Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

οκ..... και για μένα ποιό κουτάκι μου προτείνετε.......; γιατί δεν βλέπω φως με το tv-star 1020HD που μου κόλησε και ξεμείναμε απο firmware
http://avclub.gr/forum/showthread.php/101881-TV-Star-T1020?p=1057225078#post1057225078

Για τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι τα εξης:
1) να ειναι HD
2) γρήγορος στις αλλάγες των καναλίων
3) να υπαρχει αξιοπιστία και υποστήριξη στην εταιρία και να μπορώ να κατεβάσω ένα firmware εύκολα χωρις να χρειαζετε να κανω τάματα
4) decent media player
5) υποστήριξη υποτιτλων UTF-8
6) μέγεθος υποτιτλων να διαβάζετε. :)

αυτά.......
τώρα βέβαια επείδη στο νησί έχω ενα sat-box (για free και digea) και δεν έχω για δεύτερη τηλεόραση σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να παρω κατι του στυλ 3 σε 1 δλδ, επιγειο - δορυφορικό και media player για να το εχω και το καλοκαίρι.
οποιαδηποτε βοηθεια δεκτή.... αναμένω απαντήσεις.

Για τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι τα εξης:
1) να ειναι HD > Ferguson T650i
2) γρήγορος στις αλλάγες των καναλίων > Ferguson T650i
3) να υπαρχει αξιοπιστία και υποστήριξη στην εταιρία και να μπορώ να κατεβάσω ένα firmware εύκολα χωρις να χρειαζετε να κανω τάματα > Ferguson T650i
4) decent media player > Ferguson T650i
5) υποστήριξη υποτιτλων UTF-8 > Ferguson T650i
6) μέγεθος υποτιτλων να διαβάζετε. :) > Ferguson T650i
Σου είπα για τον Ferguson T650i; ;)

Ίσως είναι καλύτερος\πληρέστερος (αν και μοντέλο του 2012). Δεν έχω ασχοληθεί με την κατηγορία.
Μιλάμε όμως και για τριπλάσια τιμή.

για ερωτηση σε compo μηχανημα σε ποιο νημα πρεπει να απευθυνθώ;

Θα ήθελα την γνώμη σας: έχω ξεχωριστό media player...και χρειάζομαι αποκ. με καλό δέκτη, γρήγορη εναλλαγή καναλιών, καλό τηλεκοντρόλ (αν γίνεται με συντονισμό με αύτό της τηλ.) και εννοείται ΗD.

Eίμαι ανάμεσα στους 3 :
1. FERGUSON ARIVA T650I
2. CRYSTAL AUDIO HD
3. OSIO OST-7080HD

Καμιά ιδέα....?

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

1 για το καλύτερο τηλεχειριστήριο.
2 και 3 για προγραμματισμό με το τηλεχ/ριο της TV.

Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

1 για το καλύτερο τηλεχειριστήριο.
2 και 3 για προγραμματισμό με το τηλεχ/ριο της TV.

για ταχύτητα στην αλλαγή καναλιών?

To τηλεκοντρόλ του Osio είναι πολύ άβολο. Είναι ίδιο με το τηλεκοντρόλ του Lifeview A1, μόνο που τα πλήκτρα REW\FF & Previous\Next έχουν αντικατασταθεί απο τα πλήκτρα ελέγχου της τηλεόρασης.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για ταχύτητα στην αλλαγή καναλιών?

Το ίδιο τσιπ έχουν, δεν θα δεις αξιοσημείωτη διαφορά.

Θα δούμε και αν και πόσο καλύτερη υποστήριξη έχει η SoundStar από την Crystal.

Για το τηλεχ/ριο του Crystal, ως μέγεθος είναι καλύτερο της Crystal, αλλά με το On/Off κολλητό στο Mute και από κάτω του το Record, δεν είναι καθόλου δύσκολο να τον κλείσεις κατά λάθος. Και φαντάσου να κάνεις εγγραφή εκείνη την στιγμή.

