Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Σε ενδιαφέρει για καποιο λόγο ο συγκεκριμένος; Βλέπω απο μια κριτική του eshop (οσο αντικειμενικη μπορει να ειναι αυτη) πως δεν εχει καθολου καλο media player κομματι. Ισως να κοιτουσες κανεναν επωνυμο σε Edision πχ.

Έχω δει και εγώ την κριτική του DIGITALBOX HDT-550 T2 και με παραξένεψε αφού στην περιγραφή του δέκτη διαβάζω "Αναπαραγωγή ταινιών σε πολλές μορφές (όπως MPG, MPEG, VOB, AVI, ΤS, TRP, M2T, M2TS, MP4, MKV, MOV, TP, DAT, FLV κλπ)". Αν και έχω ξεχωριστό media player πόσο καλύτερος θα μπορούσε να είναι ας πούμε ο EDISION HYBRID LITE MPEG4 HD;

Re: Strong Prima VIII

Είμαι αναμεσα σε αυτον τον δεκτή, ή τον Ferguson T750, η τον edition Triton t2. Βασικό θέμα η αξιοπιστία κ η υποστήριξη όσο των δυνατόν περισσότερων αρχείων video απο εξωτερικό σκληρό (πχ έχω αποκλείσει όλους τους δέκτες που δεν υποστηρίζουν ήχο ac3).

Τι μου προτεινετε;

Ψαχνω δεκτη που θα συνδεθει με pc monitor με hdmi...Για να εχω ηχο απο τα ηχεια τι εξοδο πρεπει να εχει?
Ποιον προτεινετε(και απο Ευρωπη)

Αν η οθόνη έχει ηχεία, δεν θα χρειαστείς κάτι. Αν δεν έχει, θα χρειαστείς έξοδο mini-jack ή αντάπτορα για να πάρεις ήχο από την scart.
Όμως, υπάρχει πιθανότητα να έχεις πρόβλημα στην εικόνα.
Υπάρχει σχετικό θέμα που συνιστώ να δεις. Θα σε βοηθήσει. Ψηφιακός δέκτης σε monitor με DVI (HDCP)

Ψαχνω και εγω δηλαδη η αδερφη μου γιατι το δικο της τα εφτυσε.
Θελει να παιζει αρχεια οχι βαρια μεχρι 2-3GB να βλεπει σκληρο και φυσικα υποτιτλους.

Το σημαντικοτερο επειδη ειναι ανεργη κατι φτηνο και καλο.

Re: Διπλος δεκτης DVB-T ?

Βρισκω στα ελληνικα μαγαζια τον καινουργιο Χορο 8770/8772 οι οποιει ειναι διπλοι
Ξερει κανενας εαν εχουν ελληνικο μενου? Τουλαχιστον ο 8300 εχει

Παρέλαβα τον mecool k1pro.
Πολύ ευχαριστημένος από όλα.
Μόνο πρόλαβα ότι δεν μπορώ να σώσω την αλλαγή της σειράς των καναλιών. Ενώ αλλάζω την σειρά, Όταν πάω να βγω με ρωτάει αν θέλω να σώσω τις αλλαγές, απαντώ ναι, αλλά επανεφεύρει τα κανάλια στην σειρά που τα βρήκε.
Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει ;
Είναι κάποιο πρόβλημα ;
Τα φώτα σας παρακαλώ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Ποιόν ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...

Έχει κάποια επιλογή για LCN στις ρυθμίσεις του; Αν υπάρχει να την βάλεις στο OFF.

Αν απευθύνεσαι σε εμένα, δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς.

Έχει κάποια επιλογή για LCN στις ρυθμίσεις του; Αν υπάρχει να την βάλεις στο OFF.

Το βρήκα, σε ευχαριστώ αυτό ήταν.
Τώρα η σειρά των καναλιών αποθηκεύεται όπως ήθελα.
Σαν διαπίστωση αναφέρω πως η ελληνική γλώσσα δεν εμφανίζεται/υποστηρίζεται ούτε στο Epg αλλά ούτε και στο μενού.

Ωραία το λύσαμε το θέμα με την σειρά των καναλιών. Αυτό όμως με το EPG φοβάμαι πως δεν μπορούμε να το διορθώσουμε.

