Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Κι εσύ ρε Κόγια, σοβαρό μ.......ο ανέφερες για αυτοκίνητο.
Αυτό κι αν είναι κλοπή.....
Αυτό κι αν είναι κλοπή.....
Last edited by a moderator:
Πάντως εγώ άν μου έλεγαν να διαλέξω μεταξύ του αυτοκίνητου αυτού ρε παιδί μου) και των ενισχυτών,θάπαιρνα με χίλια τους ενισχυτές.
Αγαπητέ DIPIE μην μπερδεύουμε αυτοκίνητα με συστήματα γιατί αυτό το (πολύ νεοπλουτίστικο-χασαπίστικο-μαναβίστικο) ακούγεται πολύ αιρετικό για να το πώ κομψά, ιδίως για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Εκτός αν το είπες για αστείο, οπότε Οκ.
Και όχι δεν είμαι κάτοχος Mercedes αλλά μετά απο 18 χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου επαγγελματικά δεν μπορώ να ακούω τέτοιους χαρακτηρισμούς, ιδίως απο άτομα που εκτιμούν και τον καλό ήχο.
Πάντως εγώ άν μου έλεγαν να διαλέξω μεταξύ του αυτοκίνητου αυτού(πολύ νεοπλουτίστικο-χασαπίστικο-μαναβίστικο ρε παιδί μου) και των ενισχυτών,θάπαιρνα με χίλια τους ενισχυτές.
Να ξαναγράψω τον αφορισμό:
Το σπίτι σου πρέπει να είναι ακριβότερο από το αυτοκίνητό σου και το αυτοκίνητό σου ακριβότερο από το στερεοφωνικό σου.
Καλά εντάξει πέστε να με φάτε, απλά δείτε γύρω σας και πείτε μου αν αυτό δεν ισχύει...
Στο κάτω-κάτω, δεν έχει μεγάλη διαφορά το "νοικιάζω" από το "αγοράζω με δόσεις". Κάθε σπίτι - αυτοκίνητο - στερεοφωνικό έχει και καθορισμένη χρηματική αξία.
Επειδή είχα την τεχνική υποστήριξη της Mercedes και έβλεπα τι γινόταν εκεί μέσα...
1000 φορές ένα Subaru και τα ρέστα τελικός!![]()
Μήπως γιατί δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καλύτερος ενισχυτής;
Τι θα λέγατε να μείνουμε στο θέμα,γιατί είπαμε να αστειευτούμε λίγο με τ' αυτοκίνητα και τελικά σπάσανε τα φρένα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.