB HD N1 με τον Funai DTR2205HDPVR (το PVR τι το ηθελε...)
Που υποτιθεται ο 2205 εχει την καλυτερη εικονα απο δεκτες.

Η εικονα ειναι αλλου.
Οπως εχει διαφορα και στα SD καναλια ετσι και στην ERT-HD (Νταουντον) η εικονα δεν παιζεται στον STB HD N1.
Προσωπικα καλυτερη εικονα δεν θα ηθελα απο τον δεκτη, αν και θα ηθελα τα καναλια να παιζουν σε HD οπου η εικονα ειναι αψεγαδιαστη, οπως ειναι και σε 720p & 1080p υλικο.

Θα ηταν χρησιμο να μας ελεγες τα ευρηματα σου, συγκριση με τον Ariva T65 που τελικα εχεις καταληξει.

καλη χρονια σε ολους και ευτυχισμενο το 2013.ψαχνω αποκωδικοποιητη εγινα μελος της ωραιας παρεας σας και ξεκινησα να διαβαζω,τα διαβασα σχεδον ολα και η αληθεια ειναι οτι ψιλομπερδευτηκα,οποτε θα ηθελα τις συμβουλες σας.μ`ενδιαφερει πρωτιστως να εχει οσο καλυτερες δυνατοτητες γινεται σαν media player,ξερω οτι δεν ειναι media player αλλα αποκωδικοποιητης ομως επειδη δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να εχω οτι τραβαει η ορεξη μου θα αρκεστω σε αυτα που μπορουν να γινουν.θα ηθελα ενα καλο remote control και οχι τις μινιατουρες που διδονται με τους αποκωδικοποιητες,οπως επισης θα ηθελα να εχει καλες δυνατοτητες ληψης σηματος.

εγγραφες και τα σχετικα δεν μ`ενδιαφερουν καθολου,η τηλεοραση που εχω υποστηριζει ως ανωτερο aspect ratio τα 720p συμφωνα με τον κατασκευαστη(lg)της.αυτη την στιγμη εχω ενα f&u και μου εχει χαλασει,για να πω και την αληθεια δεν θα ηθελα να ξαναπαω στην συγκεκριμενη εταιρεια,εχω μια συμπαθεια προς τους crystal audio γιατι ειναι ελληνικη εταιρεια και εχω βαλει στην μανα μου εναν και μια φορα που τους χρειαστηκα σαν υποστηριξη ηταν εξυπηρετικοτατοι,οποτε προσανατολιζομαι προς τον prime hd,και αλλους 2 που εχω ξεχωρισει ειναι αυτος ο νεος apollo που εχει το e-shop που αν υποστηριζε ntfs το πιθανοτερο ειναι να τον ειχα ηδη αγορασει και ο Synaps THD-2856+ .
αυτα προς το παρον και σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια θελησετε να μου δωσετε.

Καλό τηλεχειριστήριο και πολύ καλή λήψη, μόνο τα Opticum HD N1 και Τ90.
Με κανονική λήψη, ο Ferguson T65.

Καλός δέκτης ο Prime-HD αλλά το τηλεχειριστήριό του είναι το αδύνατο σημείο του.
Ο Apollo είναι αγνώστων λεπτομερειών.
Ο 2856+ έχει Sunplus και ο μόνος άλλος δέκτης με Sunplus που έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσει, αλλά δεν ξέρουμε κάτι σίγουρο για τον 2856+.

Επεξεργασία:
ξερω οτι δεν ειναι media player αλλα αποκωδικοποιητης ομως επειδη δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να εχω οτι τραβαει η ορεξη μου θα αρκεστω σε αυτα που μπορουν να γινουν
Αυτό είναι το σωστό σκεπτικό :a0210:

Last edited:

Στις δοκιμές που έκανα στη Θεσσαλονίκη, ο Opticum δεν βρήκε καθόλου την συχνότητα 59 την οποία βρήκε μεν ο Lifeview BOXHD-A1 χωρίς όμως εικόνα λόγω κακού σήματος.

Δυστυχώς δεν είχα μαζί μου τον Τ65.

