Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Δυστυχως για μενα δεν εχω τα 33000 για τα δωσω,αλλα υπαρχουν αρκετοι που δινουν πολυ περισσοτερα η αν θελεις υπαρχουν και παρα πολλοι που δινουν 2-3000 για ενα βραδυ στα μπουζουκια.Το που θα ξοδεψεις τα χρηματα σου ,αν τα εχεις,ειναι θεμα φιλοσοφικης συζητησης και οχι του παροντος θεματος.Οπως λοιπον αυτοι μας βλεπουν εμας λιγο περιεργα που δινουμε 3000 για εναν ενισχυτη ,ετσι και εμεις θελεις να αντιμετωπιζουμε οσους εχουν και δινουν 33000 για ενισχυτη και αλλα τοσα η περισσοτερα για ηχεια και πηγη?
Σαν... "γήινους" πάντως, όχι και τόσο...

Re: Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Να υποθέσω,ότι υπάρχει διαθέσιμος για ακρόαση;-bye-

Οχι βεβαια.

Υπαρχουν αλλοι ομως.
Μεχρι 200 W/channel με λαμπες.
Αλλα οχι για πολυ.
Αλλαζω επαγγελματικο αντικειμενο.
Στο εξης θα πουλαω αλουμινενιες προσοψεις.
Για καθε προσοψη θα δινω μαζι και ενα ενισχυτη δωρο, κολλημενο απο πισω.
Διαβαζω εδω μεσα οτι εχει πέραση αυτη η δουλεια.

Απάντηση: Re: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

EM_BHR-EP1500.gif

:BDGBGDB55:

Για μένα ο europower 1500 είναι ο καλύτερος ενισχυτής στον πλανήτη. Και αυτό με την έννοια ότι αν δεν τίθεται περιορισμός κόστους, μεγέθους, βάρους κλπ σου λύνονται τα χέρια και μπορείς να φτιάξεις κορυφαία μηχανήματα. Το ζήτημα είναι να φτιάξεις κάτι σαν το παραπάνω και να μπορεί ο καθένας να το αποκτήσει με 300 μόλις ευρώ. Αυτό είναι κορυφαίο κατόρθωμα!

ΥΓ
Δεν τον έχω πια και μου λείπει. Το ρακ μου είναι πολύ άδειο χωρίς αυτόν!:bawling:

Εντυπωσιακος σε ολα του τελικος ενισχυτης που ειδα για πρωτη φορα στην εκθεση ηταν ο Soulution που οδηγουσε τα μεγαλα Sonus Faber. Πραγματικα εντυπωσιακη αποδοση και συγκριτικα "φτηνος" σε σχεση με πολλα αλλα μεγαθηρια....

http://www.soulution-audio.com/english/e_710.html

Εντυπωσιακος σε ολα του τελικος ενισχυτης που ειδα για πρωτη φορα στην εκθεση ηταν ο Soulution που οδηγουσε τα μεγαλα Sonus Faber. Πραγματικα εντυπωσιακη αποδοση και συγκριτικα "φτηνος" σε σχεση με πολλα αλλα μεγαθηρια....

http://www.soulution-audio.com/english/e_710.html

Ξέρεις τιμούλα George?

Παρ' όλο που αρκετοί λένε πως είναι πλέον ξεπερασμένοι, μάλλον αυτούς θα ήθελα για δώρο πάντως.Τους κλασσικούς Νο.33:

33AD_lo.jpg

Κι εγώ. Παράγονται ακόμα? Η ιστοσελίδα της εταιρίας με μπέρδεψε (ούτε dac's ούτε cd, μόνο 3 τελικοί που μοιάζουν διάδοχοι των παλιών 33χ). Μέσω google πρόσβαση π.χ. στον 33Η, από την ιστοσελίδα όχι.
Πάντως στο download section τον αναφέρει στα classic προϊόντα, σε αντιδιαστολή με τα current. Άρα μάλλον δεν παράγεται πια.

Μην ξεχάσω και τον Χ350 του pass, όπως και τους λαμπάτους που δυνητικά μπορώ να κάνω μόνος μου (είμαι μετριόφρων ο μπαγάσας). Οι υπάρχοντες είναι μάλλον της φτήνιας (Η "κατάρα" του DIY:ο πολύς πειραματισμός μας έχει φάει).

Χαιρετισμούς
Κωνσαταντίνος

Κι εγώ. Παράγονται ακόμα? Η ιστοσελίδα της εταιρίας με μπέρδεψε (ούτε dac's ούτε cd, μόνο 3 τελικοί που μοιάζουν διάδοχοι των παλιών 33χ). Μέσω google πρόσβαση π.χ. στον 33Η, από την ιστοσελίδα όχι.
Πάντως στο download section τον αναφέρει στα classic προϊόντα, σε αντιδιαστολή με τα current. Άρα μάλλον δεν παράγεται πια.

Μην ξεχάσω και τον Χ350 του pass, όπως και τους λαμπάτους που δυνητικά μπορώ να κάνω μόνος μου (είμαι μετριόφρων ο μπαγάσας). Οι υπάρχοντες είναι μάλλον της φτήνιας (Η "κατάρα" του DIY:ο πολύς πειραματισμός μας έχει φάει).

Χαιρετισμούς
Κωνσαταντίνος

Δεν πρέπει να παράγονται ακόμη.Πάντως είναι κορυφαίοι από κάθε άποψη.Με τρελλαίνουν και από εμφάνιση.Γενικά έχουν τα πάντα από specs/look.Δεν έχει τύχει να ακούσω κανένα σύστημα με αυτούς, αλλά δεν μπορεί, καλά θα παίζουν..:flipout:

Πάντως να είμαι ειλικρινής και αυτός εδώ ο Soulution με κούφανε στην έκθεση.Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως είναι μόνο 120 watt..!Βέβαια ζυγίζει και 80 κιλά..Κάπου πρέπει να έχουν πάει αυτά..:grinning-smiley-043

710_front01_850pt.jpg

Χαιρετισμούς
Κωνσαταντίνος

Στη θεση τους υπαρχει ο Μ.L no 53.

http://www.audiojunkies.com/product/1153/mark-levinson-no-53-monoblock-reviews

Kαπου ειδα για 25Κ το κομματι.

Re: Απάντηση: Re: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Οχι ρε παιδια...17000 ειναι λιγα για τον τελικο.29.500 εχει μονο του το CD 740.Ανεβαινε..:smash::smash:

23.000 έχει νομίζω.Ο προ είχε 17.000. Αλλά τα χρήματα δεν μας απασχολούν σε αυτό το θέμα.Γράφουμε άφοβα..χεχεχεχε.Υποτίθεται πως έχουμε τα άπειρα..:guitarist:

σωστόν ο 53 πλέον είναι η ναυρχίδα τους κι αν δεν κάνω σοβαρό λαθος, είναι κι αυτός σε τάξη D

Όχι δεν κάνεις. Αυτό δεν το περίμενα, ομολογουμένως :grinning-smiley-043. Υπάρχει άλλος τελικός στην πολύ υψηλή κατηγορία τιμής σε D?