Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
www.skroutz.gr/c/968/psifiakoi-dektes/m/447/Crystal-Audio.html
www.skroutz.gr/c/968/psifiakoi-dektes/m/447/Crystal-Audio.html
... Να ρωτησω ομως γιατι εχουν κλειδωσει ολα τα threads που αφορουν τους crystal audio δεκτες; Υπαρχει κανενα ειδικο section με απαντησεις απο τον εκπροσωπο τους;
Αν τον παίρνεις για να βλέπεις βιντεάκια, πάρε τον Α2. Αλλιώς και ο Libra είναι καλή επιλογή και μάλλον με καλύτερη λήψη.
Ευχαριστήσω πολύ... πιθανότατα θα πάρω τον Lifeview A2Και οι δύο έχουν τον ίδιο επεξεργαστή ALI 3801. Αλλά είναι διαφορετικού κινέζου κατασκευαστή, και έχουν διαφορετική υλοποίηση.
Το μεγάλο πρόβλημα του E Space είναι ότι δεν υποστηρίζει Dolby (AC3) οπότε δεν είναι τόσο καλός για media player. Αυτό εννοεί ο talos_2002 όταν λέει πάρε τον Lifeview Α2 αν τον θες για ταινίες.
Επίσης δεν ξέρουμε καθόλου λεπτομέρειες για το επίπεδο που έχει το λογισμικό του Espace. Ο εισαγωγέας του έχει δώσει λογισμικό οπότε μπορεί να είναι ίδιου επιπέδου. Ο Lifeview A2 ξέρουμε ότι έχει λογισμικό και είναι σε καλό επίπεδο.
Αν υποθέσουμε ότι έχουν ίδιου επιπέδου λογισμικό, τότε η υλοποίηση του E Space είναι καλύτερη. Έχει πιο πολλά χαρακτηριστικά. Εκτός βέβαια από την έλλειψη του Dolby.
Εμείς ξέρουμε έναν (περίπου) κλώνο του E Space. Τον Lifeview A1. Είναι πολύ καλύτερος δέκτης από τον Lifeview A2, αλλά έχει πολύ χειρότερο λογισμικό που τον αφήνει πολύ πίσω.
Οπότε όλα εξαρτώνται από το επίπεδο λογισμικού του E Space, το οποίο δεν γνωρίζουμε.
Και φυσικά όπως είπα ο Espace δεν έχει Dolby.
ο Lifeview LV6TBOXHD που ειχα παρεδωσε πνευμα δεν αναβει πλεον και το πηγα στο e shop οπου θα μου τον αντικαταστησουν. σκεφτομαι τα δυο παρακατω μοντελα. με το συγκεκριμενο ημουν ευχαριστημενος. τον χρησιμοποιουσα και σαν media player.
http://www.e-shop.gr/lifeview-lv6tboxhda2-set-top-dvb-t-mpeg4-hd-p-PER.702537
http://www.e-shop.gr/crypto-dvb-t-receiver-redi-211d-p-PER.603582
τον crypto τον σκεφτομαι και λογω οτι δεχεται Format FAT32 ή NTFS και λογω DOLBY DIGITAL SUPPORT που νομιζω δεν υποστηριζει ο lifeview.
τι μου προτεινετε?
Κατα 99% είναι το ίδιο μηχάνημα. NTFS και Dolby υποστηρίζουν και οι δύο.
Καλημέρα. Ψάχνω για αποκωδικοποιητές και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Οι απαιτήσεις είναι οι εξής:
TV1 (CRT με SCART)
Καλός media player με υποστήριξη ελληνικών srt υποτίτλων. Θα ήθελα να παίζει και .mkv 720p με DTS/AC3 για να γλιτώσω τις μετατροπές, αλλα μάλλον είναι δύσκολο σε τέτοιες κατηγορίες τιμής...
Γρήγορη αλλαγή καναλιών θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Με λίγο ψάξιμο έχω καταλήξει σε Lifeview LV6TBOXHD v2 ή XORO HRT 7520.
Τιμή: Μέχρι 30 ευρώ
TV1 (CRT με SCART)
Θα χρησιμοποιηθεί για απλή αναπαραγωγή. Επειδή είναι 14ων ιντσών θα ήθελα καθαρά και ευανάγνωστα μενού.
Γρήγορη αλλαγή καναλιών θα συνεκτιμηθεί επίσης.
Τιμή: Όσο πιο χαμηλή γίνεται.
Η αγορά θα γίνει online από ελληνικό κατάστημα.
Ηλίθια απορία αλλά με ΝΕΡΙΤ ΣΠΟΡΤ (SD/HD) τι ακριβώς γίνεται; Θέλω να πω για να βλέπω αθλητικά στις 14αρες χρειάζομαι HD αποκωδικοποιητή ή υπάρχει το ίδιο πρόγραμμα σε SD;Για την πρώτη περίπτωση, Lifeview, όχι όμως τον v2 (που δεν υπάρχει στην αγορά, έτσι κι αλλιώς) αλλά τον Α2.
Για την 14άρα, Legent SD Tuner Max ή Lifeview LV6TBOX4SD
Δεν ξέρω αν θα παίζουν το ίδιο πρόγραμμα τα δύο κανάλια. Αυτό που ξέρω είναι οτι οι SD δέκτες παίζουν μόνο ήχο όταν συντονίζονται σε HD κανάλια.Ηλίθια απορία αλλά με ΝΕΡΙΤ ΣΠΟΡΤ (SD/HD) τι ακριβώς γίνεται; Θέλω να πω για να βλέπω αθλητικά στις 14αρες χρειάζομαι HD αποκωδικοποιητή ή υπάρχει το ίδιο πρόγραμμα σε SD;
Μακάρι, αλλά δεν μου άρεσε όταν είδα ότι αφαίρεσαν και τα λογισμικά που είχαν ήδη δώσει. Όπως το λογισμικό για τον 210AD που είχα, που ξαφνικά το αφαίρεσαν από το site. Τότε το θώρησα σαν σινιάλο, ότι λογισμικά...τέλος. Και πράγματι, δεν έχουν ανεβάσει λογισμικό από τότε. Αν και εδώ και αρκετό καιρό δεν ξέρω τι έχουν κάνει γιατί έχω σταματήσει να μπαίνω. Ελπίζω να έχουν αλλάξει άποψη.Βασικά δεν ξέρω για την Crypto. Θέλω να ελπίζω ότι θα ασχοληθούν και θα πάρουν αναβάθμιση από την GIEC αν τους δοθούν κάποια αξιόλογα προβλήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.