Καλησπέρα,
θα ήθελα να μου προτείνετε κανά-δυό αποκωδικοποιητές που πιστεύετε ότι έχουν πολύ καλές media player δυνατότητες, μέχρι τα 50 ευρώ. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η ποιότητα της εικόνας στα κανάλια, ούτε ο ήχος. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,
θα ήθελα να μου προτείνετε κανά-δυό αποκωδικοποιητές που πιστεύετε ότι έχουν πολύ καλές media player δυνατότητες, μέχρι τα 50 ευρώ. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η ποιότητα της εικόνας στα κανάλια, ούτε ο ήχος. Ευχαριστώ.

Δες τους Ferguson Ariva T65, Lifeview LV6TBOXHD-A1 ή Α2 και τον Manta DVBT06. Ο τελευταίος μπορεί να πάρει το πολύ καλό λογισμικό του Lifeview LV6TBOXHDν2.

Καλή εικόνα στον media player έχουν και οι Opticum αλλά με αυτούς κατα πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να μετατρέπεις τους υποτίτλους σε Vobsub.

Καλός δέκτης ο Prime-HD αλλά το τηλεχειριστήριό του είναι το αδύνατο σημείο του.
Ο Apollo είναι αγνώστων λεπτομερειών.
Ο 2856+ έχει Sunplus και ο μόνος άλλος δέκτης με Sunplus που έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσει, αλλά δεν ξέρουμε κάτι σίγουρο για τον 2856+.

Επεξεργασία:

Αυτό είναι το σωστό σκεπτικό :a0210:
talos σ`ευχαριστω.στα μειον του prime περα απο το remote control,εγω θα προσθετα λιγακι και την αυξημενη τιμη του συγκριτικα με τους υπολοιπους δεκτες.

ο hd N1 τι διαφορες εχει απο τον Τ90?συγχωρεστε την ασχετοσυνη μου αλλα απο αυτα που εχω διαβασει εχω καταλαβει οτι οι δεκτες με επεξεργαστη mstar εχουν καλυτερες δυνατοτητες σαν media players απο αυτους με Ali και οι opticum ειναι με επεξεργαστη Ali αν δεν κανω λαθος,εκτος και αν αποτελουν καποια εξαιρεση.οπως και να`χει μ`αρεσει σαν προταση,καλυπτει τα περισσοτερα κριτηρια που εθεσα και μαλλον εκει με βλεπω να καταληγω.

Ο Τ90 έχει οθόνη στην πρόσοψη, ο Ν1 όχι.

Δεν έχουν κακές πολυμεσικές δυνατότητες τα ALi, χάνουν σε κάποια σημεία όπως το μικρό μέγεθος των εσωτερικών υποτίτλων (το οποίο νομίζω δεν ισχύει στα Opticum, θα με διορθώσει/επαληθεύσει ο audiov ελπίζω) και η αδυναμία εξαγωγής ανεπεξέργαστου DTS προς ενισχυτή.
Έχουν όμως και τα δυνατά τους σημεία, όπως η υποστήριξη εξωτερικών υποτίτλων Vobsub με τους οποίους μπορείς να έχεις τους υπότιτλους όπως ακριβώς σου αρέσουν.

Ο Τ90 έχει οθόνη στην πρόσοψη, ο Ν1 όχι.

Δεν έχουν κακές πολυμεσικές δυνατότητες τα ALi, χάνουν σε κάποια σημεία όπως το μικρό μέγεθος των εσωτερικών υποτίτλων (το οποίο νομίζω δεν ισχύει στα Opticum, θα με διορθώσει/επαληθεύσει ο audiov ελπίζω) και η αδυναμία εξαγωγής ανεπεξέργαστου DTS προς ενισχυτή.
Έχουν όμως και τα δυνατά τους σημεία, όπως η υποστήριξη εξωτερικών υποτίτλων Vobsub με τους οποίους μπορείς να έχεις τους υπότιτλους όπως ακριβώς σου αρέσουν.