Χαχαχα, οκ.
Το περίεργο είναι πως μόνο σε ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, εμφανίζονται όλα κανονικά στα Ελληνικά. Στα υπόλοιπα γράφει " no program information available in English. In order to see the information in Greek adjust your language settings".
Τα Ελληνικά όμως δεν περιλαμβάνονται στις διαθέσιμες γλώσσες προς επιλογή.

Έχει δοκιμάσει κάποιος τον καινούργιο δέκτη CRYPTO ReDi 270P που υποστηρίζει HEVC H.265 HD και Dolby;

Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια για επιλογή δέκτη. Χρήση κυρίως digea, με υποστήριξη για τις επικείμενες αλλαγές στην κωδικοποίηση. Επειδή έχω κακή εμπειρία με 5-6 Lifeview που πέρασαν από τα χέρια μου τα τελευταία τρία χρόνια, θέλω κάτι δοκιμασμένο και αξιόπιστο. Media player καλοδεχούμενο, αλλά όχι απαραίτητο μιας και υπάρχει htpc. Σίγουρα θα με βόλευε και ένα MP (πχ θα μπορούσα εύκολα να το μεταφέρω σε άλλο δωμάτιο ή να του πετάξω ένα δίσκο/στικάκι και να κάνω δουλειά μου χωρίς να ανοίγω pc) αλλά αν είναι ν' ασχοληθώ θέλω κάτι που να υποστηρίζει τα πάντα και να μη μου σπάσει τα νεύρα. Αλλιώς να μου λείπει. Όταν γυρίζω σπίτι από τη δουλειά θέλω να πατάω Play και να παίζει ταινία. Όχι να ψάχνομαι γιατί δεν υποστηρίζει hevc, ούτε γιατί δεν παίζει ελληνικά απο εξωτερικό srt. Θέλω την ηρεμία μου και η υπομονή μου με τα μηχανάκια έχει εξαντληθεί προ πολλού, περνώντας το κατώφλι της plug n play ηλικίας. :grandpa: :flipout:

Οι επιλογές είναι λίγες, Crypto 270, Golden Media Mania 810 και Edision Proton T265.
Επειδή θέλεις αξιοπιστία, θέλεις να είναι μεταλλικός για καλύτερη απαγωγή θερμότητας. Δες του πρώτους 2.

Φαίνεται ότι είσαι προχωρημένος χρήστης και θα ήταν πολύ χρήσιμο αν είχαμε feedback σου για αυτούς τους δέκτες. :smile:

Ευχαριστώ για τις προτάσεις φίλε μου. Τον crypto 270 τον κοίταζα σήμερα και μου άρεσαν τα specs. Μάλιστα έριξα μια ματιά στον Γερμανό, που όμως λέει οτι δεν είναι διαθέσιμος στο site. Πήγα λοιπόν να ρωτήσω στο κατάστημα και μου είπαν οτι δεν είναι διαθέσιμος στο κατάστημα. Δηλαδή, επαναλαμβάνω για όποιον δεν κατάλαβε, στο site δεν είναι διαθέσιμος στο site, στο κατάστημα δεν είναι διαθέσιμος στο κατάστημα. Έπρεπε να υπάρχει κάποιος μαζί μου να μου βγάλει μια φώτο να δω το ύφος και το βλέμμα που του έριξα. Και μια φωτο ακόμα όταν προσπάθησε να μου βρει λύση, για να με εξυπηρετήσει, προτείνοντάς μου να μου δώσει αποκωδικοποιητή OTE TV δωρεάν, με συμβόλαιο 8,something ευρώ το μήνα... Οτι η υπομονή μου έχει εξαντληθεί το 'παμε; Πολλά γέλια. :flipout:

Anyway, crypto στα υπόψιν, τα άλλα δυο που προτείνεις φαίνονται επίσης αξιόλογα και μου αρέσει που έπεσες και κοντά στον προϋπολογισμό. Κάπου εκεί κοντά στα 30 είχα στο μυαλό μου.

Αυτόν εδώ: Samsung-GX-MB540TL τον δοκίμασε κανένας;

Αυτόν εδώ: Samsung-GX-MB540TL τον δοκίμασε κανένας; κάνει για Ελλάδα; Το freenet το πιάνει μέσω δικτύου;