Αν εβγαζαν αναβαθμιση θα σημαινε πως το προϊον που πουλησαν εχει και υποστηριξη, καθως και οτι ενδιαφερονται για αυτο που πουλανε.
Και θα εφτιαχναν και ονομα, οχι θα χαλουσαν και αυτο που εχουν.
Και κοιταξε ποσο ευκολο ειναι να φτιαξεις ονομα. Χιλιαδες κομματια πουληθηκαν, τα περισσοτερα με αστεια τηλεχειριστηρια και προβληματα.
Μπροστα στις ανυπαρκτες μαρκες, που δεν υφιστανται καν, θα μπορουσες να φτιαξεις ενα ονομα. Αυριο να βλεπουν ψηφιακη κορνιζα ή οτιδηποτε αλλο με το ονομα σου και να το αγοραζουν οχι να το προσπερνανε...
Αλλά το αρπα κολλα παει συνεφο.
Καλησπερα,μπορειτε να μου προτηνετε καποιους δεκτες HD μεχρι 40 ευρω που πιστευετε οτι ειναι πολυ καλοι για τα λεφτα τους?(καθοτι και λιγο ασχετος με τους δεκτες).Να πω οτι πρεπει να εχει λειτουργια NTSC γιατι μονο ετσι συνεργαζετε στην οθονη του υπολογιστη μου οπου κ θα εγκατασταθει.Η συνδεση θα γινει με καλωδιο HDMI σε DVI
Νομίζω και οι Opticum με ALi έχουν την ίδια ποικιλία αναλύσεων. Ο Ferguson δίνει 480p & 1080p60.Καποιος αλλος με ALi?Ο Ferguson t65?Οταν καποιοι δεκτες γραφουν στα χαρακτηρηστικα τους "αυτοματη εναλλαγη PAL/NTSC" μου κανει?
Νομιζω εναν Edision ειδαΠοιος δέκτης έχει αυτόματη εναλλαγή;
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/97149-Ψηφιακός-δέκτης-σε-monitor-με-DVI-(HDCP)Να πω οτι πρεπει να εχει λειτουργια NTSC γιατι μονο ετσι συνεργαζετε στην οθονη του υπολογιστη μου οπου κ θα εγκατασταθει.Η συνδεση θα γινει με καλωδιο HDMI σε DVI
Σε ευχαριστώ για την απάντηση θα προτιμούσα όμως κάτι σε μορφή SCART και όχι κουτί.Για χρηση PVR παρε εναν Opticum STB HD N1.
Επιπλεον θα σε καλυψει και το καλο τηλεχειριστηριο του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.