Αν θυμάμαι καλά, οι Opticum δεν βλέπουν καθόλου ενσωματωμένους υποτίτλους (UTF-8 τουλάχιστον)

Αν θυμάμαι καλά, οι Opticum δεν βλέπουν καθόλου ενσωματωμένους υποτίτλους (UTF-8 τουλάχιστον)
μαχαιρια στην καρδια μου εριξες μ`αυτο που εγραψες,φτου σου πανω που ειπα επιτελους το βρηκαμε το τιμημενο.:bang:

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Για τον STB HD N1 / Τ90 τουλαχιστον το θεμα εσωτερικοι υποτιτλοι μαλλον ειναι ακατορθωτο. Τουλαχιστον οσα mkv εχω παιξει που ειχαν εσωτερικους υποτιτλους δεν τους εμφανιζε, πολλα ομως ειχαν τυπο μη υποστηριζομενο απο δεκτες παρα μονο απο media players ετσι και αλλιως.
Το πιο πιθανο ειναι να φταιει η κωδικοποιηση αλλά δεν μπορω να ειμαι σιγουρος μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα εσωτερικοι υποτιτλοι, αφου δεν με απασχολει καθολου.

Στο θεμα DTS passthrough ο STB HD N1 και ο Τ90 το περνανε απο την ψηφιακη εξοδο.

Αν ο δεκτης επαιζε ολα τα αρχεια μιας και βρηκα μερικα τελευταιας φουρνιας ταινιες να μην παιζουν, να **παγωνει η εικονα, και ενω σε θεμα bitrate, μεγεθους αρχειου και Reference Frames δεν εχει κανενα προβλημα, λογω αυτης της αδυναμιας να παιξει οποιοδηποτε mkv τοτε θα ελεγα πως δεν εχει και τον καλυτερο media player ασχετα το γεγονος οτι με την παρα πολυ καλη εικονα σε ταινιες, τους Vobsub υποτιτλους και το DTS passthrough, μιας και σχεδον ολες εχουν μονο ηχο DTS, και την μεταβαση στην ταινια μεσω της μπαρας προοδου (πολυ βολικο), ο δεκτης θα ειχε το καλυτερο media player.
Δεν το εχει ομως, με την εννοια να μπορει να παιξει τον ρολο media player οπου δεν υπαρχει αλλος media player στον χωρο.
Προσωπικα παιζω τις ταινιες στον STB HD N1 και αν παγωσει η εικονα τοτε ανοιγω το φασαριοζικο HTPC που καταναλωνει και περισσοτερο ρευμα και δεν εχει και τηλεχειριστηριο αλλά ενα μικρο bluetooth ποντικι (κατι ειναι και αυτο).
**πιθανοτατα καποια νεα προσθηκη του mkvtoolnix, απο αυτες που κανουν το προγραμμα "καλο" και τα αρχεια μη υποστηριζομενα απο hardware ή και software players. Μαλλον ειναι δωρεαν το προγραμμα αλλα απο πισω υπαρχουν αυτοι που το χρηματοδοτουν και ετσι κατα καιρους προστιθεται και κατι νεο που δυσκολευει τα πραγματα στην αναπαραγωγη αρχειων.

Για καποιον βεβαια που δεν εχει ενισχυτη και θελει DTS downmix οι λυσεις ειναι ξεκαθαρα δυο:
α) η καλυτερη ειναι η αγορα ενος media player που εχει και καλυτερη συμβατοτητα με αρχεια απο οτι εχουν οι δεκτες.
β) μετατροπη του DTS ηχου σε AC3/AAC/MP2/MP3 (αναλογα τι υποστηριζει ο δεκτης). Αν παραλληλα με την μετατροπη γινει και επανακωδικοποιηση βιντεο τοτε τα αρχεια εχουν καλυτερη συμβατοτητα με τους δεκτες.

Μπορεί να μου πει κάποιος ποια δέκτης επίγειος και hd συγχρόνως έχει το καλύτερο και ποιο ευαίσθητο tuner?

Αν κριτήριο είναι μόνο η ευαισθησία του tuner, τότε θα αντιγράψω αυτό που έχω γράψει στο thread του Lifeview LV6TBOXHDA1 (προσοχή στο Α1 γιατί υπάρχει χωρίς Α, υπάρχει με Α και υπάρχει και με Α2, δηλαδή 4 διαφορετικοί) για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν κάνω link γιατί το μήνυμα που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο κομμάτι είναι τεράστιο και θα σε κουράσει. Θα αντιγράψω μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι.

