Απάντηση: Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
Αλλά δεν έχω ενισχυτή για να δω αν κάνουν AC3 passthrough. Η απορία μας θα μείνει αναπάντητη...
Ο Τ65 είναι μία χαρά σαν δέκτης. Τα λογισμικά του είναι πια λίγο πίσω. Για παράδειγμα εσύ είπες ότι ακόμα έχουν το θέμα με τα mp4 πάνω από δύο ώρες. Άραγε παίρνουν κανένα πιο καινούριο λογισμικό, πχ από Crystal Audio; Οι M-Star 7818 είναι βολικοί σε αλλαγές λογισμικών.
Μόνο οι SD δέκτες έχουν θέμα με τα mp4 και γενικά τα αρχεία βίντεο, γιατί δεν παίζουν βίντεο υψηλής ανάλυσης. Γιατί είναι SD δέκτες.
Υπάρχουν. Έχω δύο HD δέκτες που δεν υποστηρίζουν AC3. Ο παλιός είναι ο Digitalbox HDT 300. Τώρα πια είναι στο κουτί του. Ο πιο καινούριος είναι ο Digiview DV 913. Αυτός χρησιμοποιείται ακόμα. Δεν με πειράζει που δεν έχει AC3 αφού έχουν οι άλλοι δύο που χρησιμοποιώ επίσης.Αυτό δεν το ξέρω, δεν έχει περάσει απο τα χέρια μου δέκτης χωρίς AC3 downmix. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη όμως αν δεν το κάνει. Φαντάζεσαι να προωθούν HD δέκτη που δεν αναγνωρίζει καθόλου AC3;
Μόνο ξεπερασμένος δεν είναι ο Τ65. Έχει όσα έχει και ο PremiumHD συν την δυνατότητα να στέλνει διαφορετικά είδη ήχου στις εξόδους του. Είναι και πιο όμορφος![]()
Αλλά δεν έχω ενισχυτή για να δω αν κάνουν AC3 passthrough. Η απορία μας θα μείνει αναπάντητη...
Ο Τ65 είναι μία χαρά σαν δέκτης. Τα λογισμικά του είναι πια λίγο πίσω. Για παράδειγμα εσύ είπες ότι ακόμα έχουν το θέμα με τα mp4 πάνω από δύο ώρες. Άραγε παίρνουν κανένα πιο καινούριο λογισμικό, πχ από Crystal Audio; Οι M-Star 7818 είναι βολικοί σε αλλαγές λογισμικών.
Ναι. Όλοι οι HD δέκτες αναπαράγουν κανονικά mp4. Εκτός αν υπάρχει κανένα bug όπως αυτό που γράφω παραπάνω, που σε μερικούς κόβεται η προβολή όταν ξεπεράσει τις δύο ώρες. Είναι bug που έχουν μερικοί δέκτες με επεξεργαστή M-Star 7818. Αν και στους περισσότερους έχει πια λυθεί. Και στον Premium HD έχει λυθεί.O Crystal Audio PremiumHD αναπαράγει αρχεία βίντεο .mp4???
Μόνο οι SD δέκτες έχουν θέμα με τα mp4 και γενικά τα αρχεία βίντεο, γιατί δεν παίζουν βίντεο υψηλής ανάλυσης. Γιατί είναι SD δέκτες.