Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
Τότε κάνεις συμβιβασμούς.
Αν έχεις εξωτερικό αποκωδικοποιητή-ενισχυτή, πας για τον Τ70.
Αν έχει ενισχυτή, παίρνει και τον LegentΤότε κάνεις συμβιβασμούς.
Όχι ενισχυτή κεραίας, ενισχυτή στο στερεοφωνικό σου για να αποκωδικοποιεί τον ήχο.Αν εννοείς εξωτερικό ενισχυτής σήματος κεραίας (TELEVES), από όσο γνωρίζω έχω. Οπότε με τον T70 έχουμε την μεγαλύτερη πιθανότητα να παίζει το μεγαλύτερο εύρος των αρχείων με τους υπάρχον ψηφιακούς δέκτες?
Αν έχει ενισχυτή, παίρνει και τον Legent
Όχι ενισχυτή κεραίας, ενισχυτή στο στερεοφωνικό σου για να αποκωδικοποιεί τον ήχο.
Η πικρή αλήθεια είναι η εξής: κάθε πέρυσι και καλύτερα!Δεν έχω στερεοφωνικό με την τηλεόραση (και δεν προβλέπεται στο μέλλον). Στην ουσία θα παίζει μόνο με την TV μεσω HDMI.
Το είχα καθυστερήσει να βάλω ψηφιακό δέκτη αρκετά. Ήθελα να περάσει και ο χρόνος να ωριμάσει η τεχνολογία τους ώστε να έχει και πιό καλές media player δυνατότητες. Από ότι διαβάζω στα διάφορα θέματα του forum έχουν αρκετά προβληματάκια ακόμα. Στην ουσία ψάχνω για την λύση που θα έχει τα λιγότερα προβλήματα στο media player του. Ας πλήρωνα και τα διπλά (π.χ. 80) αν ήταν να έκανα καλύτερα τη δουλειά μου.
Με σύνδεση SCART, νομίζω το κάνουν αρκετοί. Με HDMI, το έχω πετύχει με τον Ferguson T650i ενώ πρέπει να έχει αυτό το σύστημα (CEC) ακόμα ένας.Θα ηθελα να ρωτησω αν οι ψηφιακοι δεκτες εχουν τη δυνατοτητα με το ανοιγμα τους, η τηλεοραση να συνδεεται αυτοματα με το ψηφιακο δεκτη και να δειχνει εικονα, χωρις να υπαρχει η αναγκη να πατα καποιος απο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης το πληκτρο SOURCE/AV.
Στους δορυφορικους δεκτες γνωριζω οτι υπαρχει η παραπανω δυνατοτητα.
Ποιοι δεκτες εχουν τη παραπανω ιδιοτητα ?
Ό,τι είπε ο ΣεραφείμΚαλησπερα ψαχνω ενα ψηφιακο δεκτη τελειως απλο...τον θελω για το πατρικο σπιτι για τους γονεις μου...δεν με ενδιαφερει τιποτα ουτε εγγραφες ουτε usb ουτε τιποτα...τα απολυτως βασικα...να δεχεται το ψηφιακο σημα και να εχει μια σχετικη ευκολη λειτουργια...καμια προταση?
Το κακό με αυτόν είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει να έχει υποστήριξη μετά τα switch off.Αν έχει ενισχυτή, παίρνει και τον Legent![]()
Βρήκε ώρα να χαλάσει το bluray player. Υπάρχει τέτοια συσκευή με ψηφιακό δέκτη;
Τί εννοείς λέγοντας «πολλαπλούς προγραμματισμούς»;Καλημέρα παιδιά,
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε δέκτη για Digea με PVR?
Αν γίνετε το PVR να έχεις πολλαπλούς προγραμματισμούς.
Τώρα υπάρχει ο crypto 40mp. Να μείνω μήπως εδώ ή να πάω σε κάτι πιο προηγμένο;
Στα + εσωτερικός δίσκος, wifi.
Δεν έχω βρει κάτι, ίσως να μην έχω ψάξει και καλά.
Ευχαριστώ πολύ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.