"Οπως είπα στην αρχή δεν κατέβασε τα κανάλια. Δοκίμασα δύο τρεις φορές, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, τον έβγαλα από την μπρίζα, τίποτα. Μετά δοκίμασα τον ενισχυτή γραμμής που έχω εδώ και χρόνια, και που με αυτόν δουλεύουν οι υπόλοιποι δέκτες μου. Τον μείωσα στο ελάχιστο και τότε κατέβηκαν μερικά κανάλια. Αλλά ορισμένα της ΕΡΤ, πχ Βουλή έπαιζαν ακόμα με σπασίματα. Η λύση βρέθηκε όταν έκανα πατέντα για να τραβήξω καλώδιο κεραίας από το καλώδιο λίγο πριν τον τον ενισχυτή με διακλαδωτήρα Τ. Το ένα μέρος του Τ στον ενισχυτή για τις υπόλοιπες συσκευές και το άλλο μέρος έχει καλώδιο μόνο του εκτός ενισχυτή για τον Α1. Τότε κατάφερα να πιάσω όλα τα κανάλια και χωρίς σπασίματα.
Για όσους δεν κατάλαβαν, ο δέκτης έχει τόσο δυνατό tuner που ήταν ο μόνος δέκτης που έχω δοκιμάσει που μπούκωνε από τον ενισχυτή γραμμής και έπρεπε να τον παρακάμψω. Έχω δοκιμάσει άλλους πέντε δέκτες στην ίδια σύνδεση κεραίας με τον ενισχυτή γραμμής, και να φανταστείτε ότι ο ένας είναι ο F&U 2205 που μέχρι σήμερα ήταν ο δέκτης με την καλύτερη λήψη από τους υπόλοιπους 4. Δηλαδή αν οι άλλοι είναι σε κλίμακα 0, ο F&u είναι στο 5, και ο Α1 είναι στο 20."

Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Αν κριτήριο είναι μόνο η ευαισθησία του tuner, τότε θα αντιγράψω αυτό που έχω γράψει στο thread του Lifeview LV6TBOXHDA1 (προσοχή στο Α1 γιατί υπάρχει χωρίς Α, υπάρχει με Α και υπάρχει και με Α2, δηλαδή 4 διαφορετικοί) για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν κάνω link γιατί το μήνυμα που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο κομμάτι είναι τεράστιο και θα σε κουράσει. Θα αντιγράψω μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι.

"Οπως είπα στην αρχή δεν κατέβασε τα κανάλια. Δοκίμασα δύο τρεις φορές, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, τον έβγαλα από την μπρίζα, τίποτα. Μετά δοκίμασα τον ενισχυτή γραμμής που έχω εδώ και χρόνια, και που με αυτόν δουλεύουν οι υπόλοιποι δέκτες μου. Τον μείωσα στο ελάχιστο και τότε κατέβηκαν μερικά κανάλια. Αλλά ορισμένα της ΕΡΤ, πχ Βουλή έπαιζαν ακόμα με σπασίματα. Η λύση βρέθηκε όταν έκανα πατέντα για να τραβήξω καλώδιο κεραίας από το καλώδιο λίγο πριν τον τον ενισχυτή με διακλαδωτήρα Τ. Το ένα μέρος του Τ στον ενισχυτή για τις υπόλοιπες συσκευές και το άλλο μέρος έχει καλώδιο μόνο του εκτός ενισχυτή για τον Α1. Τότε κατάφερα να πιάσω όλα τα κανάλια και χωρίς σπασίματα.
Για όσους δεν κατάλαβαν, ο δέκτης έχει τόσο δυνατό tuner που ήταν ο μόνος δέκτης που έχω δοκιμάσει που μπούκωνε από τον ενισχυτή γραμμής και έπρεπε να τον παρακάμψω. Έχω δοκιμάσει άλλους πέντε δέκτες στην ίδια σύνδεση κεραίας με τον ενισχυτή γραμμής, και να φανταστείτε ότι ο ένας είναι ο F&U 2205 που μέχρι σήμερα ήταν ο δέκτης με την καλύτερη λήψη από τους υπόλοιπους 4. Δηλαδή αν οι άλλοι είναι σε κλίμακα 0, ο F&u είναι στο 5, και ο Α1 είναι στο 20."