Last edited:

Παιδια επειδη κοιταω και κοιταω βλεπω οτι οι περισοτεροι θελουν και media palyer, εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει και πολυ αυτο το κοματι αυτο που με νοιαζει ειναι καλη εικονα και γενικα να ειναι καλος σαν δεκτης να μην αργει να αλλαζει καναλια κτλ. Θελω να κανει σωστα την δουλεια του, ειχα εναν κολουσε αργουσε να κλεισει και να ανοιξει εαν τον αλλαζα tv δεν επαιζε απο hdmi αλλα μονο απο scart κουραστικα να ασχολουμαι, ενας καλος μεχρι 30-40 ευρω να ειναι σχετικα απροβληματιστος ποιος αξιζει? Σκεφτομαι για τον t650 η τον crystal hd αλλα βλεπω οτι η κουβεντα γυρναει πιο πολυ γυρω στο ποσο καλοι media palyer ειναι και δεν μπορεσα να βγαλω σαφη εικονα για το ποιος εξιζει πιο πολυ κυριως για δεκτης. Για αυτο και ρωταω και σας ζαλιζω με ερωτησεις που φανταζομαι σας εχουν κανει 500 φορες. Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων.

Ο καλύτερος all-around δέκτης είναι αυτή τη στιγμή ο t650i. Και για θέαση είναι άριστος.

Εγεινε κιολας η παραγγελια, ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις.

Αγορά νέου ψηφιακού δέκτη MPEG-4

Γεια σας παιδιά, πρόσφατα μου χάλασε ο ψηφιακός δέκτης μου και ψάχνω να βρω έναν καλό και αξιόπιστο δέκτη. Διάβασα αρκετά σε αυτό το site αλλά μου ήταν δύσκολη η απόφαση. Όποιος μπορεί να μου πει ένα σίγουρα καλό και αξιόπιστο δέκτη γιατί έχω αλλάξει 2 μέχρι τώρα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μήπως να πάρω καμιά (Neotion Module MPEG4 Ci Slot-free to Air) κάρτα που μπαίνει σε τηλεοράσεις με Common Interface όπως η δικιά μου;

Δεν ξέρω για την αντοχή των καρτών, αλλά ως αποτέλεσμα δεν το προτείνω. Κάνουν μετατροπή από MPEG4 που λαμβάνουν, σε MPEG2 που αναγνωρίζει η τηλεόραση, με ανάλογο υποβιβασμό της εικόνας. Αν θυμάμαι καλά λίγα μόνο μοντέλα παίζουν HD κανάλια, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχουν ασυμβατότητες που δημιουργούν πολλά προβλήματα.
Βολεύουν μόνο κάποιους φίλους που πρωτοκάνουν λήψη ψηφιακών καναλιών, και δεν θέλουν να μπλέξουν με έξτρα τηλεκοντρόλ, καλώδια κτλ. Εσύ είχες ήδη δέκτη, οπότε ούτε αυτό δεν ισχύει, αφού έχεις συνηθίσει στην χρήση δέκτη.
Για την ποιότητα των δεκτών, όλοι περίπου ίδιοι είναι. Φθηνοί κινέζικοι. Αλλά με τις χαμηλές τιμές που έχουν πια, αν βγάζουν περίπου δύο χρόνια που νομίζω ότι είναι ο μέσος όρος, τα βγάζουν τα λεφτά τους.

Απάντηση: Αγορά νέου ψηφιακού δέκτη MPEG-4

Μήπως να πάρω καμιά (Neotion Module MPEG4 Ci Slot-free to Air) κάρτα που μπαίνει σε τηλεοράσεις με Common Interface όπως η δικιά μου;
Θα χτυπάς το κεφάλι σου. Χρόνια τώρα αναφέρονται προβλήματα γι'αυτές.

Δες τον Ferguson Τ650.