Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Κι εσύ ρε Κόγια, σοβαρό μ.......ο ανέφερες για αυτοκίνητο.
Αυτό κι αν είναι κλοπή.....

Last edited by a moderator:
Δυστυχως για μενα δεν εχω τα 33000 για τα δωσω,αλλα υπαρχουν αρκετοι που δινουν πολυ περισσοτερα η αν θελεις υπαρχουν και παρα πολλοι που δινουν 2-3000 για ενα βραδυ στα μπουζουκια.Το που θα ξοδεψεις τα χρηματα σου ,αν τα εχεις,ειναι θεμα φιλοσοφικης συζητησης και οχι του παροντος θεματος.Οπως λοιπον αυτοι μας βλεπουν εμας λιγο περιεργα που δινουμε 3000 για εναν ενισχυτη ,ετσι και εμεις θελεις να αντιμετωπιζουμε οσους εχουν και δινουν 33000 για ενισχυτη και αλλα τοσα η περισσοτερα για ηχεια και πηγη?

Πάντως εγώ άν μου έλεγαν να διαλέξω μεταξύ του αυτοκίνητου αυτού(πολύ νεοπλουτίστικο-χασαπίστικο-μαναβίστικο ρε παιδί μου) και των ενισχυτών,θάπαιρνα με χίλια τους ενισχυτές.

Αρκεί βέβαια να μην το μάθαινε η γυναίκα μου:flipout:

Πάντως εγώ άν μου έλεγαν να διαλέξω μεταξύ του αυτοκίνητου αυτού ρε παιδί μου) και των ενισχυτών,θάπαιρνα με χίλια τους ενισχυτές.

Αγαπητέ DIPIE μην μπερδεύουμε αυτοκίνητα με συστήματα γιατί αυτό το (πολύ νεοπλουτίστικο-χασαπίστικο-μαναβίστικο) ακούγεται πολύ αιρετικό για να το πώ κομψά, ιδίως για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Εκτός αν το είπες για αστείο, οπότε Οκ.
Και όχι δεν είμαι κάτοχος Mercedes αλλά μετά απο 18 χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου επαγγελματικά δεν μπορώ να ακούω τέτοιους χαρακτηρισμούς, ιδίως απο άτομα που εκτιμούν και τον καλό ήχο.

Να ξαναγράψω τον αφορισμό:
Το σπίτι σου πρέπει να είναι ακριβότερο από το αυτοκίνητό σου και το αυτοκίνητό σου ακριβότερο από το στερεοφωνικό σου.

Re: Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Πάντως εγώ άν μου έλεγαν να διαλέξω μεταξύ του αυτοκίνητου αυτού(πολύ νεοπλουτίστικο-χασαπίστικο-μαναβίστικο ρε παιδί μου) και των ενισχυτών,θάπαιρνα με χίλια τους ενισχυτές.

Σόρρυ. Είπα να αναφέρω το Saab 93 που είναι πιο ιντελεκτσουέλ κι έτσι, αλλά προσφάτως έμαθα ότι έχει το πάτωμα του Opel Vectra και ξενέρωσα τελείως.

Πάντως, όλα τα Mercedes μπορούν να προσπεράσουν επιτυχώς τη ρετσινιά της νεοπλουτίλας. Απλώς, διαλέγεις ένα χρώμα που να μην προτιμούν οι βουλευτές, μπεζ ή κρεμ ας πούμε -το μαύρο απαγορεύεται δια ροπάλου, και δεν το πλένεις κάθε μέρα.

Απάντηση: Re: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Να ξαναγράψω τον αφορισμό:
Το σπίτι σου πρέπει να είναι ακριβότερο από το αυτοκίνητό σου και το αυτοκίνητό σου ακριβότερο από το στερεοφωνικό σου.

Αφορίζεσαι με συνοπτικές διαδικασίες.

Κι άν δεν έχεις σπίτι δικό σου ή κι ακόμα και αυτοκίνητο;

Φαίνεται απίθανο να μην έχει κάποιος έστω κι αυτοκίνητο και νάχει πανάκριβο σύστημα.Συμβαίνει όμως.

Θέμα προτεραιοτήτων και "φιλοσοφίας ζωής" είναι όλα.

Καλά εντάξει πέστε να με φάτε, απλά δείτε γύρω σας και πείτε μου αν αυτό δεν ισχύει...

Στο κάτω-κάτω, δεν έχει μεγάλη διαφορά το "νοικιάζω" από το "αγοράζω με δόσεις". Κάθε σπίτι - αυτοκίνητο - στερεοφωνικό έχει και καθορισμένη χρηματική αξία.

Απάντηση: Re: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Καλά εντάξει πέστε να με φάτε, απλά δείτε γύρω σας και πείτε μου αν αυτό δεν ισχύει...

Στο κάτω-κάτω, δεν έχει μεγάλη διαφορά το "νοικιάζω" από το "αγοράζω με δόσεις". Κάθε σπίτι - αυτοκίνητο - στερεοφωνικό έχει και καθορισμένη χρηματική αξία.

Ελα που πέσαμε να σε "φάμε".Πλάκα κάνουμε.Μην τα παίρνεις όλα τόσο τοις μετρητοίς.-bye-

Παντως ο αγαπητος κ Κογιας καταφερε να εκτρεψει το θεμα σε αυτοκινητα ,βιλες,κλπ,Προβλεπω να καταθετουμε τις αποψεις μας για το αν κραταει καλα στο δρομο η Μ.Β η το Subaru

Οι ψηφιακές πηγές είναι όλες ίδιες,οι ενισχυτές το ίδιο,τα πικάπ είναι χειρότερα απο τις ψηφιακές πηγές-που είναι όλες ίδιες,τα...καλώδια τα ίδια,τα ακριβά ηχεία είναι απάτη..............Αφορισμοί,αφορισμοί,αφορισμοί........................

Να το κλείσουμε το φόρουμ να ησυχάσουμε;Τι χαλάμε τόση φαιά ουσία για χίμαιρες;Να πουλήσουμε και τα μηχανήματα και να πάρουμε ένα mini Hi-Fi που δεν πιάνει και χώρο κι αρέσει και στην γυναίκα μας;

Αντε να δούμε τι άλλο θα σκούσουμε.

Last edited:
Επειδή είχα την τεχνική υποστήριξη της Mercedes και έβλεπα τι γινόταν εκεί μέσα...
1000 φορές ένα Subaru και τα ρέστα τελικός! :flipout:

Το ίδιο με το hi end. Είναι να μην σε πάρουν για άσχετο.. σου πιάνουν τον..

Αλλά και πάλι είναι γενικεύσεις και όχι ο κανόνας.

Λοιπών, γίνετε πιο συγκεκριμένοι, ποιος είναι ο καλύτερος τελικός για να οδηγήσει τα καλύτερα ηχεία σε αυτές τις στάθμες? Γιατί αν ψάχνετε μόνο τον καλύτερο τελικό χωρίς τα καλύτερα ηχεία στις τάδε στάθμες, ξανασκεφτείτε το γιατί είναι πεταμένα λεφτά.

Αυτοί που έχουν "προταθεί" μέχρι τώρα ειδικά οι τρανζιστοράτοι κι οι μεγάλοι λαμπάτοι,ποιό ηχείο δεν μπορούν να οδηγήσουν;

Τι θα λέγατε να μείνουμε στο θέμα,γιατί είπαμε να αστειευτούμε λίγο με τ' αυτοκίνητα και τελικά σπάσανε τα φρένα...

Re: Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Τι θα λέγατε να μείνουμε στο θέμα,γιατί είπαμε να αστειευτούμε λίγο με τ' αυτοκίνητα και τελικά σπάσανε τα φρένα...

Στο θεμα.

Ειναι αρκετα καλος αυτος ο λαμπατος ενισχυτης ?

- THD is typically 0.005% midband at full power
- Damping factor is essentially infinite (zero output impedance) over the full frequency range and is adjustable below 100Hz.
- Noise level is over 100 db down and overload clipping is soft with instantaneous recovery.

http://www.wolcottaudio.com/WA_Pres_why.htm

http://www.wolcottaudio.com/WA_Pres_specs.htm

Αυτος τι λεει
http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/0700/wolcottaudio.htm