Καλησπέρα σε όλους.
Προχθές ο δικός μου Crystal Audio Premium HD, αγορασμένος πριν περίπου ενάμισι χρόνο, μάλλον μετά από μια διακοπή ρεύματος και επαναφορά της τάσης, νέκρωσε. Λέω "μάλλον" γιατί δεν ήμουν σπίτι, αλλά κάποιες ενδείξεις συνηγορούσαν υπέρ αυτής της πιθανότητας, π.χ. το ρολόι της κουζίνας (της συσκευής, εννοώ) είχε αλλάξει ώρα και αναβόσβηνε, σημάδι ότι ήθελε ξανά ρύθμιση, πράγμα που συμβαίνει συνήθως μετά από διακοπή.
Πάνω στην πρεμούρα μου να δω τους τελικούς της Ευρωλίγκας σε άλλη τηλεόραση, όταν οι δικοί μου θέλανε να δούνε άλλα προγράμματα, έκανα το λάθος να ανοίξω το καπάκι του και να ψάξω για καμιά καμένη ασφάλεια, μη προσέχοντας την ταινία ασφαλείας που υπήρχε στο κάτω άκρο, καταστρέφοντας έτσι τη δυνατότητα χρήσης της εγγύησης. Μάλιστα, επικοινώνησα σήμερα με την Crystal Audio και μου εξήγησαν με απόλυτο και αδιαπραγμάτευτο τρόπο ότι αυτού του είδους η παρέμβαση αυτόματα καθιστά την εγγύηση ανενεργή.
Αφού ο συγκεκριμένος δέκτης είχε αγοραστεί 30 ευρώ, μου είναι αδιανόητο να χαλάσω έστω και 15 για επισκευή του.
Επομένως, αναζητώ κάποιον άλλο, ανάλογης ποιότητας και προσιτό (κάτι μεταξύ 15 και 25 ευρώ), ώστε να αντικαταστήσει το νεκρωμένο Premium HD.
Θα εκτιμήσω τις προτάσεις σας.
Ευχαριστώ.