Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Ξεκόλα, σταμάτα να γράφεις και διάβασε. Βοηθάει.
Από το να δημιουργείς καταστάσεις χωρίς λογω γιατί δεν μας λες και κάτι συγκεκριμένο, να μας φωτίσεις εμάς που μας θεωρείς τρόπον τινά άσχετους και μας παροτρύνεις να διαβάσουμε;Θέλω να μάθω. Είσαι και ιδρυτικό μέλος του avclub και θα πρέπει να πρωτοστατείς.Ιδού η Ρόδος! Λ.Σ.

thanasis K ποτέ δεν είπα οτι μα μηχανήματά μου είναι τα καλύτερα στον κόσμο. Αυτά τα λεν άλλοι. Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει.
Η κατάθεση στοιχείων για μια σχεδίαση στα πλαίσια της πληροφόρησης δεν στοιχειωθετεί κάτι τέτοιο ούτε η υπεράσπιση της από μεριάς μου απέναντι στην άγνοια ή στην παραπληροφόρηση. Άλλωστε το avclub αυτό το νόημα έχει: την πληροφόρηση μέσα από τον ανοιχτό διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων.
Ξέχασες τι έγινε πρόσφατα με το Buena Vista Social Club; Να στο θυμίσω;
Τι θα έπρεπε να κάνω, να αφήσω να πλανάται το ψέμα; Και είχα φυσικά δίκιο, όπως και τώρα.
Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ζητήσει συγνώμη Λ.Σ.

Re: Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Λουκά, δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η διαμάχη! Άσε να πέσει και κάτι
κάτω!!!
Σωστά Γιάννη, αλλά πρέπει να τελειώνουμε κάποτε με αυτήν την νοοτροπία για να μπορούμε να καταθέτουμε τις απόψεις μας χωρίς να δεχόμαστε γενικές και αφηρημένες επιθέσεις από ορισμένους. Λ.Σ.

Αυτό που είχε συμβεί με το Buena Vista, είναι άλλη περίπτωση!
Εδώ δεν έγινε τίποτα βρε Λουκά! Πάμε στο θέμα μας! Εσύ ποιός
θεωρείς ότι είναι ο καλύτερος τελικός στον πλανήτη?

Η κατάθεση στοιχείων για μια σχεδίαση στα πλαίσια της πληροφόρησης δεν στοιχειωθετεί κάτι τέτοιο ούτε η υπεράσπιση της από μεριάς μου απέναντι στην άγνοια ή στην παραπληροφόρηση.

Παραπληροφορηση..χμμμ

Μας λετε οτι δυο ειναι οι σχεδιασεις otl και οι Ατμα ειναι η μια απο τις δυο.Σας εδωσα για μελετη αλλες 2 να διαβασετε.Αυτες ειναι πραγματικες set otl.
Αν ειναι απο αγνοια τα λεγομενα σας παω πασο.Αλλα οχι να μας λετε οτι δεν ξερουμε για ποιο μιλαμε.

Re: Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος τελικος στον πλανητη?

Αυτό που είχε συμβεί με το Buena Vista, είναι άλλη περίπτωση!
Εδώ δεν έγινε τίποτα βρε Λουκά! Πάμε στο θέμα μας! Εσύ ποιός
θεωρείς ότι είναι ο καλύτερος τελικός στον πλανήτη?

Θα γίνει σύντομα.
Δεν ξέρω ποιος είναι ο καλύτερος ενισχυτής. Για να έχω άποψη θα πρέπει να ακούσω πρώτα σε καλές συνθήκες, πολλούς ενισχυτές και να συγκρίνω. Έτσι λειτουργώ. Λ.Σ.

Παραπληροφορηση..χμμμ

Μας λετε οτι δυο ειναι οι σχεδιασεις otl και οι Ατμα ειναι η μια απο τις δυο.Σας εδωσα για μελετη αλλες 2 να διαβασετε.Αυτες ειναι πραγματικες set otl.
Αν ειναι απο αγνοια τα λεγομενα σας παω πασο.Αλλα οχι να μας λετε οτι δεν ξερουμε για ποιο μιλαμε.
Δύο είναι οι σχεδιάσεις. Οι υλοποιήσεις, με κάποια διαφοροποίηση, μπορεί να είναι πολλές.
Σχηματικό διάγραμματα κλπ μπορούν να υπάρχουν πολλά. Έχουν ποτέ υλοποιηθεί; Είναι λειτουργικά; Λ.Σ.

Δεν ειναι οι ιδιες σχεδιασεις με διαφοροποιησεις.Ελεος.Αν δεν μπορειτε να διαβαζετε κυκλωματα καλο ειναι να μην φερετε αποψη.Ετσι προστατευετε τον εαυτο σας.

Σας πληροφορω οτι οχι μονο λειτουργικα ειναι,θεωρουνται απο τους καλυτερους otl.
Αυτα χωρις να θελω να θιξω κανενα ατομο και κανενα ενισχυτη.Ουτε σας γνωριζω κ.Στεφανιδη ουτε εχω κατι προσωπικο μαζι ασς αλλα οχι να λεμε και οτι θελουμε.

