Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Το ίδιο είναι, απλά βαριόμαστε να αλλάξουμε γλώσσα στο πληκτρολόγιο για το "i" ;)

Μια χαρά μου φαίνεται ο Τ70 αλλα το feedback είναι περιορισμένο.

Τελικά παρήγγειλα τον Τ650i. Έλεγα για τον Τ70 μήπως ήταν καλύτερος για αυτό. Οπότε περιμένω από βδομάδα να τον παραλάβω :award::award:

Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Ο δέκτης έχει συχνές αναβαθμίσεις και μου την δίνει που μπορώ να τους στείλω λίστα με τα προβλήματα. Ακόμα δεν έχουν διορθωθεί από τα πρώτα προβλήματα, όπως η ζώνη ώρας της Ελλάδας!
Επί του Τ65, το AVclub οδηγούσε τις εξελίξεις στο λογισμικό! Άντε οργανωθείτε οι κάτοχοί του! :smile:

Λέτε να προλαβαίνω να γράψω στον Άγιο Βασίλη; :4600:

Re: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Σήμερα θα επιστρέψω στο eshop τον πολυαγαπημένο lv6tboxhda2 λόγω του ενοχλητικου ήχου του πυκνωτή όταν είναι κλειστός... Απ'οτι βλέπω δεν έχουν απο τον ίδιο , οπότε , t650i ή crystal HD ? Η κάτι άλλο ? ;)

Λέει εξαντλημένο ... Κρίμα...
Ο t650 τι WiFi υποστηρίζει? Εχω διάφορα Wi-Fi dongles...

Ένα συγκεκριμένο τσιπ της Ralink. Δες στο θέμα του δέκτη για λεπτομέρειες.

Μήπως θες να κάνεις test-drive στον Thomson ΤΗΤ504; :smile:
ALi3801 με AC3 είναι κι αυτός.,

Εχω εναν παρόμοιο (HD,ac3,...) οπότε θα πάρω τον t650 να παίξω λίγο :p πάντως έχω τεράστια περιέργεια για τον ctystal-hd , θελω να δω πως θα εξελιχθεί τώρα που ανέλαβε η giec...

Εχω βάλει καμία 1000αδα αποκωδικοποιητές τα τελευταία χρόνια ,(εμπορευομουν,οχι πλέον) .
Οι crystal audio μου εχουν βγει πολυ μαπα δυστυχώς ,πολλα θέματα και κρίμα για μια ελληνική εταιρία ,καμια σχέση με αλλα προϊόντα τους .

Οι crypto θεωρω ειναι οι πιο vfm απο την άποψη οτι αποδείχθηκαν super αξιόπιστοι ,καλο aftermarket support ,αναβαθμίσεις οταν χρειάστηκε κτλ.

Οι f&u ,κάποιοι ειναι καρμπόν με crypto ,και παραδόξως δεν δείχνουν να εχουν βγάλει προβλήματα.

Κορυφαίοι μου εχουν βγει οι edition ,επίσης ελληνικοί , πολυ αξιόπιστοι ,καλο κοντρολ σε εμβέλεια ( η μοναδική μαρκα απο όλες οσες εχω δει) και καλη ποιότητα εικόνας και έξοδο rf (εξαιρετικά σπάνιο) .
Φαντάζομαι θα τα έχετε πει αυτα εκατοντάδες φορές ,απλα ειπα να συνεισφέρω κατι χαρην της κουβέντας.

Δεν νομιζω να εχει ειπωθει εδω μεσα, και δη εκατονταδες φορες, οτι οι δεκτες της Crystal Audio ειναι "μάπα". Αντιθέτως. Ειναι ποιοτικες υλοποιησεις, συνηθως πανω σε δοκιμασμενα υπαρχοντα παρομοια μοντελα της αγορας (αρα αρκουντως αξιοπιστα) και με βασικο πλεονεκτημα οτι προκειται για Ελληνικη εταιρεια που δραστηριοποιειται αρκετα χρονια στην Ελλαδα, παντα με αξιολογα και ανταγωνιστικα προϊόντα και συνηθως Value4Money.