ρωτάω γιατί στην περιοχή μου πιάνω οριακά τα ψηφιακά και ίσως ένας δέκτης με καλύτερο tuner αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα,αυτός εδώ δεν είναι?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702536

Ναι, αυτός. Τώρα μόνο αυτός υπάρχει στο eshop. Πριν λίγες μέρες υπήρχε και ο Α2 αλλά αυτές τις μέρες φαίνεται ότι είναι σε έλλειψη. Άρα δεν υπάρχει μπέρδεμα προς το παρόν.
Βέβαια σε περιοχές με πολύ κακό σήμα μην νομίζεις ότι μπορεί να κάνει την διαφορά ένας δέκτης. Αλλά αν έχεις οριακό σήμα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει ένας δέκτης με ευαίσθητο tuner.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Δεν ξερω τι κανει ο CRYSTAL AUDIO APPSTREMER TV, ενας media player πολλαπλασιας αξιας, παντως εβαλα λιγο απο το "εορταστικο" προγραμμα της ERT-HD και συγκρινα ξανα τον Opticum STB HD N1 με τον Funai DTR2205HDPVR (το PVR τι το ηθελε...)
Που υποτιθεται ο 2205 εχει την καλυτερη εικονα απο δεκτες.

Η εικονα ειναι αλλου.
Οπως εχει διαφορα και στα SD καναλια ετσι και στην ERT-HD (Νταουντον) η εικονα δεν παιζεται στον STB HD N1.
Προσωπικα καλυτερη εικονα δεν θα ηθελα απο τον δεκτη, αν και θα ηθελα τα καναλια να παιζουν σε HD οπου η εικονα ειναι αψεγαδιαστη, οπως ειναι και σε 720p & 1080p υλικο.

Θα ηταν χρησιμο να μας ελεγες τα ευρηματα σου, συγκριση με τον Ariva T65 που τελικα εχεις καταληξει.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το appstreamerTV στοιχίζει ~130 = 80 το απλό appstreamer + 50 για το δέκτη (που είναι
και διπλός) δεν νομίζω ότι η τιμή είναι "πολλαπλάσια" αρκεί κάποιος να χρειάζεται και τα 2.

Μόλις παραλλάβω τον ariva (και βρω και το χρόνο!) θα κάνω ξανά τη σύγκριση και θα ενημερώσω σχετικά και εδω και στα αντίστοιχα θέματα (Τ65 και Τ90).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Εγω παντως δεν το βρισκω κατω απο 150 ευρω, αλλά αυτο δεν εχει και μεγαλη σημασια.

Δοκιμασε στον T90 αναλυση 720p50 και βαλε την τηλεοραση σου σε pixel to pixel.
Βαλε ενα καλο καναλι SD, οπως SKAI ή Nickelodeon αν εισαι Αθηνα (δεν εισαι οποτε δεν ισχυει), βαλε την ERT-HD και μετα δοκιμασε και σε 720/1080p MKV σε αναλυση 720p50 αλλά και 1080p24.

Για να διευκολυνθεις στις δοκιμες μπορεις να εχεις γραψει καποιο τηλεοπτικο προγραμμα.
Καλες δοκιμες !

Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ναι, αυτός. Τώρα μόνο αυτός υπάρχει στο eshop. Πριν λίγες μέρες υπήρχε και ο Α2 αλλά αυτές τις μέρες φαίνεται ότι είναι σε έλλειψη. Άρα δεν υπάρχει μπέρδεμα προς το παρόν.
Βέβαια σε περιοχές με πολύ κακό σήμα μην νομίζεις ότι μπορεί να κάνει την διαφορά ένας δέκτης. Αλλά αν έχεις οριακό σήμα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει ένας δέκτης με ευαίσθητο tuner.
Ναι είναι πολύ οριακό,τον παράγγειλα από το eshop,θα δω αν θα φέρει αποτελέσματα κ θα το αναφέρω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Εγω παντως δεν το βρισκω κατω απο 150 ευρω, αλλά αυτο δεν εχει και μεγαλη σημασια.!
στον Κοτσόβολο, αν το "παζαρέψεις" καταλήγει 130.
Για τη δοκιμή σε λίγο...