Δεν θα το μετανιώσεις πίστεψε με..
Το jplay μπορεί να παίξει είτε με το δικό του player τα αρχεία σου δηλαδή με το jplay mini είτε να παίξει μέσω jriver ή foobar..
Δεν έχω δοκιμάσει αν έχει σε κάποιο από τα 2 καλύτερο αποτέλεσμα αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει και παίζω με το jplay mini λόγω απλότητας..
Δεν έχει πολλές ευκολίες και έτσι με κάνει να επικεντρώνομαι περισσότερο στην μουσική!! Σαν να βάζω τον δίσκο και να κάθομαι στον καναπέ να τον ακούσω..(περίπου)
Μάλλον αυτό το κάνει πιο αναλογικό! Αστειεύομαι φυσικά..
Κατέβασε το trial και δοκίμασε το, αν σου αρέσει δίνεις τα 100.
Σχετικά με το Jplay, η ομάδα ανάπτυξης του foobar 2000 αποφάσισε μετά από σχολαστικούς ελέγχους να συμπεριλάβει το ακόλουθο μήνυμα στο roubleshooter εργαλείο του foobar:
foobar2000 troubleshooter
The following components found on your system are known to be problematic and should be either uninstalled or updated to their latest versions:
foo_jplay.dll : JPLAY
Reason: "Audiophile" scam
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το περάσατε στο ντούκου αυτό το ποστ (#140)
Xρονιάρες μέρες... δεν τα δίνετε καλύτερα αυτά τα 100 στο χαμόγελο του παιδιού ή σε κάναν έρανο του ερυθρού σταυρού;
Με πολύ λίγο ψάξιμο στο google βλέπω ότι υπάρχει θέμα απάτης
και με το foobar και με το jriver εναντίον του jplay
Πριν δώσετε τα λεφτά για να πάρετε jplay, ρυθμίστε τον foobar σωστά, να παίζει εξολοκλήρου το κομμάτι από την ram...
Επίσης και τον jriver.
Κατόπιν τις οποιεσδήποτε συγκρίσεις να τις κάνετε με προγράμματα που κάνουν το ίδιο... πχ pure player...
Αν έχετε καλυτέρευση και είστε ευχαριστημένοι ακούστε και το jplay plugin, είναι δωρεάν... πιστέψτε τα αυτιά σας και μόνο αυτά και ακούστε το όσες μέρες, μήνες, θέλετε... στην δωρεάν έκδοση απλά κάνει διακοπές ήχου σε τυχαία διαστήματα... αλλά είναι πλήρως λειτουργικό...
Επειδή το service jplay δεσμεύει πολύ μνήμη (περίπου 1gb) να ρίχνετε και μια ματιά στην διαχείριση εργασιών, για να δείτε αν έχετε αρκετούς πόρους... ή να το απενεργοποιείτε αν δεν το χρειάζεστε...
Δεν μπορώ να αποφανθώ εάν είναι απάτη από την στιγμή που στα δικά μου αυτιά κάνει μια αρκετά ακουστή διαφορά, από καλοσεταρισμένο foobar... δεν έχω εμπειρία από τις παλαιότερες εκδόσεις, έχω δοκιμάσει μονάχα την τελευταία...
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, πώς μπορούμε να ρυθμίσουμε το jriver ή το foobar να παίζουν τα κομμάτια αποκλειστικά απο την μνήμη;
:ears:
κατεβάζεις το foo_ramdisk και στις επιλογές
advanced --> playback --> ανεβάζεις το "full file buffering up to" όσο θέλεις...
Μια προτεινόμενη τιμή?
advanced --> playback --> ανεβάζεις το "full file buffering up to" όσο θέλεις...
και την ώρα που παίζει πατάς πάνω στο ή στα κομμάτια utilities --> send to ram disk
...η επόμενη όμως ερώτηση είναι γιατί να το κάνεις αυτό;;;
Μια προτεινόμενη τιμή?
Εξαρτάται πάντα από το πόση μνήμη είναι διαθέσιμη στον Η/Υ για χρήση.
Ξεκίνα με μια πολύ υψηλή τιμή, τιμή που ξεπερνάει το μέγιστο μέγεθος του κομματιού που πρόκειται ποτέ να αναπαραχθεί από τον Η/Υ σου με στην υψηλότερη δυνατή δειγματοληψία.
or updated to their latest versions....
Χρήστο, χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή.
Έχω την τελευταία έκδοση του jplay για το foobar.
Έχεις την τελευταία έκδοση... πως ακούγεται λοιπόν? χειρότερα? (χειρότερα από τι?)
Και η επόμενη ερώτηση ποιος είναι ο συνδυασμός ρυθμίσεων που έχεις που ακούγεται καλύτερα?
Πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο να στέλνεις manually το κομμάτι στο RAM DISK, από τι στιγμή που ήδη έχεις ενεργοποιήσει το "full file buffering" σε μία τιμή που ξεπερνάει το μέγεθος του κομματιού ;
Με οποιαδήποτε διαμόρφωση του Η/Υ και να πειραματιστώ, παίζω το ίδιο καλά αφού κατά την δική μου άποψη σε έναν καλό Η/Υ (χωρίς τεχνικά προβλήματα) το 99% της απόδοσης οφείλεται στην ποιότητα της κάρτα ήχου και της τροφοδοσίας.
Είχες κάποιο πρόβλημα με τη χρήση και των δυο, κάποιο κρας ή υπερβολική χρήση μνήμης ίσως από διπλό κασάρισμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.