Οσον αφορα την EdiSion (υποθετω πως εννοεις αυτη), ειναι Ακομη! μια γερμανικη εταιρεια με συμφεροντα Ανταγωνιστικα ως προς την οποια Ελληνικη, απο τις εκατονταδες που υπηρχαν και παρηγαγαν αρχικως "φθηνα, εισαγωγικα" μοντελα δορυφορικων δεκτων, κοινως, επαναλαμβαναν την κλωνοποιηση που λαμβανε χωρα την προηγουμενη δεκαετια με τις αναριθμητες μαρκες που ξεπηδουσαν καθε μηνα ανα τον κοσμο, εκμεταλευομενοι την τεχνογνωσια απο τα labs των Κορεατων και τα φθηνα εργατικα Κινεζικα χερια. Ουτε καινοτομος υπηρξε ποτέ, ουτε ποτέ παρειχε καποιο πλεονεκτημα στους κατοχους δεκτων της εναντι του ανταγωνισμου και μπορω με βεβαιοτητα να ισχυριστω οτι δεν αφησε το στιγμα της στη Δορυφορικη Βιβλο αυτων που εμειναν στην ιστορια.

ΥΓ. εχω την εντυπωση, οτι και η Crypto ειναι Ελληνικη, αλλα δεν παιρνω ορκο...

Φαντάζομαι θα τα έχετε πει αυτα εκατοντάδες φορές ,απλα ειπα να συνεισφέρω κατι χαρην της κουβέντας.
Τα έχουμε πει αλλά όχι όπως τα γράφεις εσύ.

Η Crystal είχε πάθει την "ζημιά" με ένα παλιότερο μοντέλο της. Ευτυχώς το κατάλαβαν και έβγαλαν τα επόμενα αρκετά πιο αξιόπιστα. Τελευταία δεν διαβάζω πολλά παράπονα.

Η Crypto είναι ελληνική, απο τότε που έβγαζε modem 14.4Kbps :p
Aftermarket support; Ναι...αυτοι δεν είναι που δεν βγάζουν λογισμικό στο site και πρέπει να του το ζητήσεις σαν να είναι κρατικό μυστικό;

Οι Edision ήταν καλοί πριν 2-3 χρόνια. Τώρα πια, του συρμού.

Αναλόγως τι ψάχνεις...

GoTo με εισαγωγή χρονικού σημείου έχουν οι αποκωδικοποιητές με Mstar, π.χ. ο Ferguson T70, ο Legent HD2 (αλλά δεν αποκωδικοποιεί AC3) και ο Edision mini-triton 2.
Οι δέκτες με ALi το έχουν με την μορφή μετάβασης δεξιά/αριστερά στην μπάρα προόδου, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα. Δεν έχει ιδιαίτερη ακρίβεια, καθώς μετακινείται ανά σχετικά μεγάλα βήματα (όπως το δει κανείς).

GoTo με εισαγωγή χρονικού σημείου έχουν οι αποκωδικοποιητές με Mstar, π.χ. ο Ferguson T70, ο Legent HD2 (αλλά δεν αποκωδικοποιεί AC3) και ο Edision mini-triton 2.
Ευχαριστώ! Οπωσδήποτε το AC3 απαραίτητο, αλήθεια υπάρχει υποστήριξη και για DTS; (δε νομίζω βέβαια)

Μόνο στον Maxell, αλλά έχει άλλα προβλήματα αυτός.
Οι υπόλοιποι απλώς το βγάζουν από την ψηφιακή έξοδό τους, στην καλύτερη περίπτωση. Αυτό το λέω επειδή παραδοσιακά οι δέκτες με ALi δεν το κάνουν, πλην αυτών των Opticum, Crystal και Ferguson.

Συνήθως έτσι κάνει η Strong. Βγάζει μια πιο lux έκδοση με την ονομασία Thomson.
Τί σκέφτεσαι Άκη; :smile:

Γεια σας. Εχω μια 40'' lcd. Θελω απλα να δειχνει καναλια με την καλυτερη δυνατη εικονα (στα χρηματα βεβαια των τυπικων αποκωδικοποιητων). Δε με απασχολει το θεμα του media player.
Τι προτεινετε? ARIVA T650I ή κατι αλλο?

Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Συνήθως έτσι κάνει η Strong. Βγάζει μια πιο lux έκδοση με την ονομασία Thomson.

Αυτη τη φορά όμως η τιμή του Thomson 504 είναι νορμάλ, όχι όπως του 501.

Για τον 503 έχουμε κανένα νέο;