Ο κ. Λουκάς Στεφανίδης πιστεύω ότι αναφέρθηκε σε δύο πολύ γνωστές, ή αν προτιμάτε εμπορικά επικρατέστερες λύσεις με τοπολογίες OTL στο τελικό στάδιο του ενισχυτή.
Προφανώς και υπάρχουν χιλιάδες σχέδια τελικών σταδίων OTL που δεν περιλαμβάνουν μετασχηματιστή εξόδου. Οι περισσότεροι τρανσιστοράτοι ενισχυτές άλλωστε είναι OTL εφόσον δεν περιλαμβάνουν μετασχημαστιστές στην έξοδο. Από μόνο της η τοπολογία OTL δεν σχετίζεται με την "τελειότητα" . Η McIntosh άλλωστε υλοποιεί τρανσιτοράτους ενισχυτές και τοποθετεί στη συνέχεια και έναν μετασχηματιστή εξόδου.

Συνεπώς την έρευνα για το ποιος είναι κατά τη γνώμη μας ο καλύτερος ενισχυτής του πλανήτη δεν πρεπει σε καμία περίπτωση να την συνδέουμε με σχεδιαστικές τοπολογίες, με τις λυχνίες ή τα τρανσίστορς.

Οι περισσότεροι από εμάς ανεβάζουμε και προτείνουμε μηχανήματα "ως τέλεια" , μηχανήματα που έχουμε δει μόνο σε φωτογραφίες. Αντε, στην καλύτερη περίπτωση μπορεί και να τα έχουμε ακούσει για μερικά λεπτά σε κάποια έκθεση ή σε κάποιο φιλικό σπίτι. Αυτά .

Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι με τη φαντασία ο καλός χαϊεντάς έχει τη δυνατότητα να ακούει και να αντιλαμβάνεται τους ήχους, χαζεύοντας απλώς τις φωτογραφίες μηχανημάτων και ηχείων.

" φοβερό το ηχείο, γμ τα ηχεία !!! , πότε θα το ακούσουμε στην Ελλάδα, θα το φέρει κανείς ???"

Καλά περιμένετε απάντηση σαυτήν την ερώτηση; Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ξέρει τον καλύτερο τελικό στον πλανήτη ή υπάρχει ο καλύτερος και μπορεί τελικά κανείς να προσδιορίσει τι σημαίνει "καλύτερος στον πλανήτη; "

Πες τα Βαγγελη,απλως γραφουμε αποψεις,χωρις να εχουμε ακουσει ουτε το 30%,στην καλλιτερη περιπτωση, των <καλλιτερων υλοποιησεων>

Πρεπει να ειναι μερικες εκατονταδες οι καλυτεροι τελικοι, γιατι και μερικες εκατονταδες ειναι οι χωροι ακροασης που πρεπει να καλυψη ο καθε τελικος.

Υπάρχουν πολλοί και μέλη του φόρουμ,που έχουν τέτοιους ενισχυτές σπίτι τους.Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι,που έχουν ακούσει αρκετούς απ' αυτούς.Υπάρχουν άλλοι που ονειρεύονται κάποιους απ' αυτούς.Υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν ακούσει κανένα και δεν ξέρουν γιατί μιλούν όσοι έχουν σχετικές εμπειρίες.

Υπάρχουν πολλοί και μέλη του φόρουμ,που έχουν τέτοιους ενισχυτές σπίτι τους.Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι,που έχουν ακούσει αρκετούς απ' αυτούς.Υπάρχουν άλλοι που ονειρεύονται κάποιους απ' αυτούς.Υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν ακούσει κανένα και δεν ξέρουν γιατί μιλούν όσοι έχουν σχετικές εμπειρίες.

... και υπάρχουν και αυτοί που το όνειρό τους είναι να γίνουν μια μέρα αναπληρωτές χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, ή ακόμα χειρότερα, αντιπρόσωποι με service στην πηλωτή της πολυκατοικίας τους και με πιστοποιητικό ικανότητας ένα εισιτήριο Athens-Munchen.

Από το να δημιουργείς καταστάσεις χωρίς λογω γιατί δεν μας λες και κάτι συγκεκριμένο, να μας φωτίσεις εμάς που μας θεωρείς τρόπον τινά άσχετους και μας παροτρύνεις να διαβάσουμε;Θέλω να μάθω. Είσαι και ιδρυτικό μέλος του avclub και θα πρέπει να πρωτοστατείς.Ιδού η Ρόδος! Λ.Σ.

Θεωρησε ότι δεν έχω τίποτα να πω πέρα απ αυτό που σου έγραψα στο πρώτο μου μήνυμα. Να διαβάζεις αυτούς που γράφουν (εκτός απο τον εαυτό σου) ειδικά όταν αναφέρονται/απαντούν σε δικά σου σχόλια.

Εργασία για το σπίτι. Υπάρχουν μόνο δύο σχεδιάσεις OTL απ τις οποίες η μία ανήκει στον εγκέφαλο της Ατμασφιαρ; Τα πολιτικάντικα αν είναι πρακτικές, αξιόπιστες ή αν οδηγούν τα Σαουντλαμπ σε εντάσεις ψιθύρου μην κάνεις τον κόπο να τα αναφέρεις. Η ερώτηση είναι σαφής.

Καλές πωλήσεις.

Last edited: