Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
talos_2002 ευχαριστω. θα το ψαξω σιγουρα,οσο μου επιτρεπει ο ελεθευρος μου χρονος φυσικα.παντως τις αλλες αναλυσεις τις δοκιμασα δεν εντοπισα καλυτερευση.δεν ξερω,ισως με την ασχετοσυνη μου να μη μπορω να εξηγησω καλα αυτο που με χαλαει στην εικονα.
Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν να παρω τον edision. θα ψαξω και για τον LV6TBOXHDA1 και βλεπουμε.
Παντως σαν δυνατοτητες media player σε συγκριση με τον ariva t65 ποσο διαφερουν?
xristafr, αν είχες παράπονο από το deinterlacing θα έλεγα να πάρεις οποιονδήποτε άλλο Mstar 7818. Αλλά επειδή σε προβληματίζει το λευκό και η ευκρίνεια... προβληματίζομαι κι εγώ :smile:
Για το λευκό δεν έχω κάποια ιδέα, αν και στον Edision mini-triton+HD αναφέρθηκε ότι με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λύθηκαν κάποια παρόμοια προβλήματα.
Για το θέμα την ευκρίνειας, φταίνε λίγο και τα ελληνικά κανάλια, αλλά ίσως βοηθούσε αν δοκίμαζες μερικές άλλες αναλύσεις εξόδου στον δέκτη.
Αν επιλέξεις τον LV6TBOXHDA1, ελπίζω να μας γράψεις και τις εντυπώσεις σου από την εικόνα του. Νομίζω αρκετοί θα ενδιαφέρονται να τις διαβάσουν, κι εγώ ανάμεσά τους :smile:
talos_2002 ευχαριστω. θα το ψαξω σιγουρα,οσο μου επιτρεπει ο ελεθευρος μου χρονος φυσικα.παντως τις αλλες αναλυσεις τις δοκιμασα δεν εντοπισα καλυτερευση.δεν ξερω,ισως με την ασχετοσυνη μου να μη μπορω να εξηγησω καλα αυτο που με χαλαει στην εικονα.
Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν να παρω τον edision. θα ψαξω και για τον LV6TBOXHDA1 και βλεπουμε.
Παντως σαν δυνατοτητες media player σε συγκριση με τον ariva t65 ποσο διαφερουν?