Αυτός που μου έρχεται με την πρώτη, είναι ο Astra 19.2E. Πολλά ελεύθερα HD κανάλια με αρκετά καλό περιεχόμενο. Μπορείς να τα δεις εδώ http://en.kingofsat.net/pos-19.2E.php . Πρόβλημα μπορεί να είναι η γλώσσα, επί το πλείστον Γερμανικά. Εξαιρετικά αγγλικά κανάλια έχει ο Astra 28.2E, αλλά είναι πολύ δύσκολος στην λήψη του. Ας μας ενημερώσει κάποιος που έχει καταφέρει να τον πιάσει. Όσο για τον Hotbird (13E), έχει μερικά ειδησεογραφικά κανάλια στα Αγγλικά και τα ιταλικά της Rai και της Mediaset (σημαντικότερα). Είναι κυρίως δορυφόρος με συνδρομητικά.
μαλιστα.......ευχαριστω φιλε!Aπό τους 3 δορυφόρους που γνωρίζω (Hotbird 13, Astra 19.2, Εurobird 9), μακράν ο Astra.
οταν λες αθλητικα στο τουρκικο τι εννοεις? ποδοσφαιρο - μπασκετ ευρωπαικα? πρεπει να πιασω τον turksat σωστα?αν ναι ποιον θα κεντραρω για να εχω και hellas sat? εχω 1 μετρο πιατο.............. τα αραβικα σε ποιον δορυφορα ειναι? ευχαριστω πολυ!!Όταν λες "ποιότητα" τι εννοείς; Τι ψάχνεις να δεις;
Πολλά ελεύθερα κανάλια έχουν οι αραβικοί και τούρκικοι δορυφόροι. Ειδικά οι αραβικοί έχουν και κανάλια ταινιών με αγγλική γλώσσα και αραβικούς υπότιτλους, ενώ στους τούρκικους θα βρεις αρκετά ελεύθερα αθλητικά.
Συμφωνώ και επαυξάνω !!!
Ο Astra 28.2E, όμως δεν είναι πολύ δύσκολος στην λήψη του σε όλες τις συχνότητες. Με 1,20 πιάτο δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα στα βασικά κανάλια (παιδικά, μουσικά, ινδικά-bollywood).
Σίγουρα η λήψη του Astra 19.2E είναι ευκολότερη αλλά στην θέση 28Ε συνυπολόγισε και τη λήψη του Eurobird28,5E και αν βάλεις κι ένα δεύτερο lnb
στο πιάτο θα κατεβάσεις και τον ενδιαφέροντα Badr πρώην Αrabsat στις 26Ε με τα MBC, Dubai sports κλπ.
Συμφωνώ και επαυξάνω !!!
Ο Astra 28.2E, όμως δεν είναι πολύ δύσκολος στην λήψη του σε όλες τις συχνότητες. Με 1,20 πιάτο δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα στα βασικά κανάλια (παιδικά, μουσικά, ινδικά-bollywood).
Σίγουρα η λήψη του Astra 19.2E είναι ευκολότερη αλλά στην θέση 28Ε συνυπολόγισε και τη λήψη του Eurobird28,5E και αν βάλεις κι ένα δεύτερο lnb
στο πιάτο θα κατεβάσεις και τον ενδιαφέροντα Badr πρώην Αrabsat στις 26Ε με τα MBC, Dubai sports κλπ.
ενα μετρο ειναι το πιατο, με αυτο μπορω να κανω δουλεια στης 28 η θα εχω προβλημα? μενω βορεια δυτικη μακεδονια, εχω και δευτερο lnb αλλα χωραει να ερθει τοσο κοντα 28 με 26? πως θα γινει? στης 26 με το dubai sports εχει πολλα καναλια? δειχνει ευρωπαικους αγωνες? ποδοσφαιρο-μπασκετ? αν υπαρχει προβλημα για τον 28 αξιζει να βαλω μονο τον badr?? ευχαριστω και παλι !!
http://www.satbeams.com/footprints
Άλλοι κάνουν κόλπα με κινητό... δεν το έχω ψάξει πως γίνεται. Άλλη λύση είναι να δώσεις από 100~150 ευρώ και να πάρεις μηχάνημα.βαζω στο δεκτη astra ας πουμε και μπαινω σ ενα καναλι του και ρυθμιζω το πιατο, υπαρχει καλυτερος τροπος?